jpcupra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 εχω τον εν λογω σετακι στο htpc μου... καθε μα καθε φορα που κανω restart to pc 'η το κλεινω το βραδυ και το ανοιγω την επομενη ημερα, πρεπει να παταω το κουμπι connect γιατι χανει την συνδεση με το ποντικι... κανα 2 φορες μου το εχει κανει και με το πληκτρολογιο... Εχει καποιο προβλημα??? υπαρχει περιπτωση να υπηρεαζεται ο receiver του απο εναν wifi που ειναι ακριβως διπλα του??? εχει αρχισει και μου την δινει πολυ ασχημα...:mad: υγ: η εκδοση που χρησιμοποιω ειναι setpoint 4.70.213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 μπορει κ να φταιε αυτο κ να ξεσυνχρονιζεται.για απομακρυνετο wifi κ ξαναδοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Εγω στο ΜΧ1000 που εχω στην δουλεια , επειδη ειχα χασει τον δεκτη , πηρα ενα απλο Usb Bluetooth και τα εκανα pair και δουλευει μια χαρα. Μπορεις να κανεις κατι αντιστοιχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Εμένα κάθε φορά που ανάβω ηλεκτρονικό αναπτήρα κάνει reboot το keyboard, τι με λες τώρα; Είναι μάλλον ολίγον ευαίσθητα αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάρτιος 6, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 ρε γιαννη...ακομα γελαω... το λεμπον.... το προβλημα ελυθην με την προσωρινη αφαιρεση του wifi receiver (για 5') restart και παιζει κανονικα... ε τον κοτσαρα επανω παλι και την παλευουν και τα 2 κανονικα... ετσι δειχνουν τουλαχιστον 2μερουλες τωρα μετα απο πολλα shutdown... ελεος????:confused::confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάρτιος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 φιλε πολλα απο συγκεκριμενο μοντελο παρουσιαζουν προβλημα με την συνδεση.χανουν δηλαδη το σημα ξαφνικα.το εχω κ εγω κ το δουλευω με εναν αλλο receiverκ δουλευει μια χαρα.(το μαμα μου εσπασε).αν εχεις εγγυηση κ το αναφερεις στην logitech μαλλον θα στο αλλαξουν με το πιο καινουριο μοντελο το mx5500.αν παντως τωρα δουλευει καλα ολα οκ.ειναι κ πολυ καλο σετ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Εγώ έλυσα το πρόβλημα μου αλλάζοντας αναπτήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AEkfc212 Μάρτιος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2009 κ εγω το ιδιο αλλα δεν μπορεις να μπεις στο bios γιατι δουλευουν αφου ανοιξουν τα windows.ισχυει κατι διαφορετικο σε εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.