greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2009 όποιος είναι gamer και σκέφτεται να περάσει σε windows 7 ή σε κάποια έκδοση vista beta (αν θέλει να δοκιμάσει free εκδόσεις που κυκλοφορούν στο θείο) ας τα αφήσει προς το παρόν.τον τελευταίο μήνα έχει βουήξει το ίντερνετ για προβλήματα του punkbuster στα περισσότερα παιχνίδια με εκδόσεις vista και 7 που η εγκατάσταση είναι σε beta build.το πρόβλημα ξεκίνησε πριν λίγο καιρό που η evenbalance αποφάσισε να κάνει ένα απλό update στο pb.exe.τα πιο κοινά μηνύματα λάθους είναιWindows API error #1311XXPnkBstrB.exe fail to initializeCorrupted Packet Flow......ζώα:mamba:
freestyler7 Μάρτιος 2, 2009 #3 Μάρτιος 2, 2009 Θυμάμαι πριν 1.5 μήνα περίπου που είχα περάσει τα 7 είχα παρόμοια προβλήματα. (cod4)Συγκεκριμένα μου έβγαζε "unknown windows API" (κάτι τέτιο)Δοκίμασα και σε compatibility mode μήπως...αλλά τίποτα.Μόνο σε μερικούς server μου το έβγαζε αλλά ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τα σούταρα. Ελπίζω να το έχει διορθώσει η evenbalance μέχρι την 7 rc, γιατί θέλω να τα ξαναπεράσω.
greekfragma Μάρτιος 4, 2009 Author #4 Μάρτιος 4, 2009 λοιπον...έχω μερικά update. από ότι φαίνεται το όλο πρόβλημα είναι οτι η evenbalance έχει φτιάξει το punkbuster έτσι ωστέ όταν ξεκινάει τα services και τρέχουν τα 2 exe (pnkbstrA+pnkbstrB) να τρέχουν σε συγκεκριμένα file paths. στα windows7 δυστυχώς κατά το installation του παιχνιδιού η εγκατάσταση του punkbuster δημιουργεί services και μέσα στο SysWOW64 φάκελο συστήματος πράγμα που λογικά δεν είχε προβλέψει η evenbalance. παλεύω περίπου 2 μέρες να βγάλω άκρη κάνοντας χειροκίνητα τα πάντα.μέχρι και στο τι επίπεδο permission θα πάρουν τα exe και που θα τρέχουν άλλαξα..........χειροκίνητα certificates.....και άλλα πολλά......τελικά μετά από πολλά βάσανα κατάφερα να τρέξουν τα περισσότερα αρχεία που χρειάζονται και πλέον το μόνο που δεν τρέχει σωστά είναι το pnkbstrB.exe καθώς αδυνατεί να το φορτώσει από την τοποθεσία που το ψάχνουν τα services. ενημέρωσα με ticket την evenbalance και μακάρι να βγει μια άκρη...ίσως με αναβάθμιση του pb client. εγώ πάντως παραιτούμαι
tomtoub Μάρτιος 4, 2009 #5 Μάρτιος 4, 2009 Απ' ότι έχω διαβάσει η επίσημη απάντηση της evenbalance είναι ότι δεν υποστηρίζουν beta εκδόσεις λειτουργικών.
sakis_the_fraud1416003252 Μάρτιος 4, 2009 #6 Μάρτιος 4, 2009 για δοκιμασε και αυτο.εδιττωρα ειδα οτι ο tomtoub ποσταρε ακριβως απο πανω!!!
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2009 #7 Μάρτιος 4, 2009 Fragma με off το punkbuster σε single απο αποδοση τι λεει το CoD?
unstoppable Μάρτιος 4, 2009 #9 Μάρτιος 4, 2009 Fragma με off το punkbuster σε single απο αποδοση τι λεει το CoD?Στο single player δεν χρησιμοποιειτε το punkbuster, για ποιο λογο αλλωστε...
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2009 #10 Μάρτιος 4, 2009 Στο single player δεν χρησιμοποιειτε το punkbuster, για ποιο λογο αλλωστε...ρωτησα για την αποδοση του παιχνιδιου οχι αν λειτουργει το PB.
jpavly Μάρτιος 4, 2009 #11 Μάρτιος 4, 2009 ρωτησα για την αποδοση του παιχνιδιου οχι αν λειτουργει το PB. Και σου απάντησε ότι δεν λειτουργεί στο Single Player, άρα δεν έχει σχέση το punkbuster στις επιδόσεις.
