Xzibit Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Έχω ένα IDE DVD Recorder της NEC Optiarc μοντέλο AD-7173A και μερικές φορές εξαφανίζεται το εικονίδιο από τον υπολογιστή μου και από την διαχείριση συσκευών.Όταν γίνεται αυτό δεν μπορώ να δουλέψει δίσκος και κάνω επανεκκίνηση το PC για να εμφανιστεί ξανά.Αυτό μου το έχει κάνει τρεις φορές μέχρι τώρα η πιο πρόσφατη προχθές αλλά συμβαίνει σπάνια μια φορά το μήνα ή και παραπάνω δεν το έχω υπολογίσει.Το έχω πάνω από ένα χρόνο και πιο παλιά δεν το έκανε αυτό.Λέτε να αρχίζει να παθαίνει κάτι;
thanassis Μάρτιος 9, 2009 #2 Μάρτιος 9, 2009 και εγώ το ίδιο ακριβώς (dvd) έχω και δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα...δοκίμασε να πιέσεις την καλωδιοταινία και την τροφοδοσία ή να τα αλλάξεις κιόλας μήπως και δεν πατάει καλά, όταν δεν το βλέπεις στο my computer, το bios το βλέπει?
morpheusgr Μάρτιος 9, 2009 #3 Μάρτιος 9, 2009 δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο ide, ισως ειναι κομμενο καπου και δεν κανει επαφη σε καποιο σημειο, μου ειχε συμβει παλειοτερα με ενα drive μου
$@39@ Μάρτιος 17, 2009 #5 Μάρτιος 17, 2009 Μάγκες ηρεμίστε. Λείπει ένα αρχείο από τη registry. ΑΠ'οτι κατάλαβα υπαρχει δουλεύει το βλέπει στ bios αλλά δεν υπάρχει σαν επιλογή στον "Υπολογιστή μου". Δοκιμάστε αυτό http://www.aumha.org/regfiles.php και πηγαίνετε στο OTHER REGISTRY PATCHES στη συντόμευση Restore Missing Cd Drive το κατεβάζετε το τρεχετε restart και έτοιμο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.