PGM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Με τοσους παροχους να στα παρεχουν ολα ποιος αραγε ειναι ο καλυτερος (οσο σχετικο και αν ειναι αυτο) ? Θελω να βαλω στους γονεις μου καποιο πακετο που να τα εχει ολα ....δωρεαν αστικα/υπεραστικα / ιντερνετ κλπ κλπΜενουν Κατω Πατησια και το dslam ειναι αυτο στο Γαλατσι (Καπου στην Πατησιων κοντα/ αλυσιδα νομιζω λεγεται)Τι εχετε να προτεινετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 hol Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Για τηλεφωνια ΟΛΟΙ δινουν δωρεαν αστικα/υπεραστικα. Μετα απλα κοιτας χρεωσεις κινητων και αν προσφερουν δωρεαν κλησεις σε καποιες χωρες. Πιστευω HOL & Forthnet ειναι καλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 forthnet για χαμηλές τιμές και χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών ή ΟΤΕ για υψηλότερες τιμές και ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 forthnet για χαμηλές τιμές και χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών ή ΟΤΕ για υψηλότερες τιμές και ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.Αυτή είναι μία εμπεριστατωμένη άποψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 ναι, αν σκεφτείς ότι έχω περάσει από όλους τους παραπάνω + Tellas και λαμβάνοντας υπόψην τα όσα ακούω και διαβάζω. δεν αποκλείεται βέβαια και η πιθανότητα να πέσεις σε μια από τις λίγες περιπτώσεις όπου θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 4, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Ρε φιλαράκ, το λες και είναι λαχείο αν θα πέσεις σε σωστή κατάσταση με εναλλακτικό. Προσωπικά στο 90% των ανθρώπων που ξέρω (όχι άκουσα, διάβασα κλπ) μια χαρά παίζουν με εναλλακτικό. Επίσης, το 50% ανθρώπων που ξέρω είχε προβλήματα που και που με τον "ασύγκριτο" ΟΤΕ. Σχετικά με τον PGM, φίλος που μένει Πατήσια ΟΤΕ έχει και παίζει μια χαρά, αλλά προφανώς για να ρωτάς δεν θες ΟΤΕ. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Ρε φιλαράκ, το λες και είναι λαχείο αν θα πέσεις σε σωστή κατάσταση με εναλλακτικό. Προσωπικά στο 90% των ανθρώπων που ξέρω (όχι άκουσα, διάβασα κλπ) μια χαρά παίζουν με εναλλακτικό. Επίσης, το 50% ανθρώπων που ξέρω είχε προβλήματα που και που με τον "ασύγκριτο" ΟΤΕ. Σχετικά με τον PGM, φίλος που μένει Πατήσια ΟΤΕ έχει και παίζει μια χαρά, αλλά προφανώς για να ρωτάς δεν θες ΟΤΕ. :/ θα ήθελα πολύ να δω το poll αυτών των αριθμών! Ειδάλως, να κάναμε ένα poll Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Το θεμα ρε παιδια ειναι οτι πληρωνεις στον ΟΤΕ καποια λεφτα παραπανω που μπορεις να τα γλυτωσεις στους αλλους παροχους. Εγω ειμαι Πατρα και δυστυχως δεν εχω καποια αξιολογη επιλογη περα απο τον ΟΤΕ αλλα το κουστουμι ομως ερχεται ~110€ με Connex Talk και θεωρω οτι ειναι πολλα τα λεφτα. Αν ομως ειναι να γλυτωσεις λεφτα και μετα να χασεις την ψυχικη σου ηρεμια απο τα τλφ για τα προβληματα που εχεις , δεν αξιζει !! ...Καλο παω να τους κανω , οχι να τους ξεκανω τους γονεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 4, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Μωρέ, ποιός δεν θέλει να πληρώνει λιγότερα? Αν είναι όμως να χάσεις την ψυχική σου ηρεμία, καλύτερα λες να δίνεις λίγα παραπάνω... Εν το μεταξύ, ο ΟΤΕ ετοίμαζε πακέτο All in One με ADSL και τηλεφωνία αλλά του το έκοψε η ΕΕΤΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldinio Μάρτιος 4, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Απότι κατάλαβα, το πακέτο προορίζεται για τους γονείς σου.