kreach Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Έχω το The Orange Box και μου έχει κολλήσει το update στο 42% ΠΑΛΙ :rant: Εβαλα και τα δύο dvd (το ένα στο λάπτοπ το άλλο στο εξωτερικό dvd writer) δοκίμασα να τρέξω το steam.exe ως Administrator, απενεργοποίησα το firewall αλλά πάλι τπτ !!! Δοκιμασα και να κάνω uninstall το steam... Τι μπορεί να φταίει? Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ το update στο internet να το κατεβάσω manually ? Γιατί από το task manager βλέπω να κατεβάζει με 200 BYTES ανα second :bad:
kreach Φεβρουάριος 26, 2009 Author #2 Φεβρουάριος 26, 2009 Aκόμα στο 42 % :hang3: (Σχεδον μια ώρα μετά !!!)Edit: Bρήκα τούτο ~700ΜΒ ... αυτό χρειάζομαι ???
GruntGR Φεβρουάριος 27, 2009 #3 Φεβρουάριος 27, 2009 200 bytes ανα second ? τι διαολο εγω αρμεγω το steam κανονικα βγαλτα ολα και ξαναδοκιμασε απτα dvd, λιγο που το εψαξα στο google βρηκα οτι μπορει να φταιει το page file αμα το εχεις απενεργοποιησει http://www.techsupportforum.com/gaming-forum/pc-gaming-support/201975-orange-box-installation-dvd.html
kreach Φεβρουάριος 27, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 27, 2009 Ενεργοποιημένο το page file, μου γράφει Minimum Allowed 16MB, Recommended 4603MB, Currently Allocated 3369 και το έχω στο Automatic. Καλά είναι έτσι ?Kατέβασα το κτήνος ~700ΜΒ και ΠΑΛΙ ζητούσε Update ! Ρε ... θα την ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΗ την steam !!!Windows Vista Home Premium και έχω το λάπτοπ της υπογραφής.
GruntGR Φεβρουάριος 27, 2009 #5 Φεβρουάριος 27, 2009 Δεν ξερω για vista παντως για xp πανω απο 2048 (min-max) δεν προτεινονται, τεσπα κανα cd key δεν εχει μεσα η συσκευασια ? αν ναι παρατα τα dvd ανοιξε το steam και πηγαινε games > activate a product on steam (ελπιζω να μην ειναι οπως το CS anthology που θελει την πρωτη φορα install απτο cd με το ζορι ) otenet 24αρα εχω κι εγω που συγχρονιζει σε παρομοιες ταχυτητες με την δικια σου γραμμη, πηγαινε file > settings > downloads και επελεξε cable/fiber > 10m και download location germany, ισως να εχεις λαθος settings και κατεβαζεις τοσο αργα
kreach Φεβρουάριος 27, 2009 Author #6 Φεβρουάριος 27, 2009 CD Key έχει καθώς το έχω αυθεντικό το παιχνίδι, αν ήταν από κανα torrent θα έλεγα πως φταίει αυτό για τα προβλήματα. CD Key πάντως ΔΕΝ μου έχει ζητήσει ως τώρα. Θα το κάνω μια uninstall και θα δω τις ρυθμίσεις πάλι, μπορεί να είναι αυτό! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Hohenstaufen Φεβρουάριος 27, 2009 #7 Φεβρουάριος 27, 2009 Έχω το The Orange Box και μου έχει κολλήσει το update στο 42% ΠΑΛΙ :rant:Εβαλα και τα δύο dvd (το ένα στο λάπτοπ το άλλο στο εξωτερικό dvd writer) δοκίμασα να τρέξω το steam.exe ως Administrator, απενεργοποίησα το firewall αλλά πάλι τπτ !!! Δοκιμασα και να κάνω uninstall το steam... Τι μπορεί να φταίει? Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ? Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ το update στο internet να το κατεβάσω manually ? Γιατί από το task manager βλέπω να κατεβάζει με 200 BYTES ανα second :bad: Ninja-ed by GruntGR . Εγώ συνήθως πιάνω καλύτερες ταχύτητες από Swizterland/Italy.
kreach Φεβρουάριος 27, 2009 Author #8 Φεβρουάριος 27, 2009 Όταν έκανα την εγκατάσταση του steam από το official site, επέλεξα σύνδεση >10Μbps και γλώσσα αγγλικά.Έκανα πάλι uninstall και install και έβαλα το steam που βρήκα στο site (τα dvd τα άφησα μεσα, δεν πειράζει μάλλον) και όλα καλά μέχρι που έφτασε στο 37%. Από το task manager μέχρι να φτάσει τα 37% όλα έδειχαν καλά με τη σύνδεση αλλά τώρα δεν βλέπω να κατεβάζει ΤΙΠΟΤΑ ! OYTE ENA BYTE !!! !!! Αaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhh !!!!!Edit: Μόλις κατέβηκαν ~700Βyte !Edit2: Φεύγω, πάω για βόλτα ! ΑΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ UPDATE Η STEAM ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :devil:AKOMA ΣΤΟ 37% !!!!! !!!!! !!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΩΡΕΣ !!!!! !!!!! !!!!!Edit: Μπορεί κάποιος να ποστάρει κάποιο λινκ με το update ??? Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση, έχω πληρώσει για αυτό το παιχνίδι !
MADKiller7 Φεβρουάριος 27, 2009 #9 Φεβρουάριος 27, 2009 Εγω παντως που εχω αγορασει το Orange Box δεν ειχα κανενα προβλημα με τα updates της steam η των παιχνιδιων.
kreach Φεβρουάριος 27, 2009 Author #10 Φεβρουάριος 27, 2009 Τότε εγώ γιατί έχω πρόβλημα ? :cry:Ρε μήπως κάτι κάνω λάθος, μήπως κάποια ρύθμιση στο pc, στο router (μήπως θέλει port forwarding το steam ?
GruntGR Φεβρουάριος 27, 2009 #11 Φεβρουάριος 27, 2009 http://www.google.gr/search?hl=el&q=port+forwarding+steam&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=
MADKiller7 Φεβρουάριος 28, 2009 #12 Φεβρουάριος 28, 2009 Δεν εχω ανοιξει πορτα στο ρουτερ,μονο στο Kaspersky Internet Security.Δοκιμασε να αλλαξεις σερβερ χωρας που κανει συνδεση η steam,ειναι μεσα στις επιλογες.
mpapad Φεβρουάριος 28, 2009 #13 Φεβρουάριος 28, 2009 Αν και συνήθως το μόνο πρόβλημα που έχω με το steam ( εκτός από τις τιμές που είναι απαράδεκτες πλέον ) είναι να μου κολλήσει το download στην αρχή.Αυτό που κάνω είναι δεξί κλικ πάνω στο download, pause updating και μετά πάλι δεξί κλικ και resume.Μετά από λίγο ξεκινά και συνεχίζει.
kreach Φεβρουάριος 28, 2009 Author #14 Φεβρουάριος 28, 2009 Σερβερ δεν μπορώ να αλλάξω, μπορώ μόνο να αλλάξω γλώσσα του steam.Πάτησα δεξί κλικ κ δεν έγινε τπτ ... Για το port forward, GruntGR εσύ χρειάστηκε να κάνεις?Στο φόρουμ του steam μου είπαν να κάνω UDP 27000 to 27020 inclusive TCP 27020 to 27050 inclusiveΝα σας δείξω φωτό, μήπως δε μιλάμε για το ίδιο πράγμα... http://s10.photobucket.com/albums/a127/TheRexster/CSS/?action=view¤t=GoodSteamUpdate.gifΑυτή έχει και πλάκα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.