alexis2044 Μάρτιος 2, 2009 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Μιλάς λίγο αόριστα, δεν λέω σε πολλά φόρουμ γίνονται αυτά που λες αλλά περιστατικά όπωςνα στην μπαίνει ο άλλος να σε απειλή και επειδη ειναι γνωστος και εχει και καποια ποστ παρα πανω να τρως μπαν χωρίς να εχεις βρισει ουτε να εχεις απειλήσει απλα να σου εχει πεταχτεί αυτος σαν που@@@ και να σε λογοκρίνει...θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν στο thelab.gr, ή στην χειρότερη σπανίζουν.Για το the lab μιλαω γιαυτο http://www.thelab.gr/showpost.php?p=885259&postcount=23To θεμα δεν το ανοιξα γιαυτο τον λογο ομως προς απάντηση του DJD ηταν.Εγώ περιμένω ακόμα να μου υποδείξεις τον φασισμό με τον οποίο διώξαμε το video σου. Σου έδωσα μία επίσημη απάντηση και την αγνοείς χωρίς σχόλιο επιμένοντας να μιλάς για φίμωτρα κλπ.Μάλλον είσαι μία από τις εξαιρέσεις, αυτά τα "έφαγα μπαν χωρίς λόγο" δεν τα έχω δει ποτέ να παίζουν.Τι απαντηση περιμενεις να λαβεις???Σε ευχαριστω που δεν σβήσατε το video μου??Δώσε κάτι παραπάνω να καταλάβουμε, γιατί προσωπικά βλέπω ένα άθικτο ποστ... Σβήστηκε το βίντεο; Δεν εμφανιζόταν; Γιατί από εδώ καταλαβαίνω ότι κάτι σβήστηκεΑπαγορευετε το video των youtube??Ειχα κανει μια παρουσιαση και την λινκαρα σε αναλογο θεμα γιατι τωρα αυτη δεν υπαρχει???Αυτο τι ειναι????Δεν ειναι φασισμος?Φιλικά πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 2, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Όχι δεν σβήστηκε, απλά έχει πρόβλημα το media extension που έχουμε και δεν το εμφανίζει. Άμα κάνεις quote το μήνυμα του θα το δεις. Αλλά δεν λέει όμως ο φίλος να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αλλά εμείς επιμένουμε και είμαστε "φασίστες" γιατί του το "σβήσαμε". Τι απαντηση περιμενεις να λαβεις??? Σε ευχαριστω που δεν σβήσατε το video μου?? Δεν εχω κατι με το thelab αν ειχα κατι με το thelab δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να ανοίξω ενα τέτοιο θέμα το οποιο αγγίζει αρκετες καρδιες ανθρώπων τον οποίον καθονται μποστα στην οθονη των H/Υ τους και μετα τρωνε μια ωραια :computer: απο καθε καραγκιοζη modetor γιατι πραγματικα υπαρχουν πολλοι!!! Δεν έχεις κάτι με το TheLab αλλά δεν ανακαλείς κατά τ' άλλα. Εγώ αυτή την απάντηση περιμένω: Σε ενόχλησε κανείς εδώ; Αν ναι, να το δούμε αν όχι, θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός στις εντυπώσεις που αφήνεις. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 2, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Καλημερα και καλη σαρακοστή! Οχι παιδια εδω δεν με εχει ενοχλησει καποιος και αν ειχε γινει κατι τετοιο σας το ξανα λεω και το τονιζω δεν θα καθομουν να ανοιξω τετοιο θεμα και ποσο μαλλον να ασχολουμε... Αν ο jpavly μου επιτρεψει να μην μιλαω αοριστα αλλα να αναφερω το ονομα του site στο οποιο αναφερομαι καλος να τα πω ολα Το θεμα ομως κατε με δεν εχει να κανει τοσο με τα ονοματα των φορουμς στην Ελλαδα αλλα στο γενικο συνολο αυτον και απευθινεται κυριως στην καρδια των sites αυτων η οποια καρδια ειναι πιστευω ο κοσμος σωστα? Εγω ανοιξα και το ξανα λεω απο δικια μου αποψει και δικο μου ρισκο αυτο το θεμα γιατι βλεπω και διαβαζω ελεεινά πραγματα σε καποια sites οχι του thelab και +1 σε αυτο που μου ειχε συμβεί ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα... Οτι καταλαβατε καταλαβατε.. Οσο για το video πολυ σωστα δεν σβυστηκε ποτε και οντως πρεπει να ηταν προβλημα του vbulletin και διορθωθικε απο εμενα... Αυτα ελπιζω να πει και κανενας αλλος της εμπειριες του και οχι να λογοκρινετε γιαυτα που θα πει αφιστε το να εξελιχθει λιγο το θεμα Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Εγώ πάλι νομίζω ότι λες αοριστίες, αερολογίες και συννεφοπαπαρίτσες γιατί κάπου, κάποιος, κάποτε σου έριξε κανά ban. Επειδή αυτήν την "φασιστική" καραμέλα την έχουμε χιλιοακούσει από κάτι άκυρους που τους έφταιγε η κοντή.. η τρίχα (με πιάνεις; ) αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό πες το, αλλιώς άσε μας στην ησυχία μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 2, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Εγώ πάλι νομίζω ότι λες αοριστίες, αερολογίες και συννεφοπαπαρίτσες γιατί κάπου, κάποιος, κάποτε σου έριξε κανά ban. Επειδή αυτήν την "φασιστική" καραμέλα την έχουμε χιλιοακούσει από κάτι άκυρους που τους έφταιγε η κοντή.. η τρίχα (με πιάνεις; ) αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό πες το, αλλιώς άσε μας στην ησυχία μας.Προς τι η "επίθεση"?Δεν σου ειπε κανεις να απαντησεις ουτε να διαβασεις το θεμα ουτε σου ταραξε κανεις την ησυχία σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2009 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Προς τι η "επίθεση"?Δεν σου ειπε κανεις να απαντησεις ουτε να διαβασεις το θεμα ουτε σου ταραξε κανεις την ησυχία σου!!!Να στο πω πιο απλά για να το καταλάβεις. Ποια είναι η ουσία του post σου και τι προσφέρει στην κοινότητα; Άμα απλά θες να κλαφτείς πες το μας να μην ασχολούμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Μάρτιος 2, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Προφανώς και ο Vamire δεν εχει να σου πει κατι ουσιαστικό. Κανοντας ενα γρηγορο google search λεγονταν Vamire666 και διωχτηκε απο το Insomnia.gr . Αυτο που εισπράτω εγώ κατα τα λεγομενά του, είναι ότι θέλει να μας πει τον καημό του. Νομίζω, ότι η αναφορα που έκανε στο βιντεο (δεν γνωριζω τι εγινε), ήταν άστοχο παράδειγμα για να δείξει αυτό που θέλει να πει. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο προβλημα με το Thelab, απλά τα έχει μπερδέψει λίγο τα πράγματα και δεν είναι ξεκάθαρος σε αρκετά σημεία σχετικά με το τι θέλει να πει. Καλός η κακός κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ευαισθησίες. Και δεν είναι λιγες οι φορές που θέλει να τις βγάλει απο μέσα του, να τις πει σε κάποιον.Ομως εδώ δεν είναι μέρος για παρηγορία και κλάψιμο. Και πιστεύω το ξέρει και αυτος και εμεις.Σαν θέμα 'Φασισμος των forum' ή ακομα και τον Blogs μου φαίνεται ενδιαφέρον. Δηλαδη να πει ο καθένας την δικιά του ιστορία απο διαφορα forums. Δεν ειναι κακό. Και εχει να προσφέρει πολλά στην κοινότητα, να γίνεται καλύτερη μαθαίνοντας τα λάθη της. Θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία, κάνουμε μια στατιστική έρευνα πόσα άτομα απο δω έχουν προβλήματα με τα forums γενικοτερα (συμπεριφορα, αδιαλακτικότητα κλπ). Με αφορμή αυτό το ποστ, αν θέλει η διοίκηση του Thelab.gr, μπορεί να κάνει ένα δημοψήφισμα του τύπου 'Ειστε ευχαριστήμενοι από την συμπεριφορά της δικοίκησης; ' κλπ κλπ.