pigassos19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Καλησπερα σε ολους.Εχω μια καρτα γραφικων ati radeon hd 4550 με εξοδο HDMI και θελω να τη συνδεσω με την τηλεοραση μου που ειναι μια hd ready philips.Tο προβλημα ειναι πως ενω μου τη βρισκει την τηλεοραση στο pc δεν εχω καθολου εικονα στην τηλεοραση!Δε βρισκει καθολου σημα η τηλεοραση!Το καλωδιο το δοκιμασα στο dvd μου κ δουλευει μια χαρα!Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση ή κατι αλλο??Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Οι drivers βλεπουν την TV σαν δευτερη οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Ναι τη βλεπουν.Την εχω κανει clone με την οθονη μου, οποτε κανονικα θα επρεπε να δειχνει οτι κ η οθονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 4, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Κατσε...Τα win δε μου την εμφανιζουν, αλλα μου την εμφανιζει το catalist center Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 6, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Κανεις καμια ιδεα..?Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Εφοσον την βλεπουν οι drivers εισαι οκ.Μην κανεις clone. Παιξε με extend ή βαλε την μονη και πες τι σημα δινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 6, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Extend την εχω βαλει κ παλι δε παιρνει σημα.Οταν λες μονη της τι εννοεις?Να ξεσυνδεσω την οθονη μου κ να αφησω μονο την τηλεοραση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Η αναλυση κ η συχνοτητα εχει σχεση?Μηπως θελει κ αυτο καποια ρυθμιση για να δειξει εικονα η τηλεοραση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Η αναλυση κ η συχνοτητα εχει σχεση?Μηπως θελει κ αυτο καποια ρυθμιση για να δειξει εικονα η τηλεοραση?Ασφαλως και εχει. Βαλε την τηλεοραση σαν primary οθονη και κλεισε απο τους catalyst την οθονη υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 6, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Α ρε Λεω παλι με εσωσες!Αυτο ηταν ... Μολις εκλεισα την οθονη του υπολογιστη κ εβαλα primary της τηλεοραση επαιξε!Να 'σαι καλα ρε φιλε!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.