serpico75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2009 Καλησπέρα.Στον υπολογιστή ενός φίλου, όποτε προσπαθεί να μπει στο MSN 2009 δεν τον βάζει και βγάζει μήνυμα σφάλματος:"Απέτυχε η είσοδος στην υπηρεσία Windows Live Messenger, επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.".Κάποια λύση;Ευχαριστώ!
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2009 #2 Φεβρουάριος 28, 2009 Τσέκαρε αν έχει τη σωστή ημερομηνία συστήματος και αν το μπλοκάρει κάποιο firewall. Διαγνωστικά έτρεξες;
SHOG Φεβρουάριος 28, 2009 #3 Φεβρουάριος 28, 2009 To ιδιο προβλημα ειχε κ ενας δικος μου φιλος... Να σου πω την καλυτερη λυση?? Πες του να το βγαλει και να βαλει το 8. Το 2009 ειναι ακομα σε περιοδο δοκιμης και ειναι για τα μπαζα...!
dubber Φεβρουάριος 28, 2009 #6 Φεβρουάριος 28, 2009 Καλή τεκμηρίωση αλλά δεν με πείθει να το βγάλω. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο περί δυσλειτουργίας ή κενού ασφαλείας, ευχαρίστως να την ακούσω. Διαφορετικά το μήνυμά σου ανήκει στην γενική κατηγορία τρολαρίσματος.
SHOG Φεβρουάριος 28, 2009 #7 Φεβρουάριος 28, 2009 Ρε φιλε μας δουλευεις??? Μου λες τεκμηριωσε το και σε ρωταω: Το οτι ειναι για τα μπαζα?, εννοωντας οτι αυτο με ρωτας να τεκμηριωσω??Δεν ξερω τι καταλαβες εσυ....Παντως να ξερεις οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να τεκμηριωσω κατι τη στιγμη που δεν εισαι εσυ ο ενδιαφερομενος και απλα συμμετεχεις στο θεμα. Αν με ρωταγε το παλικαρι που εχει ανοιξει το θεμα ευχαριστως...Και δεν ειπα σε εσενα να το βγαλεις...Αλλα για να μην με πειτε "περιεργο" ας τεκμηριωσω:Ξερω 4 ατομα + εγω που εχουμε δοκιμασει το msn 2009 και οι εντυπωσεις δεν ειναι και τοσο ευχαριστες...Σε "πεταει" συχνα εξω, εχει αρκετα προβληματα λειτουργικοτητας και εχει συχνα-πυκνα το προβλημα του στυλ "Δοκιμαστε παλι αργοτερα"....Λοιπον τελος οι τεκμηριωσεις και τα δε με πειθεις και γιατι να το βγαλω...Τελος το :OT:Εδω προσπαθουμε να λυσουμε ενα προβλημα που εχει καποιος.
dubber Φεβρουάριος 28, 2009 #8 Φεβρουάριος 28, 2009 Είσαι απότομος και εκτός κλίματος.Επίσης για τα προβλήματα σού έλεγξε το δίκτυό σου και το Internet σου. Σε εμένα δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο που αναφέρεις.(και προφανώς ζητούσα τεκμηρίωση για το "είναι για τα μπάζα". Δεν είπες και πολλά άλλωστε. Τα "δεν το είπα σε εσένα", "δεν ρώτησες εσύ" κτλ, κρίνονται επιεικώς ανώριμα. )
gtr_84 Φεβρουάριος 28, 2009 #9 Φεβρουάριος 28, 2009 Σε "πεταει" συχνα εξω, εχει αρκετα προβληματα λειτουργικοτητας και εχει συχνα-πυκνα το προβλημα του στυλ "Δοκιμαστε παλι αργοτερα".... Τα συγκεκριμενα προβληματα τα ειχα με την εκδοση 8.5.1302 του Messenger... Με την μεταβαση στην 9 τα προβληματα αυτα λυθηκαν σε μεγαλο βαθμο.
webhunter Φεβρουάριος 28, 2009 #10 Φεβρουάριος 28, 2009 Σε μένα όλα εντάξει με το 09 σε 3 pc στο ίδιο σπίτι και αλλού που το έχω δοκιμάσει. Τρέξε τα διαγνωστικά και κοίτα την ημερομηνία του συστήματος είναι μια από τις κλασσικες τακτικές. Από εκεί και πέρα, κοίτα και το password!
