Jump to content

Registry cleaner. Αξίζουν; Αν ναί, ποιό;

Fandom

Recommended Posts

O Ρενος (Revo) είναι μάγκας, κάνει καλή καθάρα. Μου θύμισε τα παλιά που το μόνο τέτοιο tool που υπήρχε ήταν ο Norton Uninstaller (ή κάπως έτσι, από τα Norton Utilities).

Χρησιμοποιούσα για αρκετά χρονιά διάφορα utilities για τη registry,έσβηνα ακόμη και χειροκίνητα όποιες καταχωρήσεις γνώριζα.Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ καμία διαφορά.

Δεν ελαφρύνει το σύστημα ή ότι άλλο υπόσχεται.

http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2005/10/02/registry-junk-a-windows-fact-of-life.aspx

cccleaner και απο εμενα..το χρησιμοποιω σχεδον 2 χρονια και για προσωπικη αλλα και σε αλλα pc χρηση και μονο 1 φορα δημιουργησε προβλημα σε branded laptop που εσβησε το mbr....:crazy:Κατα τα αλλα μια χαρα!!:victory:Απλα τσεκαρισμα πριν σβησουμε κατι..Μια αναζητηση στο google για οτι στοιχειο δεν ξερουμε και τελιωσε το πραμα...:jester:

ccleaner κ εδώ. Κυρίως το έχω για "HDD" cleaner, και όχι για Registry Cleaner

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα

TweakNow Reg Cleaner είναι και free (έχει και Pro) και σου δείχνει και ποια είναι ασφαλή προς κατάργηση, ποιά λιγότερο και ποιά θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα αν τα σβήσεις

Βεβαίως και πρέπει να καθαρίζουμε τη σαβούρα απ'την registry κτλ.

Ccleaner θα έλεγα και εγώ,αλλά πιο πολύ το θεωρώ καλό tool μόνο για καθάρισμα πονηρών μπισκότων,cache,temp κτλ.

Το TuneUp το χρησιμοποιώ εγώ για defrag,registry cleanup,και ότι άλλο κάνει.

Μπορώ να πω ότι κάνει καλή δουλειά,αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο.

Για το Registry Mechanic έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Πάντως εδώ που τα λέμε,με τουλάχιστον ένα format κάθε μήνα,όλα τρέχουν καλύτερα από registry clean.:tomato:

Πάντως εδώ που τα λέμε,με τουλάχιστον ένα format κάθε μήνα,όλα τρέχουν καλύτερα από registry clean.:tomato:

αν είναι να κάνουμε φορματ κάθε μήνα... χ@@@ε μέσα πολυχρονη.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το registry cleaner των TuneUp utilities 2009.. Πολύ καλή σουίτα.

Σχεδόν 1 μήνα θέλω για να στησω πλήρως και να παραμετροοιήσω όπως γουστάρω, όλο το PC. Το τελευταίο format έγινε τον Ιανουάριο του 2007. Το επόμενο μάλλον στα 7άρια.

Καλά ντε,μη ταράζεστε!:hehe:

Mόνο εγώ τα κάνω αυτά μου φαίνεται.Format αρκετά συχνά γίνεται σε laptop και desktop (το αποφεύγω πολύ πάντως γιατί βαριέμαι)(έχω κάνει και 3-4 την ίδια ημέρα για δοκιμή λειτουργικού κτλ),μια λίστα με τι προγράμματα να περάσω,backup στο δεύτερο partition του desktop pc,και ανάκτηση μέσω lan αν είναι στο laptop.:tomato:

Πάντως από το να φάω 10 ώρες για defrag,registry clean,καλύτερα ένα δύωρο για format και εγκατάσταση ότι είχα πριν,και μετά όλα καθαρά και καλύτερα απ'ότι μ'ένα καθάρισμα. :haha:

Βασικά, έχω ένα pc, παλιό και του έχω δοκιμάσει ό,τι πρόγραμμα υπάρχει για registry cleaning. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι μόνο το format σώνει την κατάσταση αν έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Από τα προγράμματα που έχω δοκιμάσει, θα προτίνω ανεπιφύλακτα τα wise registry cleaner 4 free και xp manager. Για xp πάντα. Δεν έχω δεδομένα για vista.

Μου άρεσαν το vit registry fix 9.3 αξιόπιστο αλλά βρίσκει λίγα από τα λάθη.

Το ccleaner, ήταν από τα πιο απογοητευτικά για μένα. Βρίσκει πολύ λιγότερα λάθη από όλα τα προγράμματα και δεν έχει registry defrag. Για junk files, από την άλλη, μια χαρά!!!

Το regseeker, ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά δεν είχε υποστήριξη από την εταιρία και έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη.

Τα argente registry cleaner, και comodo registry cleaner, μέτρια προγράμματα και σίγουρα υπάρχουν καλύτερα, οπότε δεν αξίζει και το κόπο να ασχοληθείς.

Το eusing registry fix αποτελεσματικό αλλά αργό.

Το free windows registry repair βρίσκει άπειρα λάθη στη registry, και συνήθως κάνει χαζομάρες, καθώς μετά από λίγο υπάρχουν ξανά στη registry αλλά αυτό τα σβήνει κάθε φορά που ψάχνει...

αξιόλογο είναι και το registry booster με registry defrag

το Misbo registry κάτι δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα, είναι ένα επίσης καλό πρόγραμμα, όμως δεν κάνει τη διαφορά.

Το Norton windoctor, πολύ σπάνια βρίσκει λάθη αλλά ίσως αν υπήρχαν, θα τα έβρισκε... Δεν ξέρω

Τέλος, το μόνο πρόγραμμα που κατάφερε να τα κάνει μαντάρα στη registry, και δεν το συνηστώ καθόλου τουλάχιστον σε αρχάριους, είναι το jv16!!! Πολύ προσεχτικά.

Κατα τ' άλλα, όλα τα προγράμματα κάνουν κάποια δουλειά και η ταχύτητα του υπολογιστή θα έλεγα ότι βελτιώνεται αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μεγάλη αλλαγή υπάρχει στην εκκίνηση του υπολογιστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.