Jump to content

Paypal & Rapidshare

johnnymous

Recommended Posts

Καλησπέρα..

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή μπας και βρούμε καμία λύση.

Πριν 2 βδομάδες περίπου άνοιξα έναν χρεωστικό λογαριασμό στη Πειραιώς. Μου έδωσαν μια visa electron και τους κωδικούς για το wibank. Μέσα από το site έφτιαξα μια webuy κάρτα (mastercard) και μετέφερα 57Ε από το λογαριασμό μου στην webuy. Έκανα λογαριασμό στην PayPal δήλωσα την webuy, μου πήραν το 1,5Ε μίλησα με την Πειραιώς, μου δώσαν το 4ψήφιο κωδικό ενεργοποίησα την Paypal και όλα μια χαρά. Και πάω να κάνω account στο rapidshare. Μου πετάει το εξής μήνυμα: "Unfortunately your payment was not accepted by PayPal. We are now redirecting you to PayPal. Please choose an alternative payment method from within your PayPal Account." Δοκίμασα και με την visa electron (δήλωσα ξανά την κάρτα στην Paypal έβγαλα την webuy και λοιπά) αλλά καμία διαφορά. Τους έχω στείλει 2 emails αλλά τπτ..

Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή...

Βασικά, το κυριότερο, ψάχνεις βοήθεια από κάπου άσχετα, πριν ακόμα ζητήσεις βοήθεια από εκεί που πρέπει.

Επικοινώνησες με Rapid? Με paypal?

H rapid μου είπε πως δεν έχει να κάνει με αυτούς.. Και έχω στείλει ήδη 2 emails στην Paypal(όπως είπα στο αρχικό μου ποστ) χωρίς να μου απαντήσουν..

το ειχα παθει κι εγω αυτο...θεμα του rapid ηταν..

την επομενη μερα εγινε η συναλλαγη κανονικα..

Εμένα όμως τραβάει αυτό το βιολί 2 βδομάδες.

στείλε μου σε μένα το ποσόν με το paypal και θα σε φτιάξω κωδικό στο rapid. Έχω φτιάξει 5-6 κωδικούς και η κάρτα είναι τσεκαρισμένη και δουλεύει στο full.

Καλη ιδεα!

Αν θέλεις διατίθεμαι και εγω :)

Βασικά, το κυριότερο, ψάχνεις βοήθεια από κάπου άσχετα, πριν ακόμα ζητήσεις βοήθεια από εκεί που πρέπει.

Επικοινώνησες με Rapid? Με paypal?

Καλή ιδέα θα ήταν να επικοινωνήσει και με την τράπεζα.

Με έχει βοηθήσει άπειρες φορές στο παρελθόν σε τέτοια προβλήματα.

έχω και εγω προβλημα με το paypal. εγώ χρησιμοποίησα προπληρωμένη καρτα της τράπεζας Κύπρου.το προβλημα είναι οτι ενώ εχει δεχτει τα στοιχεια μου κ με έχει χρεώσει 1,5 ευρώ μου βγάζει το μηνυμα ότι my account is limited.κ δεν μπορω να αγοράσω rapidsare, έχει να προτείνει κανέις κάτι?

έχω και εγω προβλημα με το paypal. εγώ χρησιμοποίησα προπληρωμένη καρτα της τράπεζας Κύπρου.το προβλημα είναι οτι ενώ εχει δεχτει τα στοιχεια μου κ με έχει χρεώσει 1,5 ευρώ μου βγάζει το μηνυμα ότι my account is limited.κ δεν μπορω να αγοράσω rapidsare, έχει να προτείνει κανέις κάτι?

Εχεις κανει verified το account Σου στο paypal???

Πρεπει να βαλεις εκεινο τον 4ψηφιο κωδικο απο την αποδειξη της τραπεζας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.