deninho Φεβρουάριος 28, 2009 #11 Φεβρουάριος 28, 2009 Τσέκαρε αν έχει τη σωστή ημερομηνία συστήματος και αν το μπλοκάρει κάποιο firewall. Διαγνωστικά έτρεξες; Το αυτο... Να ήξερες πόσες φορές έσπαγα το κεφάλι μου ψάχνοντας γιατί δεν μπαίνει το !@#$!@ το messenger μετά από καθαρή εγκατάσταση των Win, και ήταν επειδή είχε προηγηθεί ccmos, οπότε τα windows είχαν ότι να'ναι ημερομηνία Ρε φιλε μας δουλευεις??? Μου λες τεκμηριωσε το και σε ρωταω: Το οτι ειναι για τα μπαζα?, εννοωντας οτι αυτο με ρωτας να τεκμηριωσω??Δεν ξερω τι καταλαβες εσυ.... Ψυχραιμίαααααααα... Προφανώς σου ζήτησε να τεκμηριώσεις την άποψή σου. Δεν έγραψες και κανένα δοκίμιο για να αναρωτιέσαι σε ποιο σημείο έχει αντιρρήσεις Παντως να ξερεις οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να τεκμηριωσω κατι τη στιγμη που δεν εισαι εσυ ο ενδιαφερομενος και απλα συμμετεχεις στο θεμα. Αν με ρωταγε το παλικαρι που εχει ανοιξει το θεμα ευχαριστως...Και δεν ειπα σε εσενα να το βγαλεις... Η διαφορά του φόρουμ, από το msn είναι ότι ο διάλογος είναι ανοικτός σε όποιον θέλει να συμμετέχει. Για αυτό, όταν κάποιος σε ρωτάει κάτι καλό είναι να του απαντάς, ακόμη κι αν δεν είναι αυτός που ξεκίνησε το νήμα. Εάν δεν υπάρχει τέτοια διάθεση, μάλλον δεν θα σου είναι εύκολο να συμμετέχεις σε fora. Ο διάλογος, η ανάπτυξη των ιδεών/απόψεων, ο προβληματισμός, η διαφωνία, είναι που φέρνουν την γνώση, κι όχι οι απόλυτες απόψεις on topic again, το να του πεις να το βγάλει, χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς φταίει, είναι σαν να έκανε restart, χωρίς προφανή λόγο, το pc, και να προτείνεις ως λύση το format.
whitesnake Φεβρουάριος 28, 2009 #12 Φεβρουάριος 28, 2009 Το 2009 ειναι ακομα σε περιοδο δοκιμης και ειναι για τα μπαζα...! Μήπως χρησιμοποιείς ακόμα το beta? Μόνο έτσι εξηγούνται τα προβλήματα που λες, αλλιώς δε φταίει ο messenger. Από 7 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε ο επίσημος final, δεν υπάρχει πλέον δοκιμαστική περίοδος.
Hydra Φεβρουάριος 28, 2009 #13 Φεβρουάριος 28, 2009 Σε εμενα ο 9 ακομα και σε Βeta εκδοση που τον ειχα παλιοτερα ποτε δεν μου εκανε αυτο το προβλημα,αντιθετως μπορω ακονα να θυμηθω τον εαυτο μου χωρις msn για 3-4 μηνες και ο λογος??...ελεγε δοκιμαστε αργοτερα και τετοια.Ειχα τον 8 τοτε!Δοκιμασα απεγκατασταση τα ιδια παντελακη,τα ιδια παντελη μου,με τον 9 ομως ποτε δεν ειχα προβλημα και τωρα εχοντας το καμποσους μηνες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
jimakoZzz Φεβρουάριος 28, 2009 #14 Φεβρουάριος 28, 2009 το msn 9 τωρα κοικλοφορει σε κανονικη εκδοση.Σε συγκριση με το παλιο ειναι οτι ειναι λιγο πιο βαρυ.
serpico75 Μάρτιος 7, 2009 Author #15 Μάρτιος 7, 2009 Τελικά κατέληξα σε format γιατί ο υπολογιστής είχε γενικά προβλήματα.thanks
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.