gprhellas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Ξεστοκάρει μάλλον το e-shop και πιστεύω οτι εχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Είναι καλή τιμή αν σκεφτείτε πόσο είχαν πριν λίγο καιρό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 τι τσιπάκια έχουν οι συγκεκριμένες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Μάρτιος 3, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 τι τσιπάκια έχουν οι συγκεκριμένες?Μάλλον SAMSUNG, τις είχε δοκιμάσει ο hipridis.....ακούγανε μέχρι 2,2 V μου φαίνετε, δεν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάρτιος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 HCF8 πρέπει να 'χουν σαν τις Trancend τις 1800άρες.. Απ' ότι είχα δει δεν πάνε και πολύ παραπάνω απ' τα 2000..(αν τα θές τα παραπάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 τι τσιπάκια έχουν οι συγκεκριμένες? Βρε κατακαημένε, ανεβάζω τα review και δεν τα διαβάζεις...??!?! :hehe: Αυτές εδώ είναι, η τιμή τα σπάει - κάναν περίπου 300-400€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 Δεν είχαν το Nvidia αυτές του review ρα και έλεγα μήπως ήταν τπτις με D9 αμέσως εσύ,μην χάσεις, στο χέρι μου όμως σε έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas Μάρτιος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 τσιμπησα ενα σετ,ευχαριστω για την πληροφορια gprhellas/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.