johnnymous Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Καλησπέρα..Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή μπας και βρούμε καμία λύση. Πριν 2 βδομάδες περίπου άνοιξα έναν χρεωστικό λογαριασμό στη Πειραιώς. Μου έδωσαν μια visa electron και τους κωδικούς για το wibank. Μέσα από το site έφτιαξα μια webuy κάρτα (mastercard) και μετέφερα 57Ε από το λογαριασμό μου στην webuy. Έκανα λογαριασμό στην PayPal δήλωσα την webuy, μου πήραν το 1,5Ε μίλησα με την Πειραιώς, μου δώσαν το 4ψήφιο κωδικό ενεργοποίησα την Paypal και όλα μια χαρά. Και πάω να κάνω account στο rapidshare. Μου πετάει το εξής μήνυμα: "Unfortunately your payment was not accepted by PayPal. We are now redirecting you to PayPal. Please choose an alternative payment method from within your PayPal Account." Δοκίμασα και με την visa electron (δήλωσα ξανά την κάρτα στην Paypal έβγαλα την webuy και λοιπά) αλλά καμία διαφορά. Τους έχω στείλει 2 emails αλλά τπτ.. Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Μισό να τα πάρουμε απο την αρχή. Άλλη κάρτα η visa electron και άλλη η webuy ? Αν ναι τότε είσαι σίγουρος ότι κάνει για online αγορές μέσω νετ όπως κάνει η visa electron ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 ναι δουλεύει κανονικά.. Αλλά και να μην δούλευε η webuy θα δούλευε η visa electron.. Στην δική μου περίπτωση δεν δουλεύει καμία από τις δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 προσπαθησες να κανεις καποια συναλλαγη αλλου για να δεις αν φταει η καρτα ή αν φταιει το rapid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Βασικά, το κυριότερο, ψάχνεις βοήθεια από κάπου άσχετα, πριν ακόμα ζητήσεις βοήθεια από εκεί που πρέπει.Επικοινώνησες με Rapid? Με paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 το ειχα παθει κι εγω αυτο...θεμα του rapid ηταν..την επομενη μερα εγινε η συναλλαγη κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Βασικά, το κυριότερο, ψάχνεις βοήθεια από κάπου άσχετα, πριν ακόμα ζητήσεις βοήθεια από εκεί που πρέπει.Επικοινώνησες με Rapid? Με paypal?H rapid μου είπε πως δεν έχει να κάνει με αυτούς.. Και έχω στείλει ήδη 2 emails στην Paypal(όπως είπα στο αρχικό μου ποστ) χωρίς να μου απαντήσουν..το ειχα παθει κι εγω αυτο...θεμα του rapid ηταν..την επομενη μερα εγινε η συναλλαγη κανονικα..Εμένα όμως τραβάει αυτό το βιολί 2 βδομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 27, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2009 στείλε μου σε μένα το ποσόν με το paypal και θα σε φτιάξω κωδικό στο rapid. Έχω φτιάξει 5-6 κωδικούς και η κάρτα είναι τσεκαρισμένη και δουλεύει στο full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 27, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2009 στείλε μου σε μένα το ποσόν με το paypal και θα σε φτιάξω κωδικό στο rapid. Έχω φτιάξει 5-6 κωδικούς και η κάρτα είναι τσεκαρισμένη και δουλεύει στο full. Καλη ιδεα! Αν θέλεις διατίθεμαι και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Φεβρουάριος 28, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Βασικά, το κυριότερο, ψάχνεις βοήθεια από κάπου άσχετα, πριν ακόμα ζητήσεις βοήθεια από εκεί που πρέπει.Επικοινώνησες με Rapid? Με paypal?Καλή ιδέα θα ήταν να επικοινωνήσει και με την τράπεζα.Με έχει βοηθήσει άπειρες φορές στο παρελθόν σε τέτοια προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkrmts Μάρτιος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 έχω και εγω προβλημα με το paypal. εγώ χρησιμοποίησα προπληρωμένη καρτα της τράπεζας Κύπρου.το προβλημα είναι οτι ενώ εχει δεχτει τα στοιχεια μου κ με έχει χρεώσει 1,5 ευρώ μου βγάζει το μηνυμα ότι my account is limited.κ δεν μπορω να αγοράσω rapidsare, έχει να προτείνει κανέις κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάρτιος 7, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 Επικοινώνησες μέσω email με το paypal; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 έχω και εγω προβλημα με το paypal. εγώ χρησιμοποίησα προπληρωμένη καρτα της τράπεζας Κύπρου.το προβλημα είναι οτι ενώ εχει δεχτει τα στοιχεια μου κ με έχει χρεώσει 1,5 ευρώ μου βγάζει το μηνυμα ότι my account is limited.κ δεν μπορω να αγοράσω rapidsare, έχει να προτείνει κανέις κάτι?Εχεις κανει verified το account Σου στο paypal???Πρεπει να βαλεις εκεινο τον 4ψηφιο κωδικο απο την αποδειξη της τραπεζας Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkrmts Μάρτιος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 τα εχω κανει αυτα, αλλα μου ζηταει και ταυτοτητα να στειλω λεει κ ενα λογαριασμο για να πιστοποιησω τα στοχεια μου.χρειαζεται τετοια διαδικασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.