nikchris Μάρτιος 16, 2009 #21 Μάρτιος 16, 2009 Το εχετε αυθεντικο οσοι σας κανει σπασιματα στο μενου;
kallileo Μάρτιος 17, 2009 #22 Μάρτιος 17, 2009 Για αυτο βγηκε το patch motherfunkers...:happy2:Και γω ειχα το προβλημα στο μενου χωρις το patch...και διοθωνει πολλα πραγματα στο ΑΙ αλλα κανει πιο δυσκολο το παιχνιδι με την πλατη στο καλαθι.
gbak Μάρτιος 17, 2009 #23 Μάρτιος 17, 2009 το μπασκετακι τα σπαει...πολυ καλο ..με γραφικαρες..το μονο που με το πληκτρολογιο μπερδευω δακτυλα και χερια συναμα...χαος
anchelo Μάρτιος 22, 2009 Author #24 Μάρτιος 22, 2009 Ρε παιδιά εγώ που παίζω διπλό δεν καταλαβαίνω πώς κάνεις με το pad αλλαγές!Με το πληκτρολόγιο πατάς στο coaching και κάνεις ο,τι αλλαγές θέλεις για την ομάδα σου όμως με το pad?Επίσης στα στατιστικά πώς μπορώ να αλλάξω στο box score την ομάδα που να δείχνει τα στατιστικά?
anchelo Μάρτιος 24, 2009 Author #25 Μάρτιος 24, 2009 Ρε παιδιά εγώ που παίζω διπλό δεν καταλαβαίνω πώς κάνεις με το pad αλλαγές!Με το πληκτρολόγιο πατάς στο coaching και κάνεις ο,τι αλλαγές θέλεις για την ομάδα σου όμως με το pad?Επίσης στα στατιστικά πώς μπορώ να αλλάξω στο box score την ομάδα που να δείχνει τα στατιστικά?Ελάτε ρε παιδιά please κανείς δεν ξέρει;
kallileo Μάρτιος 24, 2009 #26 Μάρτιος 24, 2009 Πρεπει να εχεις στο pad αναλογικο και σταυρο...ωστε με το ενα ελεγχεις τον παικτη και με το αλλο κανεις αλλαγες πακτων, αλλαζεις συστημα και λοιπες ρυθμισεις.
anchelo Μάρτιος 24, 2009 Author #27 Μάρτιος 24, 2009 Πρεπει να εχεις στο pad αναλογικο και σταυρο...ωστε με το ενα ελεγχεις τον παικτη και με το αλλο κανεις αλλαγες πακτων, αλλαζεις συστημα και λοιπες ρυθμισεις.Εγώ εννοώ στο μενού!Με τον σταυρο δεν κουνιέται τίποτα στο μενού...Είναι το ίδιο κουμπί που αλλάζουμε και τα στατιστικά(δεν ξέρω πως αλλάζουμε τα στατιστικά αλλα δεν είναι αναγκαίο)
chemeng Μάρτιος 26, 2009 #28 Μάρτιος 26, 2009 Ποια καρτα το παιζει καλα...σε 1920 x 1200 ???Εγώ με ταπεινό μονοπύρηνο Opty @ 3000 ΜHz και stock 4850 512mb παίζω άνετα σε 1920χ1200 όλα maxed out ΧΩΡΙΣ ΑΑ σε WinXP. Min: 29 / Max: 56 / Avg 36 fps. Κάτω από τα 30 fps το σπάσιμο φαίνεται έντονα, ενώ αν fps<25, γίνεται ανυπόφορο. Για αυτό σε εμένα ΑΑ no go. Στα menu/cut scenes/video τρέχει στα όρια του Vsync, δλδ 60fps, no slowdowns.Kallileo το patch που θα το βρούμε??EDIT: Παίζοντας με τις ρυθμίσεις τελικά διαπίστωσα ότι δεν τα έχω όλα max, players @ high (max: ultra high) και sideline characters @ medium (max: high). Πρέπει να επισπευθεί η αναβάθμιση.