Στους ανθρώπους της γενιάς αυτής πιστεύω ότι πρωτεύουσα σημασία έχει η ποιότητα της τηλεφωνίας και δεν πρόκειται να δείξουν καμιά ανοχή σε μια υπηρεσία με σπασίματα ή ομιλίες από το υπερπέραν.Επίσης θα χρειαστούν και μια ανθρώπινη εξυπηρέτηση πελατών που να απαντούν το πολύ στα 2-3 λεπτά.Αν ισχύουν τα δεδομένα που γράφω, σου συστήνω από προσωπική εμπειρία τη Netone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Netone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 4, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Το τέλος ενεργοποίησης το καταλαβαίνω. Το τέλος απενεργοποίησης 70€ τι είδους νταβατζιλίκι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 4, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Αν φιλε εκανες αυτην την ερωτηση πριν κανα - 2 χρονια θα σου ελεγα με κλειστα τα ματια και με το χερι στην καρδια Forthnet!!!Αλλα τωρα με τα χα'ι'ρια της δεν θα το συζητουσα καν (για ιντερνετ),για τηλεφωνια τα πραγματα πανω κατω ιδια ειναι για ολες τις εταιρεις,παντου υπαρχουν προβληματα βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.Αν και κατοχος Forthnet 3 χρονια τωρα ,σου προτεινω ΟΤΕ(τελικα οσο και να θελαμε να τον αποφυγουμε παλιοτερα,τοσο μας κυνηγαει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 4, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Το τέλος ενεργοποίησης το καταλαβαίνω. Το τέλος απενεργοποίησης 70€ τι είδους νταβατζιλίκι είναι; Δεν το έχει μόνο η NetOne αυτό Γιάγκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Δεν το έχει μόνο η NetOne αυτό Γιάγκο δεν παύει να είναι νταβατζιλίκι... που λίγοι θα το σκεφτούν αν είναι δυσαρετημένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάρτιος 5, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Εν το μεταξύ, ο ΟΤΕ ετοίμαζε πακέτο All in One με ADSL και τηλεφωνία αλλά του το έκοψε η ΕΕΤΤ. Βρε τους κακούς που δεν αφήνουν τον ΟΤΕ να μεγαλουργήσει Μου κάνει εντύπωση όμως πως με όποιον υπάλληλο του ΟΤΕ και να εχω μιλήσει για τέτοια θέματα όλοι αυτή την ατάκα λένε (μου θυμίζει το αντίστοιχο παλιό ποίημα των εναλλακτικών "φταίει ο ΟΤΕ"),λές και αυτοί δεν έχουν ευθύνες-σαν οργανισμός-για τα ακριβά τους προιόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 5, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Δεν το έχει μόνο η NetOne αυτό Γιάγκο Όσα χρόνια δουλεύω, πάντα χρειάζομαι λιγότερο χρόνο να λύσω κάτι από αυτόν που το συναρμολόγησα. Δεν είναι απατεώνας αυτός που ζητάει 20 € επί πλέον στα 50; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 5, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Μήπως μιλάτε για το τέλος αποσύνδεσης πριν την λήξη του συμβολαίου με την εταιρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 5, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Βρε τους κακούς που δεν αφήνουν τον ΟΤΕ να μεγαλουργήσειΜου κάνει εντύπωση όμως πως με όποιον υπάλληλο του ΟΤΕ και να εχω μιλήσει για τέτοια θέματα όλοι αυτή την ατάκα λένε (μου θυμίζει το αντίστοιχο παλιό ποίημα των εναλλακτικών "φταίει ο ΟΤΕ"),λές και αυτοί δεν έχουν ευθύνες-σαν οργανισμός-για τα ακριβά τους προιόντα 2 facts: α) o OTE μπορούσε να ρίξει τις τιμές πριν σπάσει το μονοπώλιο αλλά μεταξύ μας, ποιος θα το έκανε? β)τώρα θέλει να μειώσει τις τιμές αλλά δεν τον αφήνει η ΕΕΤΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.