gel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Καλησπέρα παίδες...! Μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σας αυτό το accessory? Έχω αυτήν την ψύχτρα που την χρησιμοποιούσα σε ένα Northwood S478 και μια που έκανα αναβάθμιση, λέω να την βάλω στο καινούργιο socket 775 για να μην πάει χαμένη. Εκτός και έαν την θέλει κανείς . Πριν κάποιο καιρό, απ' όσο θυμάμαι, την είχα δει σε 1-2 μεγάλα γνωστά καταστήματα, αλλά πλέον τώρα δεν υπάρχει πουθενά... Μήπως τελικά είμαστε "μικρή" αγρορά...? Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τον μετατροπέα?
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2009 #2 Μάρτιος 4, 2009 επικοινωνησε με Thermalright να σου πουν τον κοντινοτερο reseller τους.
gel Μάρτιος 4, 2009 Author #3 Μάρτιος 4, 2009 επικοινωνησε με Thermalright να σου πουν τον κοντινοτερο reseller τους.Εννοείς να τους στείλω κάποιο e-mail μέσω του web-site τους ή κάτι τέτοιο και να τους ρωτήσω για resellers στην Αθήνα?Ξέρεις εαν έχουν αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα?Thanks!
qbiefox Μάρτιος 4, 2009 #4 Μάρτιος 4, 2009 Το ειχε παλια το πλαισιο αυτο τον ανταπτορα. Δεν χανεις τπτ να ρωτησεις... Παιζει να τον ειχε και το extreme, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2009 #5 Μάρτιος 4, 2009 Εννοείς να τους στείλω κάποιο e-mail μέσω του web-site τους ή κάτι τέτοιο και να τους ρωτήσω για resellers στην Αθήνα?Ξέρεις εαν έχουν αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα?Thanks!ναι εχουν φορμες επικοινωνίας και email.στειλε τους αν ακ ποιος ειναι αντιπροσωπος εδω ,ή αν μπορουν οι ιδιοι να σε εξυπηρετησουν.
gel Μάρτιος 4, 2009 Author #6 Μάρτιος 4, 2009 Το ειχε παλια το πλαισιο αυτο τον ανταπτορα. Δεν χανεις τπτ να ρωτησεις... Παιζει να τον ειχε και το extreme, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Ναι στο Πλαίσιο και e-shop έχω ρωτήσει, δεν θα το ξαναφέρουν είπαν γιατι δεν τους συμφέρει.......!Μήπως να το παραγγείλω από έξω? Θα μου έρθει κανονικά άραγε, π.χ. από εδώ?
qbiefox Μάρτιος 4, 2009 #7 Μάρτιος 4, 2009 Μονο united states βλεπω... Στειλε mail στην TR... Απαντανε αμεσα και πιστευω θα σε βοηθησουν.
A-L-I-V-E Μάρτιος 4, 2009 #8 Μάρτιος 4, 2009 Το έχω εγώ από την XP90-C... μιας και δουλεύω μόνο με amd μπορώ να σου το στείλω. Πληρώνεις μόνο τα έξοδα αποστολής.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.