roberto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 κατ'ατχας καλησπέρα. έχω θέσει ήδη τον προβληματισμό μου σε παρακείμενο topic αλλά κατέληξα στο ότι θα ήταν πιο σωστό να μην εμπλακώ σε θέμα κάποιου άλλου user. ο προβληματισμός μου λοιπον είναι ο εξής: είμαι κάτοχος ενός soprano VB1000BWS SOPRANO το οποίο κληροδοτήθηκε απο το προηγούμενο σύστημα. καλό κουτι δεν λέω και εξυπηρέτησε άψογα τον athlon 5000 αλλά το πέρασμα στο dragon platform μου δημιούργησε κάποιους προβληματισμούς. η παντελής έλλειψη χώρου εντός του κουτιού για επεμβάσεις, η ανύπαρκτη ροή αέρα και φυσικά η προοπτική βελτίωσης των θερμοκρασιών εντός του κουτιού μου έχουν γεννήσει την ανάγκη για πέρασμα σε full tower. το θέμα προέκυψε κυρίως λόγο της μεγάλης θερμοκρασίας που ανεβάζει η δεύτερη vga (4850). προσπάθησα να παλέψω την κατάσταση με την προσθήκη 25 side panel fan και ενός fan extractor αλλα μέτρια πράγματα. Κύριο θέμα μου λοιπον είναι η ανεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης σε full tower. κύριος γνώμονας όπως καταλαβαίνεται η ευρυχωρία. σαν εικόνα έχω το ιδανικότερο στο μυαλό μου το cosmos s ενώ καλή γνώμη έχω κ για το kandalf.
Goku Μάρτιος 3, 2009 #2 Μάρτιος 3, 2009 Δώσε μας πληροφορίες για το ύψος του budget σου, για να σε βοηθήσουμε..
roberto Μάρτιος 4, 2009 Author #4 Μάρτιος 4, 2009 φίλε goku νομίζω οτι αν κινηθώ γύρω στα 200 με 250 μπορώ να κάνω μια αξιόλογη αγορά. Θα μπορούσα να διαθέσω κ πιο πάνω απλά το θεωρώ άσκοπο. αν βέβαια υπάρχει κάποια επιλογή η οποία να αξίζει πραγματικά μπορώ να διαθέσω περισσότερα. δεν θέλω να μείνετε μόνο σ αυτά τα δύο κουτιά. ζητάω την προσωπική σας γνώμη. επίσης πρόσεξα οτι το cosmos έχει καλύτερη διαρρύθμιση στο εσωτερικό του kandalf (το οποίο θυμίζει το soprano μου) κάτι που μετράει πολύ για συχνές επεμβάσεις (Σήμερα περιμένω τον 940 κ ήδη σκέφτομαι το ράβε- ξήλωνε). Τέλος θα ήθελα να επισημάνω άλλο ένα κουτι που μου έχει κάνει αίσθηση εδώ κ να πώ το μεγάλο κρίμα της μη διαθεσημότητας των alienware στην ελλάδα
roberto Μάρτιος 4, 2009 Author #5 Μάρτιος 4, 2009 και φίλε ripper βλέπω ότι στο cosmos θα καταλήξω αν και αισθητικά δεν θα έλεγα ότι με συγκλονίζει. αντίθετα το κουτάκι που επισήμανα πρίν ταιριάζει περισσότερο στα γούστα μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.