Φιλικά πάντα:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 2, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Προφανώς και ο Vamire δεν εχει να σου πει κατι ουσιαστικό. Κανοντας ενα γρηγορο google search λεγονταν Vamire666 και διωχτηκε απο το Insomnia.gr . Αυτο που εισπράτω εγώ κατα τα λεγομενά του, είναι ότι θέλει να μας πει τον καημό του. Νομίζω, ότι η αναφορα που έκανε στο βιντεο (δεν γνωριζω τι εγινε), ήταν άστοχο παράδειγμα για να δείξει αυτό που θέλει να πει. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο προβλημα με το Thelab, απλά τα έχει μπερδέψει λίγο τα πράγματα και δεν είναι ξεκάθαρος σε αρκετά σημεία σχετικά με το τι θέλει να πει. Καλός η κακός κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ευαισθησίες. Και δεν είναι λιγες οι φορές που θέλει να τις βγάλει απο μέσα του, να τις πει σε κάποιον.Ομως εδώ δεν είναι μέρος για παρηγορία και κλάψιμο. Και πιστεύω το ξέρει και αυτος και εμεις.Σαν θέμα 'Φασισμος των forum' ή ακομα και τον Blogs μου φαίνεται ενδιαφέρον. Δηλαδη να πει ο καθένας την δικιά του ιστορία απο διαφορα forums. Δεν ειναι κακό. Και εχει να προσφέρει πολλά στην κοινότητα, να γίνεται καλύτερη μαθαίνοντας τα λάθη της. Θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία, κάνουμε μια στατιστική έρευνα πόσα άτομα απο δω έχουν προβλήματα με τα forums γενικοτερα (συμπεριφορα, αδιαλακτικότητα κλπ). Με αφορμή αυτό το ποστ, αν θέλει η διοίκηση του Thelab.gr, μπορεί να κάνει ένα δημοψήφισμα του τύπου 'Ειστε ευχαριστήμενοι από την συμπεριφορά της δικοίκησης; ' κλπ κλπ.Φιλικά πάντα:mobile1:Προς το τέλος το διορθώνεις :dance3:Ναι αν googlaρει κάποιος ακομα και στο myspace μπορει να με βρει δεν είμαι ο τύπος που κρύβεται μια διαφορα nick names :tw:Εγω απο οτι καταλαβενω το θεματακι αυτο που ανοιξα δεν ειναι αποδεκτο και αφου δεν ειναι κλειδωστε το δεν γουστάρω να προκαλώ προβληματησμους χρονιάρες μέρες αθελα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2009 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 εγω εχω να κανω μια απλη ερωτηση.Εχεις ή δεν εχεις τελικα προβλημα με το TheLab.gr φορουμ?με προυποθεση οτι για το θεμα που μιλας αποδειχθηκε λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 2, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2009 Το αν εχω προβλημα μπορει καποιος να το δει απο τα ποστ μου γενικα αλλα και σε αυτο το θεμα μιας και ειμαι νεο μελος της κοινοτητας.Και το εχω απαντησει τουλαχιστον 2 φορες εδω μεσα οποτε μπορεις αν θες να διαβασεις το θεμα απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 3, 2009 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 Να στο πω πιο απλά για να το καταλάβεις. Ποια είναι η ουσία του post σου και τι προσφέρει στην κοινότητα; Συμφωνώ και προσθέτω: 8 στα 10 threads σε ανάλογα forums είναι έιτε επαναλήψεις είτε άχρηστα. Τι ασχολείστε ακόμα; Να το πω και Ελληνικά: Try to reduce your "pps" rate (Posts Per Second!!!). Κάνει κακό στους αναγνώστες και στον ελεύθερο χρόνο σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Μάρτιος 4, 2009 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Τα φορα ειναι κοινοτητες με διαφορετικα ατομα διαφορετικης κουλτουρας και αποψεων.