Jump to content

Drivers/Updates από πού κατεβάζετε ?

kreach

Από πού κατεβάζετε?  

19 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω τους έχοντες λάπτοπ, από πού κατεβάζετε drivers, updates (πχ bios)?

Για παράδειγμα, εγώ έχω το hp dv7 1070ev και ο driver για την κάρτα γραφικών είναι κατεβασμένος από το site της hp, όπως και οι υπόλοιποι.

Είναι προτιμότερο να έχω τον driver (αν και παλαιότερο) από την hp ή από την nvidia (τον καινούριο, ο οποίος όμως -θεωρητικά ? - μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο λάπτοπ) ?????

Ανάλογα το Laptop, γενικά κατεβάζω τον τελευταίο κι από όπου είναι. Αν η εταιρία αργεί να ενημερώσει, τότε από vendor.

Ανάλογα το Laptop, γενικά κατεβάζω τον τελευταίο κι από όπου είναι. Αν η εταιρία αργεί να ενημερώσει, τότε από vendor.

Και γω το ιδιο...βρισκεις ξεχωριστα τις συσκευες που εχεις και πας και κατεβαζεις τον καταλληλο driver. Απλα συνηθως εκτος απο την καρτα γραφικων κατι αλλο δεν χρειαζεται ενημερωση.

απο nvision modded forceware και πεταει το xps..τι προβλημα να προκαλεσει?...το πολυ πολυ να τους βγαλεις και να βαλεις αλλους...

ολα τα υπολοιπα που δεν με πολυ ενδιαφερουν..καθως αλλαζουν μια στο τοσο.. απο dell support κανονικα..

Από την εταιρία που έφτιαξε το κάθε εξάρτημα που έχω

έχω ένα msi και έχει δικό του πρόγραμμα που ψάχνει online για καινούργιους οδηγούς, άλλα κοιτάζω και ξεχωριστά τις συσκευές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.