Jump to content

RAID-0 HELP!!!

Recommended Posts

σε ποια μητρικη πας να το κανεις?περα απο τους 4 εχεις αλλους δισκους πανω η dvd?

??

Που δεν μπορεί να κάνει raid με 4....και κάνει με 2... Είναι λίγο κουλό...1η φορά το ακούω...Αλλά θα μου πείς ..εμένα κάνουν raid οι 2 που θέλω και μετά το dvd-rw το πατάω να ανοίξει και κλείνει αμέσος...και άμα έχει μέσα και dvd-cd το διαβάζει full speed ασταμάτητα....

• 5 weeks later...

ας ξαναγυρισω σε ενα παλιο θεμα...μου εχει μεινει ακομα η απορια γιατι δεν καταφερα να βαλω 4 samsunh 1 tb σε raid0....ξερει κανεις αν εχει περιορισμο στα tb το raid0?

ας ξαναγυρισω σε ενα παλιο θεμα...μου εχει μεινει ακομα η απορια γιατι δεν καταφερα να βαλω 4 samsunh 1 tb σε raid0....ξερει κανεις αν εχει περιορισμο στα tb το raid0?

Βάζωντας τα δεδομένα μας σε raid-0 array με 2 δίσκους διπλασιάζουμε την πιθανοτητα να τα χάσουμε σε περίπτωση που ο ένας εκ των δύο δίσκων δίσκων αποδημίσει εις τόπον χλωερόν... :giveup:

Βάζωντας τα σε 4 :-O παίζουμε πλεόν ρωσική ρουλέτα με γεμάτο εξάσφαιρο...

Κάποια πράματα απλά δεν έχουν νόημα να γίνονται...

καλα αυτο ειναι σιγουρο δηλαδη να σκεφτω το ενδεχομενο να τα αφησω οπως ειναι ?

Μετά το 2πλό RAID0 νομίζω κυνηγάς χίμαιρες. Το μεγάλο όφελος το έχεις πάρει. Κάνε καλύτερα RAID0+1 (ή μήπως λέγεται RAID10 ?) με 4 δίσκους και 2 ΤΒ συνολική χωρητικότητα που όμως είναι γρήγορα λόγο RAID0 και ασφαλή από αστοχία ενός δίσκου λόγο RAID1. Τώρα αν είσαι τύπος που κάνει φορμάτ κάθε 3 και λίγο και μπορείς να παλέψεις με back-up το θέμα ασφάλεια, ίσως και το 0+1 να είναι too much...

Η απλά raid5 οπότε από τα 4ΤΒ να σου μείνουν τα 3ΤΒ και μία καλή ασφάλεια

Κάλιο (RAID)5 και στο χέρι παρά (RAID)10 και καρτέρι.... :man_in_love:

To 5 είναι κάμποσο αργό στα write λόγω CRC υπολογισμών (5-10% λένε). Εκτός αν έχεις dedicated controler.

μαλον θα προτιμησω αυτο που εχω αφου εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος...μιλαμε για μεταφορες 250 mb/sec απο το ενα raid στο αλλο

Αυτό της υπογραφής εννοείς?

Πρόσεχε γιατί αν κάτι πάει στραβά τα έχασες ανεπιστρεπτεί και τα 4 GB.

ναι εχω ενα raid0 σε 2χ1tb και αλλο ενα ιδιο...απο το ενα στο αλλο παει παρα πολυ καλα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.