Συνηθως αυτο το μειγμα εχει κατι κοινο .Απο κει και περα υπαρχουν οι κανονες για να μπορουν ολες οι γνωμες και οι αποψεις να εκφραζονται ελευθερα χωρις να γινεται καταπατηση των ελευθεριων .Βεβαια οταν κρυβομαστε πισω απο το πληκτρολογιο πολλες φορες βγαζουμε μια αλλη προσωπικοτητα η εμφανιζουμε την πραγματικη μας . Αναλογα με την ωριμοτητα και την προσωπικοτητα του καθενα αντιμετωπιζουμε την εφαρμογη των κανονων -που εμεις αποδεχτηκαμε - απο τους moderators .Κυκλοφορουν τοσες "φυλες" στα φορα -spammers ,τσαμπουκαδες ,trolls ,ξερολες ,advert-spamers ,μυγιαγγιχτοι κ.α.-που η ελευθερια του καθε μελους αρχιζει και καταπατειται γι αυτο και κρινεται αναγκαια η εφαρμογη του moderation . Για μενα φασισμος δεν υπαρχει μιας και αποδεχτηκα τους ορους .Επισης δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να συμμετεχει αν νιωθει προσβεβλημενος .Ειναι ομως υποχρεωμενος ΟΤΑΝ συμμετεχει ΝΑ ακολουθει τους κανονες . Το προβλημα για μενα στα φορα ειναι δεν ειναι η εφαρμογη των κανονων αλλα ο τροπος με τον οποιο γινεται απο τους Mods.οταν πχ χρησιμοποιουνται 2 μετρα και 2 σταθμα ,γινεται διακριση μεταξυ των μελων η μελων και συντονιστων και παει λεγοντας . Οι κανονες ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοζονται για την καλη και ομαλη λειτουργια του καθε φορουμ .Την ελαστικοτητα των κανονων την καθοριζουν οι εκαστοτε διοικουντες .Ειδικοτερα στα εξειδικευμενα -τεχνικα -φορα κατα την γνωμη μου χρειαζεται περισσοτερη αυστηροτητα χωρις βεβαια να χαλαει το παρειστικο κλιμα .Και αυτο για να μπορει να λειτουργησει το φορουμ σαν βαση δεδομενων για την ευκολη και γρηγορη προσβαση στις πληροφοριες . Τα περι φασισμου δεν ισχυουν γιατι η συμμετοχη μας δεν μας εχει επιβληθει .Επισης οταν κανουμε κριτικη πρεπει πρωτα να κανουμε και την αυτοκριτικη μας .Και τελος τελος δεν χρειαζεται να παιρνουμε τοσο τοις μετρητοις καποια πραγματα .(εκτος αν υπαρξουν προσβλητικες συμπεριφορες και χαρακτηρισμοι )Το μονο που χρειαζεται στα φορα ειναι καλη διαθεση και μπολικο χιουμορ .Τα υπολοιπα συμπεριφορες νηπιαγωγειου .Μια συγνωμη είναι πιο αντρικια από ένα φουσκωμενο Εγω.Και δεν ξεχναμε ότι η συμμετοχη μας είναι επιλογη μας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 4, 2009 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Πολύ ωραίος ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 5, 2009 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Τα φορα ειναι κοινοτητες με διαφορετικα ατομα διαφορετικης κουλτουρας και αποψεων.Συνηθως αυτο το μειγμα εχει κατι κοινο . Απο κει και περα υπαρχουν οι κανονες για να μπορουν ολες οι γνωμες και οι αποψεις να εκφραζονται ελευθερα χωρις να γινεται καταπατηση των ελευθεριων . Βεβαια οταν κρυβομαστε πισω απο το πληκτρολογιο πολλες φορες βγαζουμε μια αλλη προσωπικοτητα η εμφανιζουμε την πραγματικη μας . Αναλογα με την ωριμοτητα και την προσωπικοτητα του καθενα αντιμετωπιζουμε την εφαρμογη των κανονων -που εμεις αποδεχτηκαμε - απο τους moderators . Κυκλοφορουν τοσες "φυλες" στα φορα -spammers ,τσαμπουκαδες ,trolls ,ξερολες ,advert-spamers ,μυγιαγγιχτοι κ.α.