Jump to content

Cosmos S και υδροψυξη - Ερωτηση

jimsid

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι σχετικο...σε περιπτωση που βαλουμε ενα ψυγειο στη οροφη του κουτιου αλλα απο την εξωτερικη πλευρα, χρειαζονται ανεμηστηρες και αν ναι για ποιο λογο?

Στο προηγουμενο κουτι μου ενα Codegen 9011 server case ειχα το ψυγειο εξωτερικα πανω του με ποδαρακια. Το δουλεψα 4-5 μερες χωρις ανεμιστηρες γιατι οταν μου ηρθε το ψυγειο δεν ειχα προλλαβει να παρω ανεμιστηρες. Οταν λοιπον του εβαλα 3 δωδεκαρηδες σε pull η θερμοκρασια επεσε 1-2 βαθμους περιπου, αλλα ολα αυτα ξαναλεω το ψυγειο εκτος κουτιου. Δεν ξερω τι θα συμβει αν το βαλεις μεσα οπως λες. Ερωτηση ομως εννοεις να βαλεις το ψυγειο μεταξυ του πλαστικου πανω καπακιου του Κοσμος και της λαμαρινενιας εσωτερικης οροφης του κουτιου??? Θα κλεισει το πλαστικο πανω καπακι???

@all χρωσταω κατι φωτογραφιες οι οποιες θα μπουν σε λιγες μερες μετα τις τελευταιες αλλαγες. Ειπαμε ειμαι πολυ σταθερος!!!!:sorry::sorry::sorry::sorry::jump::jump::jump::jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.