oldhag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 δεν κακο στα 40 evro:...:http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2009/test_xigmatek_thors_hammer_cpu-kuehler/4/#abschnitt_uebersicht__referenzbelueftung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 όχι δεν είναι κακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάρτιος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 μολις εγκατεστησα την mugen 2 και δεν με αφηνει να προχωρησω στα windows βγαζοντας μου cpu fan error.o ανεμιστηρας της ομως λειτουργει αλλα ειναι τονισμενος με κοκκινο και λειτουργει στις 350 στροφες μονο.τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 επέλεξε από το bios cpu fan speed : ignore Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάρτιος 5, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 επέλεξε από το bios cpu fan speed : ignoreοκ σε ευχαριστω.τελικα ολα οκ .μπηκε windows και οι στροφες ανεβαινουν κανονικα.καπριτσια του asus mother Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάρτιος 6, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 η θερμοκρασια κατα τη διαρκεια orthos αρκετα καλες στα 4 ghz δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ πυρηνων μηπως δεν παταει καλα η ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάρτιος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 η θερμοκρασια κατα τη διαρκεια orthosαρκετα καλες στα 4 ghz δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ πυρηνων μηπως δεν παταει καλα η ψυκτρα αυτη η διαφορα θερμοκρασιων που βλεπεις υπαρχει γιατι "στρεσαρονται" μονο οι 2 πυρηνες. αν δεις το load ειναι στο 50%. δοκιμασε το prime95 και δες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάρτιος 10, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 66 load στα 4.καλα ειναι.μεγαλο πακετο η εγκατασταση της.χωρια που αφερεσα και το backplate stackcool της asus:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάρτιος 10, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 Φίλε μου εγώ που την έχω τη συγκεκριμένη ψύκτρα την έχω βάλει σε τρία μηχανήματα και όταν την έβαλα στην p6t deluxe που έχει stackcool απ'ότι θυμάμαι δεν το είχα βγάλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάρτιος 10, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2009 δεν εβγαλες το ασημι μετταλικο τετραγωνο σιδερακι πισω απο το mother?αν δεν βγει αυτο δεν μπορει να μπει εκει πισω η βαση για να στερεωθει μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάρτιος 11, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2009 Πραγματικά δεν θυμάμαι... Τώρα που το λες κάτι είχα βγάλει αλλά δε θυμάμαι αν ήταν το stackcool...Θα ανοίξω το πλαινό να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.