glaxon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τους σελιδοδείκτες στο firefox, αποθηκεύω μια σελίδα ή διαγράφω μια από τους σελιδοδείκτες και άμα κλείσω και τον ξανανοίξω οι τελευταίες αυτές ενέργειες χάνονται. Τον έκανα πάλι εγκατάσταση αλλά τίποτα...:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Μήπως έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμού σελιδοδεικτών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaxon Φεβρουάριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Μήπως έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμού σελιδοδεικτών;οχι, το μόνο που έβαλα είναι το πρόσθετο autopager.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaxon Φεβρουάριος 28, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Παιδιά βρήκα τη λύση και πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς γιατί είναι γενικότερο πρόβλημα στο firefox, δείτε τη λύση εδω:http://www.tpe.gr/2008/11/firefox-3.htmlΣε μένα δούλεψε μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 28, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Αυτό αναφέρεται στην έκδοση 3.0.4, πλέον είναι διαθέσιμη η 3.0.6 στην οποία δεν έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaxon Φεβρουάριος 28, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Αυτό αναφέρεται στην έκδοση 3.0.4, πλέον είναι διαθέσιμη η 3.0.6 στην οποία δεν έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα!Εγώ την 3.0.6 έχω και μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα, πάντως μπορεί να έτυχε σε εμένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.