Jump to content

scythe mugen 2

oldhag

Recommended Posts

μολις εγκατεστησα την mugen 2 και δεν με αφηνει να προχωρησω στα windows βγαζοντας μου cpu fan error.o ανεμιστηρας της ομως λειτουργει αλλα ειναι τονισμενος με κοκκινο και λειτουργει στις 350 στροφες μονο.τι γινεται?:blink:

επέλεξε από το bios cpu fan speed : ignore

οκ σε ευχαριστω.τελικα ολα οκ .μπηκε windows και οι στροφες ανεβαινουν κανονικα.καπριτσια του asus mother

η θερμοκρασια κατα τη διαρκεια orthos

αρκετα καλες στα 4 ghz

δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ πυρηνων

μηπως δεν παταει καλα η ψυκτρα:hm:

post-9973-1416073888,1746_thumb.jpg

η θερμοκρασια κατα τη διαρκεια orthos

αρκετα καλες στα 4 ghz

δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ πυρηνων

μηπως δεν παταει καλα η ψυκτρα:hm:

αυτη η διαφορα θερμοκρασιων που βλεπεις υπαρχει γιατι "στρεσαρονται" μονο οι 2 πυρηνες. αν δεις το load ειναι στο 50%. δοκιμασε το prime95 και δες θερμοκρασιες

66 load στα 4.καλα ειναι.μεγαλο πακετο η εγκατασταση της.χωρια που αφερεσα και το backplate stackcool της asus:weep:

Φίλε μου εγώ που την έχω τη συγκεκριμένη ψύκτρα την έχω βάλει σε τρία μηχανήματα και όταν την έβαλα στην p6t deluxe που έχει stackcool απ'ότι θυμάμαι δεν το είχα βγάλει...

δεν εβγαλες το ασημι μετταλικο τετραγωνο σιδερακι πισω απο το mother?αν δεν βγει αυτο δεν μπορει να μπει εκει πισω η βαση για να στερεωθει μπροστα

:confused:Πραγματικά δεν θυμάμαι... Τώρα που το λες κάτι είχα βγάλει αλλά δε θυμάμαι αν ήταν το stackcool...Θα ανοίξω το πλαινό να δω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.