anchelo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2009 Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον παίζει nba 2k9 πώς κάνουμε alley oop?Έχω pc και παίζω με πληκτρολόγιο.Μπορείτε επειδή έχω αλλάξει τα κουμπιά να μην μου τα λετε σε κουμπιά.Ευχαριστώ πολύ!
kallileo Μάρτιος 2, 2009 #3 Μάρτιος 2, 2009 Κρατας πατημενο το κουμπι που κανει "Post Up" και πατας πάσα...αρκει βεβαια ο παικτης να κανει κινηση προς το καλαθι εκεινη την ωρα.
roberto Μάρτιος 2, 2009 #4 Μάρτιος 2, 2009 φίλος στο συγκεκριμένο παιχνίδι δέν νομίζω να υφίσταται κάτι τέτοιο. Το έχω ψάξει σε gamepad αλλα τίποτα. Άσε που και οποιαδήποτε παρεμβολή πάνω απο το στεφάνι το δίνει είτε offensive interferece είτε goaltening άμυνα. Κατα τ αλλα μπορώ να πω ότι η ΕΑ εφαγε ακόμα μία ήττα μετά το pro.
kallileo Μάρτιος 2, 2009 #5 Μάρτιος 2, 2009 φίλος στο συγκεκριμένο παιχνίδι δέν νομίζω να υφίσταται κάτι τέτοιο. Το έχω ψάξει σε gamepad αλλα τίποτα. Άσε που και οποιαδήποτε παρεμβολή πάνω απο το στεφάνι το δίνει είτε offensive interferece είτε goaltening άμυνα. Κατα τ αλλα μπορώ να πω ότι η ΕΑ εφαγε ακόμα μία ήττα μετά το pro. Ασφαλως και παιζει... εδω ο υπολογιστης σου το κανει 10 φορες μεσα σε ενα παιχνιδι.
roberto Μάρτιος 2, 2009 #6 Μάρτιος 2, 2009 ειρωνικά το είπα. Εξαιτίας της δυσκολίας του να γίνει. Απλά όσο τέλειο να είναι στην κατηγορία του το συγκεκριμένο game έχει κάποια κολλήματα (offensive interferece και goaltening) . Ίσως να φταίει και η μετάβαση απο το NBA live στο 2κ9 και οι όποιες διαφορές στο gameplay. Πάντως όπως και να έχει είναι καλύτερο του live
kallileo Μάρτιος 2, 2009 #7 Μάρτιος 2, 2009 Βασικα ειναι το καλυτερο μπασκετακι που εχει βγει...αλλα που και που εχει καποια κολληματα στο ΑΙ. Κατα τα αλλα φοβερο παιχνιδι.
BHacker Μάρτιος 2, 2009 #8 Μάρτιος 2, 2009 Παιδια οταν τελιωσει το ημιχρονο ποιο κουμπι πατας για να παει στο επομενο?
anchelo Μάρτιος 3, 2009 Author #9 Μάρτιος 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ βρήκα με ποιό κάνουμε alley oop!Θα ήθελα να ρωτήσω ενα άλλο πρόσφατο πρόβλημα πο μου εμφανίστηκε...Είπα να μην ανοίκσω νέο thread...Όταν μπαίνει ένας πόντος αντί να πιγαίνουν στην επαναφορά πάνε και ποιάνουν την μπάλα χωρις ουτε καν να βγαίνουν έξω.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
kallileo Μάρτιος 3, 2009 #10 Μάρτιος 3, 2009 Bug...Εχεις patch για PS3 λογικα ερχεται και για PC απο μερα σε μερα.
