Jump to content

δοκίμασε κανεις 13 μετρα DVI καλώδιο?

tolis861416003225

Recommended Posts

Παράγγειλα από το ebay 10μέτρο με επίχρυσες άκρες για 13ευρώ. Θα σας πω σε λίγες ώρες αν παίζει :)

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα???

Οταν ακομα και τα golden boys του thelab,με τους παχυλους μισθους που απολαμβανουν επι :pleasantry: αντμινιστριας Τσοζενε :pleasantry:,ψαχνουν για budget HDMI καλωδια...

65Ε για 15 μετρα καλωδιο HDMI ειναι τρελη τιμη,σε σχεση με τις τιμες με τις οποιες πρωτοκυκλοφορησαν αυτα τα καλωδια.Επισης, αν δεις που παιζουν οι τιμες για τα επωνυμα καλωδια με καναδυο μπλιμπλικια επανω...εντελως τυχαιο παραδειγμα

BTW,να αναφερω οτι σε αλλο forum ειχαν συνευρεθει 3 guru της εικονας και προσπαθουσαν,με τη μουρη κολλημενη στην οθονη,να διακρινουν διαφορες (σε 100+ ιντσες) αναμεσα σε καλωδια αναφορας και καλωδια της πλακας,χωρις αποτελεσμα

Έτσι είναι Ζήση, βέβαια πολλοί, όταν πληρώνουν παραπάνω, το μάτι τους θολώνει και βλέπουν όντως διαφορά :)

Εγώ πάντως σε οπτικές ίνες και συναφή, μόνο ebay. Και δεν είμαι πιο έξυπνος που πλήρωσα 2-3€ για οπτική 5 μέτρα όταν εδώ έχει 10 το 1m. Απλά λέω όχι στους κερατάδες.

πάντως εγώ παιδιά με 2-3 φτηνά που δοκίμασα δεν έπαιζε με τίποτα. με το που έβαλα καλό καλώδιο έπαιξε με την μια.

τόσο γκαντέμης είμαι και πρέπει να σκάω 50ευρα?

πάντως τώρα που θα τελειώσω το HTPC θα παραγκειλο με την μια άλλο ένα supra

Και εγώ βασικά ήθελα 6.5μ αλλά δεν έβρησκα και σε 1.3b version που ήθελα και έτσι πήρα το 5μετρο της ac ryan και το έβαλα λίγο διαφορετικά, αλλά αφού όλα δουλεύον τελικά τότε είμαστε κομπλέ!:)

btw μερικές σε LG πρέπει να τους "πεις" (στο menu τους) ότι τις έχεις συνδέσει με PC για να αποδώσουν τα μέγιστα αλλιώς βγάζουν σκιές και clipτύπου ιστορίες ;)

??? τιποτα τετοιο δεν υφησταται. παταω το κουμπακι "input" και διαλεγω "hdmi 1" και βουαλα. τελεια ποιοτητα. ειδα εχτες το "earth" και εμεινα...:turn:

lol @ παρτα

btw οντως εχει μια μικρη διαφορα , σα να βγαζει το contrast απο τα fonts.

αλλα οχι πως πριν δεν ηταν μια χαρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.