jpavly Μάρτιος 5, 2009 #21 Μάρτιος 5, 2009 junior-21- έγραψε: δεν παύει να είναι νταβατζιλίκι...που λίγοι θα το σκεφτούν αν είναι δυσαρετημένοι. ΓιαγκΤ έγραψε: Όσα χρόνια δουλεύω, πάντα χρειάζομαι λιγότερο χρόνο να λύσω κάτι από αυτόν που το συναρμολόγησα. Δεν είναι απατεώνας αυτός που ζητάει 20 € επί πλέον στα 50; Μαζί σας κι εγώ, κατ' εμέ είναι ένα "προστιμάκι" που σου χώνουν για το ότι φεύγεις. dubber έγραψε: Μήπως μιλάτε για το τέλος αποσύνδεσης πριν την λήξη του συμβολαίου με την εταιρία? Όχι Κώστα, κάποιοι φορείς σου χρεώνουν ένα "τέλος αποσύνδεσης" αν φύγεις από το δίκτυο τους. Πχ η Hol χρεώνει 69 τον πρώτο χρόνο, κάτι λιγότερο τον 2ο, κάτι λιγότερο τον 3ο και μετά δωρεάν. Κάπως έτσι παίζουν και η Forthnet, NetOne και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος.
webhunter Μάρτιος 5, 2009 #23 Μάρτιος 5, 2009 Στη περιοχή αυτή παίζει πάρα πολύ καλά ο ΟΤΕ, δίχως προβλήματα. Αλλά να θες κάτι εναλλακτικό, πας σε hol, ή netone! Οι άλλες το τραβάνε πάρα πολύ μέχρι να στο ενεργοποιήσουν. Οι forthnet σε 2 γείτονες στην ίδια πολυκατοικία, έκανε πάνω από 3.5 μήνες!
Goku Μάρτιος 5, 2009 #24 Μάρτιος 5, 2009 webhunter έγραψε: Στη περιοχή αυτή παίζει πάρα πολύ καλά ο ΟΤΕ, δίχως προβλήματα. Αλλά να θες κάτι εναλλακτικό, πας σε hol, ή netone! Οι άλλες το τραβάνε πάρα πολύ μέχρι να στο ενεργοποιήσουν. Οι forthnet σε 2 γείτονες στην ίδια πολυκατοικία, έκανε πάνω από 3.5 μήνες!πλέον όμως δεν είναι υποχρεωμένοι να μην αργήσουν? κάτι άκουσα για πρόστιμα επειδή καθυστερούσαν να ενεργοποιηθούν και άφηναν κοσμάκη χωρίς ίντερνετ..:...:
schumifer Μάρτιος 8, 2009 #26 Μάρτιος 8, 2009 Ρε σεις το τέλος αποσύνδεσης το έχουν όλοι οι εναλλακτικοί αν φύγεις πριν την ώρα σουΊσα ίσα η ΝΕΤΟΝΕ σου δίνει και το test drive των 2 μηνών
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.