ddd13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Kαλησπερα! Θα ηθελα λιγο τις αποψεις σας πανω στην επιλογη οθονης.(αν ειναι δυνατον σημερα ωστε να την αγορασω αυριο ) Βασικα ειχα μια 17αρα LG1720 που με αφησε χρονους.Μετα απο ψαξιμο αρκετο και βλεποντας και απο κοντα καποια μοντελα κατεληξα στο να αγορασω πλεον 22αρα (πιστευω ειναι καλυτερο και για το μελλον,σωστα?) και ημουν μεταξυ διαφορων μοντελων της LG και της Samsung.Tελικα κατεληξα στις παραπανω 2 που αναφερω στον τιτλο. Σχεδιαστικα αλλα και γενικοτερα (θα ηθελα να παω σε Samsung που τις θεωρω πιο ποιοτικες,εστω και για την αλλαγη αφου ειχα 5 χρονια LG).Το μονο που με προβληματισε και δεν την αγορασα σημερα ειναι η εγγυηση με τα 7 καμμενα πιξελ σε αντιθεση με το μηδενικο της LG.Πανω σε αυτο κυριως θα ηθελα βοηθεια.Πρεπει να ειμαι αρκετα γκαντεμης για να εχω εργοστασιακα καμμενα πιξελ?Στην πορεια υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθουν?Αν γινει απο χτυπημα γινεται αλλαγη?Α και επισης αμα οντως υπαρχουν εργοστασικα καμμενα πρεπει να ζησω με αυτο εε,δν γινεται τπτ (γιατι το ειδα σε ενα δειγμα και ηταν λιγακι ενοχλητικο)? Αυτα βασικα και καμια αποψη γενικα απο κατοχους της Samsung.Και αν ειναι δυνατον μεχρι αυριο να εχω καποιες γνωμες!Τhanx!
amartolos Φεβρουάριος 27, 2009 #2 Φεβρουάριος 27, 2009 οπως ειπα και σε αλλο τοπικ η samsung στο εξωτερικο δινει εγγυηση 0 pixel για τις 2 πρωτες εβδομαδες αγορας,εγω αγορασα την 2333hd πριν 3 εβδομαδες αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε να επικοινωνησω με samsung για να δω αν ισχυει...**Samsung offer a zero dead pixel policy. After unpacking your screen, you have two weeks to spot a dead pixel or subpixel and inform Samsung, who will then replace it.**απο εκει και περα, αν εισαι τυχερος και δεν εχεις απο την αρχη το βλεπω πολυ χλωμο να βγαλει αργοτερα
ddd13 Φεβρουάριος 27, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 27, 2009 Bασικα,το εξωτερικο τι εχει να κανει? Μονο αν την παρω απο εξω σωστα? Αρα ειναι θεμα τυχης,ελπιζω με ελαχιστες πιθανοτητες. Α,αμα δω οτι εχει καμενο πιξελ,η πολιτικη του eshop (απο κει θα την παρω),δεν σου δινει την δυνατοτητα να αλλαξεις γνωμη για το προιον?Ωστε να αλλαξω με αλλη οθονη αν χρειαστει..
AGRIMI Φεβρουάριος 27, 2009 #4 Φεβρουάριος 27, 2009 lg, samsung, nec μπορεί και άλλες έχουν την εξής πολιτική:αντικατάσταση στο χώρο σου που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία από πιο κατάστημα πήρες την οθόνη απλά να έχεις την απόδειξη να τους δείξεις όταν έρθουν στον χώρο σου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
roberto Μάρτιος 2, 2009 #5 Μάρτιος 2, 2009 φίλε ddd13 ώς κάτοχος μίας samsung t220 μπορώ να σου πω ότι είναι μια άριστη επιλογή κ σε πολύ καλή τιμή για την αποδοσή της
ddd13 Μάρτιος 2, 2009 Author #6 Μάρτιος 2, 2009 Τελικα πηρα την T220.Αλλη κλαση,ειμαι πολυ ικανοποιημενος εως τωρα. No dead pixels επισης!
roberto Μάρτιος 5, 2009 #8 Μάρτιος 5, 2009 ωραίο σε βρίσκω. νομίζω ότι το να πάρεις τη συγκεκριμένη οθόνη είναι από τις αγορές εκείνες που στην πραγματικότητα αποδεικνύονται καλύτερες κ από τις υψηλότερες προσδοκίες που μπορεί να έχεις. :dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.