Hydra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2009 Παιδια καλησπερα χρειαζομαι βοηθεια σχετικα με δυο φωτογραφιες που θελω να τοποθετησω την μια διπλα στην αλλη,μηπως γνωριζετε κανενα προγραμματακι?Μην μου λετε για Photoshop...αυτο δεν το βαζω στο pc μου.. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Hydra Φεβρουάριος 28, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 28, 2009 Ωραιος,αλλα πως τις ενονω ρε παιδια? Εχω χαθε!!!:...:
dubber Φεβρουάριος 28, 2009 #4 Φεβρουάριος 28, 2009 Παιδια καλησπερα χρειαζομαι βοηθεια σχετικα με δυο φωτογραφιες που θελω να τοποθετησω την μια διπλα στην αλλη,μηπως γνωριζετε κανενα προγραμματακι?Μην μου λετε για Photoshop...αυτο δεν το βαζω στο pc μου..Ευχαριστω εκ των προτερων! Στείλτες μου να στις φτιάξω
Teodor_ch Μάρτιος 1, 2009 #6 Μάρτιος 1, 2009 ένα τυχαίοhttp://www.linuxjournal.com/article/7295και με το photoshop είναι πανεύκολο αν το έχεις να σου πούμε
Hydra Μάρτιος 1, 2009 Author #7 Μάρτιος 1, 2009 Οχι δεν το εχω και δεν θα το βαλω ποτε γιατι ειναι πολυυυυ λαγκαροΠρογραμμα:fist:
Hydra Μάρτιος 1, 2009 Author #9 Μάρτιος 1, 2009 Εγω για να επεξεργαστω μια εικονα ,το κανω μεσα απο το picnik.com,ευκολα και γρηγορα αλλα σαφως δεν εχει πολλα οπως το Photoshop και το Gimp..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.