anchelo Μάρτιος 26, 2009 Author #29 Μάρτιος 26, 2009 Εγώ εννοώ στο μενού!Με τον σταυρο δεν κουνιέται τίποτα στο μενού...Είναι το ίδιο κουμπί που αλλάζουμε και τα στατιστικά(δεν ξέρω πως αλλάζουμε τα στατιστικά αλλα δεν είναι αναγκαίο)Kallileo βοήθα λιγο πώς κάνουμε αλλαγές?:thank_you2:
kallileo Μάρτιος 26, 2009 #30 Μάρτιος 26, 2009 @ancheloΔεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις προβλημα με την μετακινηση στο μενου. Τι gamepad εχεις? Εμενα το logitech δεν εχει κανενα προβλημα. Για να μπεις στο μενου να κανεις αλλαγες μαλλον πρεπει να πατησεις Start απο το pad και οχι το ESC του πληκτρολογιου.@chememg/Documents and Settings/Your Name/Programs Data/2K Sports/NBA 2K9/saves * VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 * STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * If you have Dual Core --> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * If you have Quad Core --> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4
chemeng Μάρτιος 27, 2009 #31 Μάρτιος 27, 2009 @ kallileo: Thx για τα settings και για το patch.To VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 δεν το σηκώνει, μέχρι 2 (δλδ players=high και όχι ultra high)Παίζοντας με τις ρυθμίσεις είδα ότι με παίρνει να ανεβάσω ποιότητα. Ανέβασα sideline characters σε high από medium. Και MSΑΑ=4x (Το MSAA quality δεν αλλάζει και είναι Ν/Α)Με ΑΑ on, η αφάνα του Gasol φαινόταν σαν αετοφωλιά (παρότι από CCC είναι enabled το Transparency AA (quality)). Mέσα από το config άλλαξα το MSAA quality από 0 σε 1 και... έδειξαν οι μπουκλίτσες του Pau. Λύθηκε το θέμα. Αλλά δεν καταλάβαινα διαφορά από ΑΑ=0 σε ΑΑ=4 στο θέμα aliasing. Βέβαια είναι υψηλή η ανάλυση 19χ12 και high τα textures, αλλά η διαφορα δεν ήταν εμφανής. Στάνταρ όμως εφάρμοζε AA, αφού γινόταν αντιληπτό από το frame drop.M'αυτα και μ'αυτά έχουμε min:31 / max:61 / avg:39. Not bad...
anchelo Μάρτιος 28, 2009 Author #32 Μάρτιος 28, 2009 @ancheloΔεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις προβλημα με την μετακινηση στο μενου. Τι gamepad εχεις? Εμενα το logitech δεν εχει κανενα προβλημα. Για να μπεις στο μενου να κανεις αλλαγες μαλλον πρεπει να πατησεις Start απο το pad και οχι το ESC του πληκτρολογιου.@chememg/Documents and Settings/Your Name/Programs Data/2K Sports/NBA 2K9/saves * VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 * STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * If you have Dual Core --> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * If you have Quad Core --> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4Kallileo thanks για την βοήθεια κατάφερα και το βρήκα!
deninho Μάρτιος 29, 2009 #33 Μάρτιος 29, 2009 Σπέρνει το παιχνιδάκι Χθες ξεκίνησα να παίζω στις 12 και τελείωσα στις 4,30 kallileo, τα άλλα: CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 5CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 3 CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 2 Τι ρόλο παίζουν; Τα πειράζουμε κι αυτά ή όχι;
kallileo Μάρτιος 29, 2009 #34 Μάρτιος 29, 2009 Σπέρνει το παιχνιδάκι Χθες ξεκίνησα να παίζω στις 12 και τελείωσα στις 4,30 kallileo, τα άλλα: Τι ρόλο παίζουν; Τα πειράζουμε κι αυτά ή όχι; Δεν ξερω τι κανουν...αν τρεχει καλα καλυτερα να μην τα πειραξεις. Το παιχνιδι ξεφευγει ασχημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.