Jump to content

1680x1050 απο vga? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ...!

fuz10n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαιρετε και ειμαι στα προθυρα να πουλησω την οθονη σε ελεεινη τιμη.

ο λογος για μια Samsung 206BW (20" wide) που εχει και τις 2 εισοδους dvi-vga. το θεμα ειναι οτι σε vga συνδεση καμια καρτα γραφικων δε μου βγαζει τη φυσικη της αναλυση... δε ξερω τι γινεται. εχω δοκιμασει παααρα πολλα πραγματα, απο πατς και προγραμματα στυλ powerstrip μεχρι registry και φυσικα google. Με τιποτα λοιπον.

σε dvi βεβαια κανονικοτατα 1680χ1050 με τη μια.

βασικα το ανακαλυψα αυτο διοτι ηθελα να τη συνδεω στο λαπτοπ μου και απο εκει αρχισαν τα προβληματα. το λαπτοπ ειναι δοκιμασμενο σε τετοια αναλυση σε αλλες οθονες και ακομα και σε μεγαλυτερες.

Εχει κανεις να προτεινει κατι ρε παιδια.. δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Κατι δεν κανεις καλα μαλλον...:...:

Αλλη καρτα γραφικων δοκιμασες στο pc? ή την οθονη σε αλλο pc με dsub

εχω δοκιμασει σε αλλο pc και να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι τι εγινε, αλλα δε με ενδιαφερει κιολας για το λαπτοπ την ηθελα να δουλευω.. και το λαπτοπ παιζει μια χαρα με αλλες.

αν βαλεις DVI to DSUB και παρεις σημα απο το PC σου ,πως παιζει?

χμμ παιζει κανονικα 1680χ1050...

αρα τι γινεται δε βλεπει μονο τη συγκεκριμενη οθονη το λαπτοπ μου?

χμμ παιζει κανονικα 1680χ1050...

αρα τι γινεται δε βλεπει μονο τη συγκεκριμενη οθονη το λαπτοπ μου?

περασε καινουριους drivers στο laptop σου.

Ποτε δεν ξερεις.

ολοκαινουριοι ολοι...

τελοσπαντων καπως βολευομαι με 1920χ1200 που δε ξερω γιατι αλλα η οθονη την δειχνει κανονικα, λιγο θολη.

????????????????

παιδια μαλλον φερνει γουρι το φορουμ, αφου ειχα αποφασισει να τη χρησιμοποιω εκει, βγαζω το καλωδιο και λεω οκ..

και σκεφτομαι Α κατσε να δω πως δειχνει κανενα HD βιντεο εκει.. και την ξανασυνδεωκαι αντι για την κανονικη 1920 την κανει με σκρολ ξερετε.. και λεω μπα δε το χει ξανακανει αυτο? και παω και βλεπω και την 1680 στις ρυθμισεις. ελεος????? μιλαμε προσπαθω μερες!

φοβαμαι να τη βγαλω τωρα :p

ειναι απιστευτο εφτιαξε. το μονο που δε μπορω να κανω τωρα ειναι προεκταση της αλλης με 1680χ1050. μπορω να την εχω κυρια ομως και δευτερευουσα του λαπτοπ με κανονικες αναλυσεις!!!!

ολεεε......:beer:

και ομως την εδειχνε. λιγο θολα αλλα ηταν αυτη. δε ξερω πως. μαλλον ηταν κατι σα virtual mode που λες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.