JaguarOne Απρίλιος 13, 2009 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 H Microsoft γιατι στο δινει το λειτουργικο;Για να το εχεις δευτερο στον υπολογιστη και να μην κανεις τιποτα με αυτο;Εξαλλου, ειναι τοσο σημαντικο το bug που εχει το Punkbuster και δεν τρεχει; Προφανως και οχι, απλα μαλλον δεν μπορουμε να εχουμε καμια απαιτηση απο το, ουτως η αλλως, αθλιο Punkbuster....το "beta" ανταποκρίνεται στην έννοια "δεύτερο στάδιο δοκιμών" συνήθως δε εκτός της εταιρείας (αυτό γίνεται στο "alpha"). Δηλαδή είναι δοκιμαστικό προϊόν.Mετά έρχονται τα RC == "Release Candidate" δηλαδή "είμαστε κοντά στο τελικό προϊόν, αλλά δεν είναι".ως εκ τούτου δεν μπορείς να απαιτείς από ένα δοκιμαστικό προϊόν να έχει τις λειτουργίες του τελικού προϊόντος.Τα alpha/beta είναι μόνο για εύρεση/επίλυση προβλημάτων αλλά δίνει επίσης και μια ευκαιρία σε όσους βγάζουν s/w για τα win να δοκιμάσουν/φτιάξουν τα δικά τους πακέτα. Τα RC προορίζονται περισσότερο για μικρορυθμίσεις + UI fixes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 13, 2009 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τιποτα.Δεν εχω απαιτηση ουτε απο τα 7, ουτε απο την EvenBalance.Το γεγονος ομως οτι εχει γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων της ολους αυτους που της εχουν παραπονεθει για το προβλημα, εμενα μου λεει πολλα.Ποσο μαλλον επειδη προκειται για ενα απλο fixακι, οπως λετε εσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Απρίλιος 13, 2009 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 To cod4 παίζει κανονικά, απλά τα services a & b πρέπει να τρέχουν σε compatibility mode και run as administrator. Bρίσκονται στο C:\Users\Χ\AppData\Local\PunkBuster\COD4\pb στα vista. Παρόμοια διαδρομή πρέπει να έχουν και στα 7 To δοκίμασε κανείς ή τσάμπα το 'γραψα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Απρίλιος 13, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 To δοκίμασε κανείς ή τσάμπα το 'γραψα; Εδω δεν δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Μάϊος 14, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Fixed btw τις τελευταίες μέρες για όποιον τον "κράταγε" πίσω αυτό το πρόβλημα απο το να περάσει τα 7 ως κύριο λειτουργικό.Κάποιο server update πρέπει να παίχτηκε. (πάντως σίγουρα όχι client) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 14, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Άμα δεν το επιβεβαιώσει ο fragma εγώ δεν τα βάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 14, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 φτού.....και ότι είχα βρει δικαιολογία να σβήσω όλα τα games από το main rig μπας και στρωθω στο διάβασμα και ασχοληθώ παραπάνω με τη δουλειά..... ειλικρινά δε ψήνομαι να το κάνω install προς το παρόν αλλά θα αρχίσει να με τρώει....είμαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 14, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Take your time,εγώ cod4 θα ξαναπιάσω σε 1 μήνα που τελειώνουν οι εξετάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάϊος 15, 2009 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Επιβεβαιώνω και εγώ πως όλα ok πλεον με το PB & Win 7 (RC)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 15, 2009 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 τωρα μολις ετρεξα ενα φρι φορ ολ...με πανκμπαστερ κανονικοτατα..! μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 27, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 η εγκατάσταση της 7100 είχε φάει σκίσιμο λόγω δοκιμών......και επειδή είχαν βγει πολύ νεώτερες εκδόσεις..........είπα να βάλω την 7232 x64......μαντέψτε..........ξανά τα ίδια...........τελικά εκεί στην punkbuster γουστάρουν να σπάνε τα νεύρα του κοσμάκη. :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιούνιος 27, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Εμενα παντως μεχρι κ την 7232 με πεταγε το pb. Τωρα οταν με το καλο βγει η RTM θα ξαναδοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 28, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2009 To cod4 παίζει κανονικά, απλά τα services a & b πρέπει να τρέχουν σε compatibility mode και run as administrator. Bρίσκονται στο C:\Users\Χ\AppData\Local\PunkBuster\COD4\pb στα vista. Παρόμοια διαδρομή πρέπει να έχουν και στα 7Compatibility mode σε τι? windows xp sp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 29, 2009 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Παιδιά φτιάχτηκε το πρόβλημα! Πλέων δουλεύει κανονικά το punkbuster στα win 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 29, 2009 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Έχει φτιαχτεί εδώ και καιρό. Δεν θυμάμαι σε πιο build ακριβώς αλλα thanks για το confirmation Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 29, 2009 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Δεν είχε να κάνει με το build, όταν έβαλα την RC δεν έπαιζε, απλά έπρεπε να βγάλει pach το PB για τα win 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 29, 2009 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2009 Σοβαρά; Είχα διαβάσει ότι σε μερικά δούλευε και μετά ξαναχάλασε, λάθος μου τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.