roberto Μάρτιος 5, 2009 #12 Μάρτιος 5, 2009 να φανταστώ σε link στο we hellas? για το pro πάντως και και το live υπάρχουν τα επίσημα αλλα και τα ελληνικά patchακια
roberto Μάρτιος 5, 2009 #13 Μάρτιος 5, 2009 sorry τώρα είδα τι patch ψάχνεις αν και νομίζω ότι αν υπάρχει patch αντίστοιχο του live με euroleague δεν θα μας χάλαγε καθόλου
Goku Μάρτιος 5, 2009 #14 Μάρτιος 5, 2009 Βασικα ειναι το καλυτερο μπασκετακι που εχει βγει...αλλα που και που εχει καποια κολληματα στο ΑΙ. Κατα τα αλλα φοβερο παιχνιδι.τρελό game τρελά γραφικά..έλιωνα καθημερινώς μέχρι που μου χτύπησε την πόρτα μια BUGαρα.. ¨εβαζες καλάθι,μέτραγαν οι πόντοι, αλλά δεν γινόταν επαναφορά της μπάλας από έξω..συνεχιζόταν το παιχνίδι..
kallileo Μάρτιος 5, 2009 #15 Μάρτιος 5, 2009 To patch εχει βγει εδω και καιρο μεσω steam. Αν θελει καποιος ας επικοινωνησει μεσω Π.Μ.
Dem Μάρτιος 16, 2009 #16 Μάρτιος 16, 2009 Οποιος εχει παρει χαμπαρι με τα κουμπια τι παιζει πειτε μου και μεναLS - A,D,W,XRS - Num padB5 - shiftB6 - EnterB3 - Num5....Τα αλλα ???Όποιος ξερει ας συμπληρωσει τιποτα...Επισης και αλλες ερωτησεις...εχω ΑΤΙ 4350 δεν το παιζειΠοια καρτα το παιζει καλα...σε 1920 x 1200 ???Aυτος ο Davis των Clipers πως σταματιεται..???...Οτι ριχνει μεσα παει...και γενικα ρε παιδια τα τριποντα τα εχουν για πλακα...ενω.. κατα τ αλλα ειναι φοβερο...
kallileo Μάρτιος 16, 2009 #17 Μάρτιος 16, 2009 Το παιχνιδι οπως ολα τα μπασκετακια εξαρταται παρα πολυ απο την CPU. Οταν πηγα απο το 6400@3.2Ghz στον default q9550 ειδα πολυ μεγαλη διαφορα. Τωρα με τον q9550@3.8GHz με την 4870 ολα τα γραφικα τιγκα στα 1920χ1200+ΑΑ τρεχει νερακι. Παρε ενα φτηνο Logitech μοχλο με το πληκτρολογιο χανεις ολη την απολαυση στο gameplay.
Melkon Μάρτιος 16, 2009 #18 Μάρτιος 16, 2009 Εγω παλι εχω prob στην screen που διαλεγεις ομαδες, για καποιο λογο πευτουν τα fps στα ~5:nada:
Dem Μάρτιος 16, 2009 #19 Μάρτιος 16, 2009 Στο φιλο που πηγα και το ειδα (και κολλησα) ειχε Ε7400/9800GT και επαιζε τελεια ...ομως στα 1680χ1050 αλλα μερικες φορες σερνοταν στο μενου (!!!) δεν ειχε fraps αλλα μπορει να ηταν και 15fps (?) αλλα μεσα (στον αγωνα) πηγαινε νερακι... kallileo πιστεψε με ΔΕΝ μπορω με μοχλους και τετοια ... ουτε στο pro, και ο αλλος με το οποιο παιζω κανα διπλακι ουτε αυτος μπορει...και συνηθως κερδιζει αυτος που παιρνει πληκρολογιο. :X: μια χαρα ειναι το keyboard και στο 2κ9 απλα δεν ξερω τις αντιστοιχιες θελω μονο π.χ. ΒΧ = κουμπι στο πληκρολογιο Πειτε μου τλχ πως κανει σκριν Edit : αυριο θα μου φερει την 9800GT για κανα 2μερο (να κανω λιγο προπονηση γιατι με κερδιζει πανω απο 30 ποντους) και θα σας πω πως παει.
Goku Μάρτιος 16, 2009 #20 Μάρτιος 16, 2009 Εγω παλι εχω prob στην screen που διαλεγεις ομαδες, για καποιο λογο πευτουν τα fps στα ~5:nada:same σίτ here..στον αγώνα όμως πετάει..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.