Jump to content

Cosmos S και υδροψυξη - Ερωτηση

jimsid

Recommended Posts

Αν σε ενα Cosmos S εχεις στην οροφη τριπλο ψυγειο και 3 12αρηδες πανω του απο την εξω μερια δηλαδη κατω απο το αφαιρουμενο καπακι που εχει πανω του το κουτι καλο ειναι να φυσανε αερα προς το ψυγειο η να ρουφανε αερα απο αυτο???

Propitsirikos, Partsa, Jason και λοιποι τα φωτα σας !!!!

από τη δική μου εμπειρία και με το ίδιο setup είδα καλύτερες θερμοκρασίες (1 βαθμό σε idle και 3 σε load) όταν ρουφάγανε μέσα από το ψυγείο και στέλνανε προς την οροφή.επίσης κάνανε και λιγότερο θόρυβο τα 12άρια από οτι όταν σπρώχνανε αέρα μέσα του.

να βγάζουν αέρα προς τα έξω είναι το καλύτερο.

δημιουργείτε καλύτερη ψύξη σε όλο σου το pc.

και καλό θα είναι να γυρίσεις τον πίσω 12αρι να βάζει αέρα μαζί με τον μπροστά, κάτω και τον πλαϊνό.

από τη δική μου εμπειρία και με το ίδιο setup είδα καλύτερες θερμοκρασίες (1 βαθμό σε idle και 3 σε load) όταν ρουφάγανε μέσα από το ψυγείο και στέλνανε προς την οροφή.επίσης κάνανε και λιγότερο θόρυβο τα 12άρια από οτι όταν σπρώχνανε αέρα μέσα του.

δηλαδη να ειναι το ψυγειο μεσα στο κουτι και οι ανεμιστηρες απο πανω απο το ψυγειο εξωτερικα και να βγαζουν αερα προς τα επανω, και οχι μεσα το ψυγειο και οι ανεμιστηρες μεσα στο κουτι και κατω απο το ψυγειο και να σπρωχνουν τον αερα επανω?σωστα?

το ψυγείο από μέσα και οι ανεμιστήρες απ έξω να τραβάνε

έτσι

30072008649qr2.th.jpg

ωραιος D.J.AleXXX_gr και με φωτο!!!επειδη εχω και ενα ψυγειο μικρο πισω απο εκει που εβγαζε αερα το cosmos-s σε τι θεση να εβαζα το 12αρη να βαζει η να βγαζει?

Οπως τα λενε τα παιδια απο πανω ειναι καλυτερα...δηλ να βγαζουν αερα ( Αρκει να εχεις φανακια οτι μ@λ@κιες )

ΚΑΙ ακομα καλυτερα να κοψεις με κοπτακι την σιτα του cosmos στην οροφη..και θα πετυχεις μεγαλυτερη ροη αερα , ησυχια και με το καιρο τα φανακια χαλαρωνουν και βαρανε πανω στη σιτουλα

Παρε και απο μενα μερικες φωτο απο το δικο μου με το πως το καναμε :innocent:

11012009089-1.jpg

@ giogio αναλογα με το πως εχεις τα φανακια σου στο κουτι..ωστε να πετυχεις το μεγιστο δυνατο airflow :)

εμενα 3 βαζουν , 3 βγαζουν

To setup μου ειναι ως εξης μεχρι ωρας και γιαυτο ζηταω γνωμες και λαθος μου που δεν το περιεγραψα απο την αρχη.

1. μπροστινος βαζει

2. πισω υπαρχει μονο ψυγειο που βγαζει ο δωδεκαρης προς τα εξω

3. Πλαινος οπως ειναι απο την κατασκευη του

4. Κατω δεν υπαρχει

5. Οι πανω 3 του τριπλου ψυγειου βαζουν

ειναι σωστο ????

To setup μου ειναι ως εξης μεχρι ωρας και γιαυτο ζηταω γνωμες και λαθος μου που δεν το περιεγραψα απο την αρχη.

1. μπροστινος βαζει

2. πισω υπαρχει μονο ψυγειο που βγαζει ο δωδεκαρης προς τα εξω

3. Πλαινος οπως ειναι απο την κατασκευη του

4. Κατω δεν υπαρχει

5. Οι πανω 3 του τριπλου ψυγειου βαζουν

ειναι σωστο ????

Ωραία αλλα δεν θα ήταν καλύτερο να μην βγάζει μονο ένας?

Τώρα εμείς σου λέμε να βγάζουν οι 3 πάνω ανεμιστήρες και να βάζει μπροστά και κάτω(αγόρασε έναν)

Τον πίσω άστον να βγάζει μην τον γυρίσεις γιατί θα ρουφάει αέρα από την ζεστη του τροφοδοτικού !!

εγω που εχω αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806606 εχω βαλει τον κατω να βαζει τον πισω να βγαζει απο το μονο ψυγειο και τους επανω να βγαζουν απο το διπλο ψυγειο ειναι καλα ετσι?

Λοιπον στον χωρο που παει ο κατω ανεμιστηρας εκει παταει το τανκ και η αντλια το οποιο ειναι της Thermaltake (THERMALTAKE CL-W0175 PW850I PRO WATER SERIES) και δεν βολευται και πολυ ευκολα γιατι ειναι αρκετα ατσουμπαλο γιαυτο εχω θυσιασει τον κατω ανεμιστηρα. Κανοντας λοιπον ολους τους δυνατους συνδυασμους με τους πανω τον πισω (του μονου ψυγειου) και τον μπροστα δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα σε θερμοκρασιες και τους αφησα τελικα οπως ηταν στην αρχη

Επειδη τελικα ειμαι πολυ σταθερος στις αποψεις μου αντεστρεψα τους ανεμιστηρες του ψυγειου και μειωσα το μηκος της σωληνωσης της υδροψυξης περιμενοντας κατι καλυτερο...

:hm: :hm:

Το μονο που καταφερα σιγουρα ηταν η αυξηση του θορυβου. Οποτε οι ανεμιστηρες ξαναγυρισαν οπως ηταν αρχικα. Να φυσανε δηλαδη. Ξερω, ξερω τσουρεκια σας τα εχω κανει:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ειδες Κωνσταντινε παρ'ολη την ηλικια το μικροβιο δεν φευγει το ατιμο!!!!

Το μονο που καταφερα σιγουρα ηταν η αυξηση του θορυβου. Οποτε οι ανεμιστηρες ξαναγυρισαν οπως ηταν αρχικα. Να φυσανε δηλαδη. Ξερω, ξερω τσουρεκια σας τα εχω κανει:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ειδες Κωνσταντινε παρ'ολη την ηλικια το μικροβιο δεν φευγει το ατιμο!!!!

Βασικα δεν μας δειχνεις και το κουτι σου να το δουμε...να δουμε πως ειναι και τα πραγματα κατατοπισμενα ?

@το ξερω οτι δεν φευγει...

Εδω 56χρονοι παιζουν Lineage εδω θα κολισουμε ? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.