Spank Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 καλησπέραΑποφάσησα τελικά να ψήξω pcaki μου και εγώ,μέχρι στιγμής απο έρευνα και γνώμες που έχω πάρει απο διάφορα παιδιά μεσα και εξω απο το forum κατέληξα στα εξης κομμάτια και θα ήθελα την γνώμη σας (είμαι καινούργιος στο άθλημα).Συστημα Cosmos RC-1000asus maximus formulaintel core 2 quad 9550corsair dominator 2x2 gbasus 9800gx2ThermoChill Radiator PA 120.2Swiftech Αντλία MCP655 12VD-TEK Fuzion V2 CPU WaterblockReservoir (είμαι ακομα υπο σκέψη)Αρχικά θα φτιαχτεί μονο για την cpu αλλα αργότερα θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και για την 9800gx2 (μπορώ να διαθέσω μέχρι 250 300 ευρο συνολικά)θα ήθελα τις γνώμες σας τι σας αρέσει τι δεν σας αρέσει η τι θα ήθελε αλλαγήΔεν βλέπω την ώρα να την στήσωευχαριστω προκαταβολικά
Boton Μάρτιος 4, 2009 #2 Μάρτιος 4, 2009 Αφου θες να βαλεις και στην καρτα σου στο μελλον, καλυτερα να παρεις απο τωρα ενα τριπλο που λογικα πρεπει να χωραει στην οροφη του κουτιου(αυτο θα στο πουν σιγουρα και αυτοι που εχουν κανει κατι τετοιο) οποτε μετα να σου μεινει το μποκ της καρτας.
SirDiman Μάρτιος 4, 2009 #3 Μάρτιος 4, 2009 Το συστημα σου ειναι ''χαλια''...Να πω το γιατι, -μπορεις στην θεση της ''αρχαιας'' 9800gx2 να βαλεις gtx295-φυσικα να πας σε core i7-και να παρεις 2 γρηγορους δισκους για raidΚαι θα εισαι τοπ.Μεχρι ποσα διαθετεις?
Spank Μάρτιος 4, 2009 Author #4 Μάρτιος 4, 2009 Πήγα απο τα παιδιά απο το extreme οπου και πήρα κάποια πράγματα για την πρώτη μου υδρόψηξη.ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.