Jump to content

ALL in one , τηλεφωνία και internet

PGM

Recommended Posts

junior-21- έγραψε:
δεν παύει να είναι νταβατζιλίκι...

που λίγοι θα το σκεφτούν αν είναι δυσαρετημένοι.

ΓιαγκΤ έγραψε:
Όσα χρόνια δουλεύω, πάντα χρειάζομαι λιγότερο χρόνο να λύσω κάτι από αυτόν που το συναρμολόγησα.

Δεν είναι απατεώνας αυτός που ζητάει 20 € επί πλέον στα 50;

Μαζί σας κι εγώ, κατ' εμέ είναι ένα "προστιμάκι" που σου χώνουν για το ότι φεύγεις. ;)

dubber έγραψε:
Μήπως μιλάτε για το τέλος αποσύνδεσης πριν την λήξη του συμβολαίου με την εταιρία?

Όχι Κώστα, κάποιοι φορείς σου χρεώνουν ένα "τέλος αποσύνδεσης" αν φύγεις από το δίκτυο τους.

Πχ η Hol χρεώνει 69 τον πρώτο χρόνο, κάτι λιγότερο τον 2ο, κάτι λιγότερο τον 3ο και μετά δωρεάν. Κάπως έτσι παίζουν και η Forthnet, NetOne και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος.

Στη περιοχή αυτή παίζει πάρα πολύ καλά ο ΟΤΕ, δίχως προβλήματα. Αλλά να θες κάτι εναλλακτικό, πας σε hol, ή netone! Οι άλλες το τραβάνε πάρα πολύ μέχρι να στο ενεργοποιήσουν. Οι forthnet σε 2 γείτονες στην ίδια πολυκατοικία, έκανε πάνω από 3.5 μήνες!

webhunter έγραψε:
Στη περιοχή αυτή παίζει πάρα πολύ καλά ο ΟΤΕ, δίχως προβλήματα. Αλλά να θες κάτι εναλλακτικό, πας σε hol, ή netone! Οι άλλες το τραβάνε πάρα πολύ μέχρι να στο ενεργοποιήσουν. Οι forthnet σε 2 γείτονες στην ίδια πολυκατοικία, έκανε πάνω από 3.5 μήνες!

πλέον όμως δεν είναι υποχρεωμένοι να μην αργήσουν?

κάτι άκουσα για πρόστιμα επειδή καθυστερούσαν να ενεργοποιηθούν και άφηναν κοσμάκη χωρίς ίντερνετ..:...:

Ρε σεις το τέλος αποσύνδεσης το έχουν όλοι οι εναλλακτικοί αν φύγεις πριν την ώρα σου

Ίσα ίσα η ΝΕΤΟΝΕ σου δίνει και το test drive των 2 μηνών

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.