Jump to content

MSI R4850 γνωμη!!

sfentona90

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:unsure:παιδια μια ερωτηση, εχει αγορασει κανεις την MSI R4850 με το μεγαλο dual slot fan? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514265

ψαχνω καποιο review αλλα πουθενα φωςsmiley18.gif αν την εχει καποιος ενδιαφερομαι να μου πει πιο πολυ για τα επιπεδα θορυβου και αν κανει δουλεια η συγκεκριμενη ψυκτρα. δωστε τα φωτα σας! Ευχαριστω!:turn:

πληροφοριακα εγω εχω την αντιστοιχη της sapphire και ειναι πολυ καλυτερη απο την μαμα ψυκτρα. και κρατα χαμηλα τις θερμοκρασιες (48-60C). θελεις ειδικα την MSI?

οχι απλα αυτη εχω δει με dual slot και της sapphire. της sapphire εχω διαβασει σε forums οτι εχει θορυβωδη ανεμιστηρα. εσυ πως την βλεπεις?

θα σου πρότεινα να ρωτησεις το ιδιο το eshop ποια εκδοση της καρτας ειναι (με single η dual) καθως με το ιδιο ονομα κυκλοφορει η MSI 2 μοντελα στην αγορα - το αναφερει στην επισημη ιστοσελιδα του προιοντος - και δεν ειναι η πρωτη φορα που μπορει να γινει λαθος με τη φωτογραφια.

θα σου πρότεινα να ρωτησεις το ιδιο το eshop ποια εκδοση της καρτας ειναι (με single η dual) καθως με το ιδιο ονομα κυκλοφορει η MSI 2 μοντελα στην αγορα - το αναφερει στην επισημη ιστοσελιδα του προιοντος - και δεν ειναι η πρωτη φορα που μπορει να γινει λαθος με τη φωτογραφια.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::computer:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::computer:

που ειναι το αστειο?

και γω ειχα παρει καρτα MSI η οποια ειχε αλλο συτημα ψυξης απο αυτο που ειχε στη φωτογραφια (απο e-shop)

thanks. δεν μου ειπες, η dual slot που εχεις πως τα παει απο θορυβο? στα επισημα review λενε οτι εινα οκ , οι κατοχοι της ομως εχουν παραπονα οτι ο ανεμιστηρας ακουγεται αρκετα:warning2:

επειδη εχω αρκετα ανεμιστηρια στο κουτι (κανα τεσσαρι-πεντε) το λιγοτερο που με ενοχλει ειναι ο θορυβος της καρτας. εξαλλου. αν θες, ρυθμιζεις τις στροφες χαμηλα και δεν εχεις τοσο θορυβο πια. θελω να το κοιταξω κι εγω αυτο με τον θορυβο παντως και θα αρχισω να το ψαχνω.

που ειναι το αστειο?

και γω ειχα παρει καρτα MSI η οποια ειχε αλλο συτημα ψυξης απο αυτο που ειχε στη φωτογραφια (απο e-shop)

το αστειο ειναι οτι περιμενεις να ξερουν στο eshop.

(hint bold)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.