The_Blade Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Παιδιά 2 από τα τρία 120αρια τα παίζουν ήδη (θόρυβος , γουργούρισμα και τα σχετικά).Θέλω να τα αντικαταστήσω, το συμαντικότερο για εμένα είναι να φαίνονται ίδια , διότι το look είναι η αιτία που πήρα το case. Υπάρχει κάτι σε μαύρο με μπλέ (ή εστω πράσινα) led στην αγορά? ΣΟΣ καίγομαι!!!!!
jpavly Μάρτιος 4, 2009 #2 Μάρτιος 4, 2009 Στείλε mail στην Antec Υπήρχε πρόβλημα όπως λέω και εδώ και στο δικό μου είχαν βάλει άλλους 3 τέτοιους μέσα. Στείλε τους ένα mail με το πρόβλημα σου, απλά κι ευγενικά και εξήγησε ότι δεν θέλεις να ψάχνεις για άλλου τύπου fans γιατί αγόρασες το case για την εμφάνισή του. Πιστεύω ότι θα σε εξυπηρετήσουν
speedster Μάρτιος 6, 2009 #3 Μάρτιος 6, 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ.... 2 από τα 3 τα έφτυσα και δεν παίζουν όταν ειναι στο Low
jpavly Μάρτιος 6, 2009 #4 Μάρτιος 6, 2009 Με Antec μίλησε κανείς όπως είπα; Αν δείτε στο review που σας δίνω, λέω ότι η Antec έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα. Πολύ πιθανόν να σας εξυπηρετήσει
The_Blade Μάρτιος 7, 2009 Author #5 Μάρτιος 7, 2009 Μου ζητάει Serial number του κουτιού για να στείλο μαιλ, που θα το βρώ?
Nephiλiμ Μάρτιος 7, 2009 #6 Μάρτιος 7, 2009 Μου ζητάει Serial number του κουτιού για να στείλο μαιλ, που θα το βρώ?Στη συσκευασια η σε κανα αυτοκολλητο με bars πανω στο κουτι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.