- που η ελευθερια του καθε μελους αρχιζει και καταπατειται γι αυτο και κρινεται αναγκαια η εφαρμογη του moderation . Για μενα φασισμος δεν υπαρχει μιας και αποδεχτηκα τους ορους . Επισης δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να συμμετεχει αν νιωθει προσβεβλημενος . Ειναι ομως υποχρεωμενος ΟΤΑΝ συμμετεχει ΝΑ ακολουθει τους κανονες . Το προβλημα για μενα στα φορα ειναι δεν ειναι η εφαρμογη των κανονων αλλα ο τροπος με τον οποιο γινεται απο τους Mods. οταν πχ χρησιμοποιουνται 2 μετρα και 2 σταθμα , γινεται διακριση μεταξυ των μελων η μελων και συντονιστων και παει λεγοντας . Οι κανονες ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοζονται για την καλη και ομαλη λειτουργια του καθε φορουμ . Την ελαστικοτητα των κανονων την καθοριζουν οι εκαστοτε διοικουντες . Ειδικοτερα στα εξειδικευμενα -τεχνικα -φορα κατα την γνωμη μου χρειαζεται περισσοτερη αυστηροτητα χωρις βεβαια να χαλαει το παρειστικο κλιμα . Και αυτο για να μπορει να λειτουργησει το φορουμ σαν βαση δεδομενων για την ευκολη και γρηγορη προσβαση στις πληροφοριες . Τα περι φασισμου δεν ισχυουν γιατι η συμμετοχη μας δεν μας εχει επιβληθει . Επισης οταν κανουμε κριτικη πρεπει πρωτα να κανουμε και την αυτοκριτικη μας . Και τελος τελος δεν χρειαζεται να παιρνουμε τοσο τοις μετρητοις καποια πραγματα . (εκτος αν υπαρξουν προσβλητικες συμπεριφορες και χαρακτηρισμοι ) Το μονο που χρειαζεται στα φορα ειναι καλη διαθεση και μπολικο χιουμορ . Τα υπολοιπα συμπεριφορες νηπιαγωγειου . Μια συγνωμη είναι πιο αντρικια από ένα φουσκωμενο Εγω. Και δεν ξεχναμε ότι η συμμετοχη μας είναι επιλογη μας . +1 Και απο μενα γιαυτο λεω υπαρχει και φασισμος σε ατομακια που δεν ξερουν καν γιατι υπαρχει το site τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 5, 2009 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Γενικά, είμαι υπέρμαχος της Δημοκρατίας. Όμως νομίζω ότι αρκετοί την έχουν δει πολύ θεωρία και ξεχνάνε σε τι κόσμο ζούνε. Πρώτη φορά αδικήθηκες? Πρώτη φορά στη ζωή σου κάποιος σου είπε "Τράβα στο δίαολο, δε σε γουστάρω"? Οι φράση "υπαρχει και φασισμος σε ατομακια που δεν ξερουν καν γιατι υπαρχει το site τους" υποδηλώνει ότι: 1) Εσύ ξέρεις ενώ αυτός όχι 2) Έχεις στο παρελθόν φάει μάλλον κάποια άσχημη ήττα (το περιστατικό με το Insomnia π.χ.?) Δεν είναι τα πράγματα ρόδινα ούτε η Δημοκρατία αυτό που επικρατεί στη ζωή μας. Ο άλλος αν θέλει να έχει το forum του στα πρότυπα τα δικά του και εσένα δε σου αρέσουν, σηκώνεσαι και φεύγεις. Το αν θα κάτσεις να κάνεις διάλογο για την επίλυση του όποιου θέματος, είναι καθαρά δικιά σου απόφαση (και υπέρ σου φυσικά). Μην ξεχνάς όμως, ότι δε σημαίνει πως επειδή εσύ φέρθηκες πολιτισμένα, θα σου φερθεί και ο άλλος έτσι, μη χάνεσαι Γενικά, να στο πω και λαϊκά: Ξεκόλλα. Ότι σου συνέβη έγινε και δεν ξεγίνεται. Όσο κι αν παραπονιέσαι, έφαγες μια κλωτσιά και σου κλεισαν την πόρτα. Φασιστές ξε-φασιστές, έκανες ή δεν έκανες λάθος, τώρα έχει τελειώσει. Πάρε το μάθημά σου (του τέστειν - δεν υπάρχει παντού δημοκρατία και δεν είναι όλοι ακριβοδίκαιοι) και προχώρα. Υπάρχουν παντού πολλές πορτοκαλιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 5, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Γενικά, είμαι υπέρμαχος της Δημοκρατίας. Όμως νομίζω ότι αρκετοί την έχουν δει πολύ θεωρία και ξεχνάνε σε τι κόσμο ζούνε.