Jump to content

EVGA 780i-Εχω θεμα μεγαλο...

antreas

Recommended Posts

οχι ρε συ θα τρελαθω!!!λες να ηταν απο αυτο??SATA ειναι το Recorder μου...Καλα ειναι δυνατον?...evga σου λεει μετα...Τωρα πια δεν εχω διαθεση να την συνεχισω,θα την αλλαξω με μια striker 2 για να αξιοποιησω και τις corsair τις 2000αρες που τσιμπισα απο προσφορα του eshop...θα το δοκιμασω ετσι για το γμτ ομως...Ευχαριστω για την απαντηση.

Και σου ξαναλέω... Υπήρχε ζήτημα με τα 780i/790i γενικώς... Και η Striker II Extreme που είχα, έκανε τα δικά της. Δεν φταίει η EVGA, ουτε η ASUS. Ειναι ζήτημα που το έχει παραδεχθεί και επίσημα η nVidia, μαζί με το Data Corruption στο RAID που αφορούσε το 790i...

Αν τελικά δουλέψει, ρίχτε ενα πόστ να μας ενημερώσετε ;)

ωπα,τι εννοεις Data Corruption ???Θα κανω δηλαδη το RAID στην καινουρια μου Striker II Extreme και θα μου μεινουν στο χερι τα ραπτορια???θα χασω μερος ή ολα μου τα δεδομενα?μηπως ειμαι χαζος που επειμενω σε nVidia chipset και σε sli...?

Δεν εχω ακούσει περίπτωση να σου καταστρέφει τα ραπτοράκια, αλλα ενδέχεται να σου καταστρέψει την εγκατάσταση των Windows... Σαν specifications, τόσο το 780 όσο και το 790 ήταν πάρα πολυ καλά και είχαν όλα τα φόντα να γίνουν best sellers. Αλλα το κόστος τους σε συνδυασμό με τα προβληματα που παρουσιάζουν τα καθιστούν "δύστροπη" επιλογή...

Θα σε συμβούλευα, αφ' ενός να αναβαθμίσεις το τελευταίο BIOS απο την EVGA, και να περάσεις τους Drivers απο το site της nVidia για το chipset & για το RAID...

Θα σε συμβούλευα, αφ' ενός να αναβαθμίσεις το τελευταίο BIOS απο την EVGA, και να περάσεις τους Drivers απο το site της nVidia για το chipset & για το RAID...

Αν εννοεις για την 780ι,τα εχω ηδη κανει αυτα που με συμβουλευεις...Δεν ξερω τι να κανω τωρα,με εβαλες σε σκεψεις και για την striker...μαλλον πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την μεταβαση...απο nvidia σε ati...γιατι ο λογος που τραβιεμαι με αυτες τις μητρικες ειναι το sli...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.