Jump to content

Μια πολύ δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα ερώτηση !

kreach

Θα απαντούσατε ποτέ σε poll???  

39 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Tην ταπεινή σας γνώμη παρακαλώ ! :hehe:

@Admins, Mods

Παρακαλώ πολύ μην το ρίξετε αμέσως στη Μαύρη Τρύπα. Αφήστε το μια βδομάδα και μετά.

Πέρα από μια περίεργη δόση χιούμορ που διαθέτω έχω πραγματικά ΠΟΛΥ περιέργεια να δω τα αποτελέσματα του poll !

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω σκοπό να σπαμάρω για να ενοχλήσω αλλά να γελάσουμε λίγο!

"Ξέχασα να πάρω τα χάπια μου"

Ωραίος "κρυφέ" admin/mod :dirol:

Γιατί δεν βγάζει ποιος έκανε το edit στο poll ?????

Και ο σκοπος ειναι ποιος...

Οτι αν απαντησει κανεις "οχι" να του πεις... "ρε παπαροβιτς μολις απαντησες σε poll!" ??:secret:

Έχουμε σχεδόν 150 επισκέψεις σε αυτό το θέμα με 20 μόνο να έχουνε απαντήσει στο poll... περίεργο δεν είναι ? :confused:

Το άλλο που δεν περίμενα είναι ότι οι 12 απάντησαν "Ναί" περίμενα οι περισσότεροι να έχουν απαντήσει "Δεν έχω πάρει τα χάπια μου" ή στο "Δεν ξέρω δεν απαντώ" ... για την ακρίβεια τελευταίο περίμενα να έβγαινε το "Ναι" :tomato:

Τέλος πάντων, λίγες μέρες έχει ακόμα το poll μέχρι να το καταπιεί η μαύρη τρύπα, για αυτό όσοι πιστοί προλάβετε να ποστάρετε :hehe:

Ελπίζω να γελάσατε με το θέμα αυτό :flower:

οι ενδιαφερουσες ερωτησεις παντως φαινεται να ειναι το...φορτε σου εσενα.

Έχουμε σχεδόν 150 επισκέψεις σε αυτό το θέμα με 20 μόνο να έχουνε απαντήσει στο poll... περίεργο δεν είναι ? :confused:

Μα αν ο άλλος δεν αρέσκεται να ψηφίζει σε polls, πως περιμένεις να σου απαντήσει με ψήφο;

Με το ίδιο σκεπτικό, μου κάνει εντύπωση που βρέθηκε έστω και 1 "όχι"...

Όχι, δεν εννοώ να ψηφίσει με όχι, για πλάκα έγινε το poll.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που τόσο λίγοι (το 13.3%) θα απαντούν σε poll. Το poll αυτό όπως και τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι ανώνυμα, δηλαδή δεν φανερώνουν ποιός χρήστης επέλεξε τι.

Το ότι ο λόγος απαντήσεων/εμφανίσεων να είναι πολύ μικρός το καταλαβαίνω καθώς:

1. Παιρνει χρόνο και σκέψη το να γράψεις μια απάντηση

2. "Εκτίθεται" κανείς με ό,τι γράψει

Πέρα από την πλάκα, θα ήθελα να μάθω γιατί κάποιος θα μπει στον κόπο να δει ένα poll με τις απαντήσεις των μελών αλλά δεν θα ψηφίσει ...

ΒTW Με γειά στο φόρουμ ! Τα κουμπιά "απάντηση" , "διόρθωση" και άλλα έχουν βελτιωθεί σημαντικά !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.