Jump to content

μνημες DDR

lalenium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!

Ο υπολογιστης μου ειναι λιγο παλιος και εχει μνημες DDR 333mhz.

Εαν βαλω μνημες DDR στα 400mhz θα υπαρξει βελτιωση δηλαδη

αξιζει τον κοπο και το χρημα μια τετοια αναβαθμιση?????

Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν αξίζει φίλε μου! Το υπόλοιπο pc από τι αποτελείται?

Για την ταχύτητα μόνο δεν αξίζει...αν είναι να πας από 512 σε 1gb και από 1 σε 2gb, τότε αξίζει, μιας και παίζει να είναι και πιο ακριβές οι 333 από τις 400άρες...

Ο υπολογιστης μου αποτελειται απο επεξεργαστη pentium 4 με πυρηνα northwood και συχνοτητα 2.4gb μητρικη κατασκευης gigabyte με chipset sis645DX μνημες ddr 333mhz

μεγεθους 1024mb (2X512) η AGP της μητρικης ειναι 4Χ.Η καρτα γραφικων ειναι κατασκευης gigabyte με chipset nvidia FX5200.

Ο υπολογιστης δηλαδη κλεινει αισιως πανω απο 5 χρονια ζωης και ψαχνω να βρω καποια

προσθηκη η αναβαθμιση που μπορω να κανω πραγμα πολυ δυσκολο βεβαια γιατι λογω παλαιοτητας οι επιλογες ειναι ελαχιστες.Χρησιμοποιω δυο λειτουργικα ,τα windows XP SP και στο δευτερο partition εχω εγκαταστησει το ubuntu 8.10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.