Jump to content

2 o8ονες η 3ης σε ενα PC?

paoktothebone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το 8εμα ειναι καπως πολυπλοκο και 8α προσπα8ησω να το κανω οσο πιο απλο γινεται...Για οποια διευκρινιση ρωτηστε...

Λοιπον 8ελω να συνδεσω εναν υπολογιστη με 2 ο8ονες και ενα dvd player σε μια αλλη...

Ολο αυτο γινεται για το γυρισμα μιας εκπομπης...

Στο pc που προκειται να κανω 8α συνδεσω μια 22αρα ο8ονη στην οποια 8α προβαλω ενα αποσπασμα που απο8ηκευω εκεινη την ωρα και μετα 8α το προβαλω στο μονιτορ που 8α βρισκεται στο φοντο...Αυτο το pc λογικα 8α πρεπει να το συνδεσω και σε ενα μονιτορ το οποιο 8α το χω μπροστα μου στο στουντιο για να κανω την απαραιτητη επεξεργασια...

Στην αλλη 22αρα ο8ονη που βρισκεται στο φοντο μεσω του dvd player 8ελω να περναω σποτακια και κορδελες...

1)Mπορειτε να μου προτεινετε ενα pc που να ειναι ικανο να κανει αυτην τη δουλεια οσο πιο value for money γινεται...

2)Επισης δεν ξερω αν γινεται να τα κανω ολα αυτα με ενα pc...Δηλαδη 3 ο8ονες...Η μια να ειναι μπροστα μου στο στουντιο στις κονσολες για να επεξεργαζομαι και οι 2 να ειναι στο φοντο της εκμπομπης και να προβαλουν αυτα που 8ελω εγω...

Προφανως και δν κανω εγω την εκπομπη αλλα ενας φιλος μου επαγγελεται το 8εμα και 8ελει την βοη8εια μου...Αν μπορειτε να με βοη8ησετε 8α το εκτιμουσα...

Όταν λες φόντο, τι εννοείς ακριβώς; Το φόντο της εκπομπής; Μέρος του σκηνικού δηλαδή;

Επίσης αν κατάλαβα καλά η δεύτερη 22άρα θα συνδεθεί σε ένα dvd player και όχι στον υπολογιστή; Ή θα παίζεις τα dvd μέσω του υπολογιστή;

Εν πάσει περιπτώσει, μπορείς με 3 εξόδους για οθόνη σε έναν υπολογιστή (προφανώς θες 2 κάρτες γραφικών) να έχεις τρία ανεξάρτητα ντέσκτοπ και το καθένα να δείχνει ό,τι θες. Αυτό τα windows το κάνουν από μόνα τους και δε χρειάζεται κάποιο εξωτικό ή ιδιαίτερο hardware, στον υπολογιστή της υπογραφής σου αν βάλεις δεύτερη κάρτα γραφικών είσαι έτοιμος. Το "πρόβλημα" μετά είναι το software που θα χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι κάτι δύσκολο όμως. Για να καταλάβεις, στο δικό μου πισί με δύο οθόνες μπορούσα στη μία να προβάλλω ταινία από divx ή dvd και στην άλλη να χρησιμοποιώ τον IE. Αν είχα και τρίτη, θα μπορούσα να προβάλλω την εικόνα που θα έκανα live stream εκείνη την ώρα από μια κάμερα μέσω svideo πχ που θα είχα συνδέσει στην είσοδο της κάρτας γραφικών μου με το κατάλληλο software για να βλέπω. Έχει τύχει να το κάνω με power director, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα.

Nαι οταν λεω φοντο εννοω το σκηνικο απο το πλανο...Σε μια γυψοσανιδα εχουν μπει 2 22αρες με Dvi.Τωρα εγω δν ειμαι αυτος που 8α το λειτουργισει αυτο το συστημα αλλα ενας φιλος μου.Οποτε 8α πρεπει να κανει αυτος pc.

Επειδη κατα τη διαρκεια της εκπομπης αυτος 8ελέι να δειχνει στο ενα μονιτορ σποτακια ετοιμα απο πριν,ετσι λεω να το συνδεσει απλα με ενα dvd player και να προβαλει απο dvd...Μετα λεω να συνδεσει το pc με την 2η 22αρα και ενα ακομα μονιτορ που 8α εχει στο control...Ετσι να εχει την 22αρα στο σκηνικο και να δειχνει ενα απλο φοντο με την επωνυμια της εκπομπης και οταν χρειαζεται να πεταει ενα βιντεακι...

Το βιντεακι αυτο ειναι ενα αποσπασμα που ηδη εχει παιχτει και το εχει απο8ηκευσει...Δεν ειναι κατι δυσκολο ε?Γινεται να δειχνει αλλο στην μια ο8ονη και αλλο στην αλλη ε?

Την δουλεια αυτη την κανει με ενα pentium 4 δν ειναι τπτ απαιτητικο rendering...Απλα μαγνητοσκοπει ενα μερος της εκπομπης και μετα το πεταει στο monitor.

Εχεις καποια προταση?

Λες να χρησιμοποιησει ενα pc και για τις 3ης ο8ονες?Η ειναι καλυτερα με το dvd player...?Πως βγαινει πιο φ8ηνα?

Τι συστημα μπορεις να προτεινεις οσο πιο πολυ γινεται value for money?

Πιστευω να σε βοη8ησα με οτι προσ8εσα...Αν ακομα υπαρχουν σκοτεινα σημεια ειμαι εδω να δωσω φως...

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου

χωρις να ειμαι γνωστης, κι εγω πιστευω οτι μπορει να γινει, απλα θα χρειαστεις 2 καρτες γραφικων στο PC που θα κανει αυτη τη δουλεια, ωστε να εχεις 4 εξοδους εικονας. οποτε μπορεις να βαλεις και 4 οθονες. αλλα ας μας πουν καλυτερα τα παιδια που το εχουν δοκιμασει και εχουν καποια εμπειρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.