Jump to content

Τοποθετηση ανεμιστηρων

nikos73

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους

Θελο να φτιαξσο ενα pc γραφείο κε θα ηθελα την βοηθια σας οσο αφορα την τοποθετηση τον ανεμηστιρον στο κουτι,διλαδι ποσους πρεπι να βαλο να βαζουν αερα μεσα στο κουτι

Εύχαριςτο εκ τον προτερον

post-11768-1416073884,7775_thumb.jpg

Θα πρεπει να χει 4 περιπου οπως το βλεπω στις δυο μικρες πλευρες σιγουρα ...

Υ.Γ:Τι ενοεις?Που μενεις?:hehe:

Τι μέγεθος να βάλω 80mm η 120 mm και ποιας εταιρείας προτείνεις

Επίσης για φωτισμό τι να βάλω

Υ.Γ:αμφιαραου

χμμ..μαλλον δεν θα ειναι και οτι καλυτερο απο θερμοκρασιες οτι και να κανεις με τους ανεμιστηρες..ειδικα οπως λες μεσα στο ξυλο θα ζεσταινεται αρκετα + υγρασιες κλπ..

Βαλε 120 ,δεν εχω καποια ιδιεταιρη προτιμηση πανω κατω ιδιες ειναι,τα Coolermaster,AC Ryan,Zalman και Akasa ειναι πολυ καλες

Υ.Γ:1)εγω Αψου(χαχα) μενω,φιλε στειλε μου το msn σου η το skype σου σε pm

2)επειδη δεν θα ειναι και τοσο καλη η ψυξη κοιτα αμα ειναι να βαλεις και 140ηδες

Μάλον στο ένα πλαϊνό θα βάλω από ένα 80mm και 120mm να βάζουν αέρα και από την άλλη το αντίστοιχο για να βγάζει τον αέρα. Και ίσος και ένα 140mm στο πάτο επίσης για να βγάζει . το πλαϊνό έχει ύψος 130mm

αυτη την εντυπωση εχω..κλειστο ξυλινο κουτι..θα ζεματανε ολα εκει μεσα..εκτος αν εχει παλιο pc..που και παλι καλο δεν θα του κανει :p

ειναι σαν να μου λες εχω ολα τα μηχανικα μερη μιας camaro ss του '67 αλλα δεν θα την βαλω στο σασι του, αλλα θα το μονταρω πανω σε μια ξυλινη κατασκευη!

θα παρει μπροστα..αλλα δεν θα κανει ουτε 1 μετρο! :p

ωραιο αυτο ειχα ψηθει κ εγω παλια για κατι αναλογο,αλλα μια ερωτηση,αυτο το συστημα δεν θελει καποια γηωση?

Φίλε Nephilim κάτι αντίστοιχο Θέλω να φτιάξω και εγώ με τι διάφορα πως θα είναι όλο από plexiglass και θα φαίνονται όλα τα εξαρτήματα του pc

Όσο άφορα το pc από τι είδα (μου το έδωσε ένας φίλος) έχει τα εξής

Motherboard-Afox AG31-M1

Επεξεργαστή---Intel Core 2 Duo 8600 (s775, 3.33 GHz)

Τροφοδοτικο---PREMIER DR-8460BTX 450W

Θα το χρησιμοποιώ για ιντερνέτ και ίσος για μερικά παιχνίδια .Δεν ξερό εάν αξίζουν ι είναι εντελώς μάπα το καρπούζι

Θα ήθελα την βοήθεια σας όσο άφορα τι σύνδεση τον ανεμιστήρων .υπαρχή πλακέτα έτοιμη που συνδέομαι 5 ανεμιστήρες η μπορώ να πάρω από το τροφοδοτικό κατευθείαν

Επίσης ,τι να βάλω για να βλέπω τι θερμοκρασία και που πρέπει να τα συνδέσω

Κανα επωνυμο 450.. Βεβαια g31 και 8600 ειναι λιγο.. καπως.. Aν τωρα ειναι τιποτα περισσευουμενα κομματια οκ..

Μια αλλη λυση για το airflow ειναι να βαλεις εναν πολυ μεγαλο ανεμιστηρα κατω (κανα 23αρη και πανω) να βαζει και εναν πανω (απο τη μητρικη πχ) να βγαζει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.