Jump to content

Vista 64bit ή Windows 7 64bit;

Xzibit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή στο καινούριο τεύχος του PC World έκαναν θέμα για τα Windows Vista 64bit και έγραφε ότι έκαναν βελτίωση και ειδικά τα Windows 7 64bit όταν βγουν πιο πολύ αξίζουν να τα βάλω;

Επίσης στα Windows 7 λένε ότι θα είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα υποστηρίξει 32bit και έτσι σιγά σιγά καθιερώνονται τα 64bit.

Με ενδιαφέρει αν πάρω η έκδοση Home Premium x64 DSP όχι η Retail και ρώτησα το πλαίσιο και μου είπαν ότι πωλείται και ξεχωριστά χωρίς καινούριο υπολογιστή ή κάποιο περιφερειακό.

Αυτό το ρωτάω με βάση το gaming αν είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται και τα 4GB και όχι 3,5 που έχω τώρα.

Τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά και έτσι όπως είμαι αλλά μήπως θα έιμαι καλύτερα με τα Vista x64 ή να περιμένω για Windows 7 x64;

Πείτε μου την γνώμη σας για να αποφασίσω.

Το σύστημα μου είναι:

Processor Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHZ

Mainboard Gigabyte P35C-DS3R

VGA Nvidia Asus GTX280

Ram 4GB Corsair Dominator 1066MHZ

HDD1 Seagate 320GB Sata II

HDD2 Seagate 160GB Sata

PSU Coolermaster 850Watt

Monitor LG Flatron L207WT

Case Thermaltake Soprano Middle Tower VB1000BWS

Operating System Windows Vista Home Premium 32bit

:hm:

64bit και ας ειναι και dos.

τα 7 ειναι "καλυτερα" αλλα εινα βετα ακομα με οτι συνεπαγεται αυτο. το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να περιμενεις μεχρι 1/7/2009 να παρεις τα βιστα, και μετα τσαμπα τα 7.

Για τα 7 εννοούσα όταν βγουν να τα βάλω όχι beta.

Τι εννοείς όταν λες να περιμένω μέχρι 1/7/2009 για Vista και μετά τσάμπα τα 7;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.