jimsid Μάρτιος 1, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 Πρεπει να ανεβασω φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάρτιος 1, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 Βγαλε και ανεβασε τακα τακα να δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάρτιος 6, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Να ρωτησω κατι σχετικο...σε περιπτωση που βαλουμε ενα ψυγειο στη οροφη του κουτιου αλλα απο την εξωτερικη πλευρα, χρειαζονται ανεμηστηρες και αν ναι για ποιο λογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 6, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Mπορείς και να μην βάλεις Αλλα αν θες χαμηλές θερμοκρασίες βάζεις... Χρειάζεται γιατί ανεμιστήρας βγάζει κρύο αέρα και με πίεση οποτε κρυώνει τα fins του ψυγείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάρτιος 6, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Πολυ λογικο αυτο λες...πληροφοριακα ποια ειναι διαφορα στις θερμοκρασιες με και χωρις ανεμηστηρες σε ενα ψυγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 6, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Αν είχα ποτε το ψυγείο χωρίς ανεμιστήρες θα ήξερα να σου πω από το πρώτο post :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Μάρτιος 7, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Στο προηγουμενο κουτι μου ενα Codegen 9011 server case ειχα το ψυγειο εξωτερικα πανω του με ποδαρακια. Το δουλεψα 4-5 μερες χωρις ανεμιστηρες γιατι οταν μου ηρθε το ψυγειο δεν ειχα προλλαβει να παρω ανεμιστηρες. Οταν λοιπον του εβαλα 3 δωδεκαρηδες σε pull η θερμοκρασια επεσε 1-2 βαθμους περιπου, αλλα ολα αυτα ξαναλεω το ψυγειο εκτος κουτιου. Δεν ξερω τι θα συμβει αν το βαλεις μεσα οπως λες. Ερωτηση ομως εννοεις να βαλεις το ψυγειο μεταξυ του πλαστικου πανω καπακιου του Κοσμος και της λαμαρινενιας εσωτερικης οροφης του κουτιου??? Θα κλεισει το πλαστικο πανω καπακι??? @all χρωσταω κατι φωτογραφιες οι οποιες θα μπουν σε λιγες μερες μετα τις τελευταιες αλλαγες. Ειπαμε ειμαι πολυ σταθερος!!!!:sorry::sorry::sorry::sorry::jump::jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.