Πρώτη φορά αδικήθηκες? Πρώτη φορά στη ζωή σου κάποιος σου είπε "Τράβα στο δίαολο, δε σε γουστάρω"? Οι φράση "υπαρχει και φασισμος σε ατομακια που δεν ξερουν καν γιατι υπαρχει το site τους" υποδηλώνει ότι: 1) Εσύ ξέρεις ενώ αυτός όχι 2) Έχεις στο παρελθόν φάει μάλλον κάποια άσχημη ήττα (το περιστατικό με το Insomnia π.χ.?) Δεν είναι τα πράγματα ρόδινα ούτε η Δημοκρατία αυτό που επικρατεί στη ζωή μας. Ο άλλος αν θέλει να έχει το forum του στα πρότυπα τα δικά του και εσένα δε σου αρέσουν, σηκώνεσαι και φεύγεις. Το αν θα κάτσεις να κάνεις διάλογο για την επίλυση του όποιου θέματος, είναι καθαρά δικιά σου απόφαση (και υπέρ σου φυσικά). Μην ξεχνάς όμως, ότι δε σημαίνει πως επειδή εσύ φέρθηκες πολιτισμένα, θα σου φερθεί και ο άλλος έτσι, μη χάνεσαι Γενικά, να στο πω και λαϊκά: Ξεκόλλα. Ότι σου συνέβη έγινε και δεν ξεγίνεται. Όσο κι αν παραπονιέσαι, έφαγες μια κλωτσιά και σου κλεισαν την πόρτα. Φασιστές ξε-φασιστές, έκανες ή δεν έκανες λάθος, τώρα έχει τελειώσει. Πάρε το μάθημά σου (του τέστειν - δεν υπάρχει παντού δημοκρατία και δεν είναι όλοι ακριβοδίκαιοι) και προχώρα. Υπάρχουν παντού πολλές πορτοκαλιές Ετσι ειναι σωστα. Βασικα και βλακεια μου που το ανοιξα το θεμα αφου τελικα δεν ενδιαφερει και κανεναν παρακαλω τους modetors να το κλειδωσουν η να το διαγραψουν τελειος ακομα καλυτερα. Ευχαριστω :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Μάρτιος 5, 2009 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 έχεις πάντως ένα θεματάκι με το κλείδωμα του θρέντ..Είμαι στο lab 2 χρόνια και κάτι μήνες, και ποτέ δεν είδα θέμα να κλειδώνει επειδή κάποιος λέει την άποψη του...Lock θυμάμαι σε συζητήσεις που οδηγούσαν σε διαμάχες και απόλυτο spamming [ όπως τότε με τις προσφορές του Multirama , ή τον Atiman].όσον αφορά την "φίμωση" συνήθως συναντάται σε άτομα που δεν έχουν διαβάσει τους κανονισμούς..Μου έχει τύχει και σε μένα σε φορουμ για κινητά , όταν μίλαγα για τροποποίηση λειτουργικού, ενώ δεν επιτρεπόταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάρτιος 5, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 έχεις πάντως ένα θεματάκι με το κλείδωμα του θρέντ..Είμαι στο lab 2 χρόνια και κάτι μήνες, και ποτέ δεν είδα θέμα να κλειδώνει επειδή κάποιος λέει την άποψη του... Lock θυμάμαι σε συζητήσεις που οδηγούσαν σε διαμάχες και απόλυτο spamming [ όπως τότε με τις προσφορές του Multirama , ή τον Atiman]. όσον αφορά την "φίμωση" συνήθως συναντάται σε άτομα που δεν έχουν διαβάσει τους κανονισμούς..Μου έχει τύχει και σε μένα σε φορουμ για κινητά , όταν μίλαγα για τροποποίηση λειτουργικού, ενώ δεν επιτρεπόταν.. Ναι εχω ενα κολημματακι :whistle2: :dance3: Το οτι ανοιξα ενα τετοιο θεμα δεν εστι οτι δεν συμφωνησα σε διαφορα forums με τους κανονες ουτε ημουν σπαμερ ουτε ελεγα μ2!$#$ς. Δεν εχει νοημα για μενα πλεον το θεμα οποτε απαντηση απο μενα δεν θα λαβει κανεις απο εδω και στο εξεις για το topic αυτο διοτη εγω δεν το ανοιξα για να μου την λετε αλλα για να ανταλαξουμε αποψεις εμεις ο κοσμος αλλα κατι τετοιο εδω και ποσα ποστ δεν ειδα οποτε bb απο μενα για το θεμα αυτο KAMEHAME HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάρτιος 5, 2009 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Aπο οτι φαινεται σου αρεσουν οι ιστοριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.