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2009 #12 Μάρτιος 4, 2009 ωραια.ξανακανω την ερωτηση σε απλα ελληνικα.Σε windows 7 , το CoD 4 σε single player σαν αποδοση πως παει?Καλυτερα ή χειροτερα απο Vista/ΧP ?
tomtoub Μάρτιος 4, 2009 #13 Μάρτιος 4, 2009 για δοκιμασε και αυτο.εδιττωρα ειδα οτι ο tomtoub ποσταρε ακριβως απο πανω!!!Αυτό που είχα γράψει στο oos αν και φάνηκε να λειτουργεί, μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού μου πετούσε τα γνωστά σφάλματα.
Jerry007 Μάρτιος 9, 2009 #14 Μάρτιος 9, 2009 Σκεφτόμουν και εγώ να τα βάλω,καλα που περίμενα θα είχα αυτοκτονίσει άμα δεν μπορούσα να παίξω Μόλις και αν το φτιάξουν θα τα βάλω :fun:
greekfragma Απρίλιος 6, 2009 Author #15 Απρίλιος 6, 2009 Επίσημη απάντηση απο Evenbalance σε ερώτημα μου. 04/03/2009 09:56:49 - "Hendrik T" Note #7: This is due to PunkBuster not supporting Windows 7, and we will not support Windows 7 until it is released to the general public for purchase. I'm sorry, but we do not support beta or release candidate operating systems.πάει και το cod4....
nikchris Απρίλιος 12, 2009 #16 Απρίλιος 12, 2009 Και ποιος ο λόγος να υποστηρίζουν beta λειτουργικά;1) Γιατι σεβονται τους χρηστες που χρησιμοποιουν 72) Γιατι οσο πιο νωρις θα λυθουν τα οποια προβληματα (που προφανως υπαρχουν)Αυτα δεν τους αγγιζουν προφανως στην EvenBalance.Γενικα το ΡΒ για κλαματα ειναι, προσπαθω να παιζω σε server που δεν το χρησιμοποιουν.
jpavly Απρίλιος 13, 2009 #17 Απρίλιος 13, 2009 Προφανώς δεν ξέρεις την έννοια του beta software ε; Είναι για δοκιμαστικούς λόγους και as is. As is σημαίνει πάρ' το όπως είναι και μην έχεις απαιτήσεις. Επίσης, είναι για devs που θα δουλέψουν πάνω του και όχι για τον καθένα που του ήρθε να βάλει το σουπερ τσάμπα νέο λειτουργικό Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που σου λέω, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι BETA λειτουργικό και δεν μπορείς να έχεις καμία, μα καμία απαίτηση.
Georgesod Απρίλιος 13, 2009 #18 Απρίλιος 13, 2009 To cod4 παίζει κανονικά, απλά τα services a & b πρέπει να τρέχουν σε compatibility mode και run as administrator. Bρίσκονται στο C:\Users\Χ\AppData\Local\PunkBuster\COD4\pb στα vista. Παρόμοια διαδρομή πρέπει να έχουν και στα 7
nikchris Απρίλιος 13, 2009 #19 Απρίλιος 13, 2009 Προφανώς δεν ξέρεις την έννοια του beta software ε; Είναι για δοκιμαστικούς λόγους και as is. As is σημαίνει πάρ' το όπως είναι και μην έχεις απαιτήσεις. Επίσης, είναι για devs που θα δουλέψουν πάνω του και όχι για τον καθένα που του ήρθε να βάλει το σουπερ τσάμπα νέο λειτουργικό Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που σου λέω, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι BETA λειτουργικό και δεν μπορείς να έχεις καμία, μα καμία απαίτηση. H Microsoft γιατι στο δινει το λειτουργικο; Για να το εχεις δευτερο στον υπολογιστη και να μην κανεις τιποτα με αυτο; Εξαλλου, ειναι τοσο σημαντικο το bug που εχει το Punkbuster και δεν τρεχει; Προφανως και οχι, απλα μαλλον δεν μπορουμε να εχουμε καμια απαιτηση απο το, ουτως η αλλως, αθλιο Punkbuster....
jpavly Απρίλιος 13, 2009 #20 Απρίλιος 13, 2009 H Microsoft γιατι στο δινει το λειτουργικο; Πάντως όχι για να το έχεις σπιτάκι σου σαν κύριο λειτουργικό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.