Jump to content

WD6400AAKS Vs WD6401AALS

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Επειδή με βλέπω και εμένα να αγοράζω δύο για raid, ποιόν προτίνετε?

Ούτε κάν 64 στο e-shop τον δίνει απο το skroutz 70.

Που τον έχει φθηνότερα ?

Δεν είναι τυχαίο πως ακρίβυνε...

Η ψήφος μου στον ΑΑΚS (μετά από αγορά 2 δίσκων)

Δεν είναι πλέον η καλύτερη επιλογή και αναμένεται να αντικατασταθούν μέσα στο 2009 με την νέα σειρά.

Κοιτάξτε καλύτερα προς τους καινούργιους Deskstar (όχι τους παλιούς με τα 200ρια platters).

Δεν είναι πλέον η καλύτερη επιλογή και αναμένεται να αντικατασταθούν μέσα στο 2009 με την νέα σειρά.

Κοιτάξτε καλύτερα προς τους καινούργιους Deskstar (όχι τους παλιούς με τα 200ρια platters).

οι WD6401AALS ειναι ολοκαινουρια σειρα.

φίλε χτύπα τον 6401AALS, έχει τρελή διαφορά σε σχέση με άλλους!!!!!

640black8mb.jpg

δες λίγο αυτό, σκέψου ότι έχει και 5 χρόνια εγγύηση... και κάποια καινούρια χαρακτηριστικά όπως ότι δεν ακουμπάν οι κεφαλές στα platters κλπ

εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος

Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί δίσκοι που να ακουμπάνε οι κεφαλές τα platters...

Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί δίσκοι που να ακουμπάνε οι κεφαλές τα platters...

οι χαλασμενοι...:hehe:

οι WD6401AALS ειναι ολοκαινουρια σειρα.

Δεν ξέρω τι εννοείτε "ολοκαίνουργια" αλλά κυκλοφορούν εδώ και ένα εξάμηνο ενώ οι καινούργιοι Deskstar ακόμα δεν έχουν φανεί εδώ..

Βέβαια, οι Deskstar είναι της Hitachi και στο thread αφορά τους WD.

Η σειρά Caviar Black WD6401AALS μόλις παρουσιάστηκε.

εγω εχω 4χ σε raid 0 6400 ειμαι πολλη ευχαριστημενοs και στο θεμα αποδοση αλλα και οτι δεν κανουν φασαρια

post-10409-1416073888,9114_thumb.png

post-10409-1416073888,9808_thumb.png

post-10409-1416073889,0236_thumb.png

Απο ποιά σειρά έχεις 4 ?

Είχες δοκιμάσει κάποιον μόνο του ή με την μία τους πέταξες σε raid?

Και σε ποιόν controller ?

φίλε χτύπα τον 6401AALS, έχει τρελή διαφορά σε σχέση με άλλους!!!!!

τρελη διαφορα ακουω, τρελη διαφορα δεν βλεπω...

WD640AAKS @ ICH7 (SATA I)

post-4862-1416073889,0436_thumb.jpg

Ας ριξουμε μια ματια πρωτα πριν μιλησουμε... ;)

εγω εχω 4χ σε raid 0 6400 ειμαι πολλη ευχαριστημενοs και στο θεμα αποδοση αλλα και οτι δεν κανουν φασαρια

2 velochiraptor 300Gb σε raid-0 που έχω είναι πολύ πιο κάτω από τους δίσκους σου....:crazy::slap: και τους πλήρωσα και χρυσάφι...Είναι λογικό αυτό???

2 velochiraptor 300Gb σε raid-0 που έχω είναι πολύ πιο κάτω από τους δίσκους σου....:crazy::slap: και τους πλήρωσα και χρυσάφι...Είναι λογικό αυτό???

Αμα εχεις κανει volume 600gb λογικο ειναι να μην ειναι πιο γρηγοροι..Το παιδι εχει κανει 120gb volume :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.