Jump to content

EVGA 780i-Εχω θεμα μεγαλο...

antreas

Recommended Posts

Παιδια,καλημερα και καλως σας βρηκα.Το συστημα μου αποτελειται απο τα εξης:

Core 2 Duo E8600@4.00 aircooled

EVGA 780i stock

2x2GB Corsair 1150 stock+Airflow Fan

2xEVGA 9800 GTX @ SLI stock

2xWD Raptor 74GB @ striping raid

2xWD 640gb @ mirroring raid

750W chieftec psu

Cosmos S

και το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω με τπτ να δουλεψει το raid με τα ραπτορια...Μα με τιποτα!Ολο μπλε οθονες.Δεν μ αφηνει καν να κανω εγκατασταση windows.Επισης εκτος απο αυτο,που πλεον συμβηβαστηκα και παιζω μονο με εναν Raptor,εχω θεμα και με τις μνημες οπου και εκει αρκετα συχνα πεταει μπλε οθονες απ το πουθενα...Παιζει καμια γνωστη σε εσας ασυμβατοτητα?help I m desperate...:weep:

αυτο ειναι το θεμα,οτι δεν τρωω μπλε οθονες λογω μνημων,γιατι εχω ενα σωρο σετακια και δοκιμαζω,αλλα με κανενα δεν δεχεται να ξεκινησει εγκατασταση windows οταν οι raptor ειναι σε raid...μα με τιποτα...

το μηχανημα δεν ειναι σταθερό.......και δεν πρέπει να κοιτάς μόνο μνήμες...μπορεί να είναι το chipset ασταθές....μπορεί και ο 8600.....αλλά πιθανολογώ chipset.

κατέβα λιγάκι ρε αδερφέ για να κάνεις εγκατάσταση...και ξανανεβάζεις μετά τα ρολόγια σου.

ναι ρε αγορια,ολα τα ξεκιναω με στοκ ρολογια...δεν βρησκω ακρη με τιποτα...μεχρι και το αλλο raid εβγαλα απο πανω,ολα ολα στοκ αλλα δεν...μηπως παιζει κανα θεμα με τον raid controller της 780?δεν ξερω και πολυ καλα ερωτηση κανω...

οκ,μηπως παει καπου το μυαλο σου για να δοκιμασω?που μπορει να ειναι το λαθος?ας πουμε οτι θελω απλα να στησω ενα stripping raid σε 780...βαζω τους δισκους μπαινω bios βαζω τις ρυθμισεις,ξεκιναω windows ,μπαμ,μπλε οθονη...παμε αλλες μνημες,μπαμ μπλε οθονη...παμε αλλη καρτα γραφικων,μπαμ...κτλ...την τρελλα μου μεσααααα

μηπως να το παρω αποφαση και να την πεταξω και να παω για striker 2?ουτε εγω εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα,ο μονος λογος που την ειχα βαλει (την 780)πριν κανα 4μηνο ηταν για το sli...δεν υπηρχε κατι αξιολογο τοτε...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα που λενε...αλλα πρεπει να εχω ξαναδιαβασει περι raid controller σε 780....δεν ξερω τι να κανω.:angry:

@greekfragma

το εχω ηδη δοκιμασει...και με 3 διαφορετικες 4870 του αδερφου μου δοκιμασα αλλα παλι τζιφος...γι αυτο κλεινω στον raid controller...

Κατ'αρχάς για να παίξουν οι μνήμες σου σε τέτοια συχνότητα πρέπει να είναι sli. Δοκίμασε με απλές μνήμες μέχρι 800 mhz να κάνεις την εγκατάσταση και μετά βλέπουμε.

το εχω ηδη δοκιμασει,jerry...gmx,εχω δοκιμασει με αρκετα κιτακια 800,1066,1150 αλλα παλι τιποτα.ρε παιδια σορρυ αν σας πριζω αλλα επειδη ξερετε σιγουρα περισσοτερα πραγματα απο μενα γι αυτο ρωταω...συγνωμη και παλι!:o

κι εγω ετσι ακριβως νιωθω το τελευταιο διμηνο που προσπαθω να το κανω να δουλεψει...τα εχω δοκιμασει ολα...και με το προηγουμενο bios τα ιδια...εν τω μεταξυ ημουν σχεδον βεβαιος οτι φταιγανε οι corsair,τις οποιες εκανα και rma...ηρθαν οι αλλες τα ιδια...παμε rma στα ραπτορια,ηρθαν αλλοι τα ιδια...με βλεπω να την πεταω,δεν την παλευω...........

Αγορίνα αργησα να δω το θέμα σου... Υπήρχε ζήτημα με τα 780ι/790ι αλλα ήταν λίγο τζόκερ η φάση...

Υποθέτω οτι έχεις SATA DVD-Recorder... Βγάλτο, αντικατέστησε το με ενα ATA προσωρινα και δες αν λυθούν τα προβλήματα σου (κατα 90%)...

• 2 weeks later...

οχι ρε συ θα τρελαθω!!!λες να ηταν απο αυτο??SATA ειναι το Recorder μου...Καλα ειναι δυνατον?...evga σου λεει μετα...Τωρα πια δεν εχω διαθεση να την συνεχισω,θα την αλλαξω με μια striker 2 για να αξιοποιησω και τις corsair τις 2000αρες που τσιμπισα απο προσφορα του eshop...θα το δοκιμασω ετσι για το γμτ ομως...Ευχαριστω για την απαντηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.