Arxagelos Μάρτιος 5, 2009 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Φιλαράκι η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις μόνος σου και μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου, γιατι απ' ότι καταλαβαίνεις ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και λέει τα δικά του, όπως πολλά άτομα παίζουν παιχνίδια κάτω απο 24 fps και νομίζουν οτι πάνε σφαίρα. Κρίνε μόνο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Κατσε φιλε αρχαγκελε εσυ δηλαδη πεζεις Crysis με ~100 FPS?Aσε που δεν πεζει τοσο μεγαλο ρολο το λειτουργικο με το ποσα fps πιανεις σε ενα παιχνιδι... Και κατι ακομα,ετσι ειναι τωρα το περιβαλλον εργασιας μου(για την ερωτηση που μου εκανες πιο πριν) Καλυτερα απο τα Χp παντως εεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 5, 2009 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 η καρτα ηχου μου ειναι creative pro gamer θα υποστηριζεται σωστα? το λεω γιατι καπου ειχα διαβασει προβληματακια.Ενας λογος παραπανω να μεινεις στα XP για να μην μπλεκεις με ALchemy και μαμακιες,ειδικα αμα παιζεις πιο παλια games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάρτιος 5, 2009 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Κατσε φιλε αρχαγκελε εσυ δηλαδη πεζεις Crysis με ~100 FPS?Aσε που δεν πεζει τοσο μεγαλο ρολο το λειτουργικο με το ποσα fps πιανεις σε ενα παιχνιδι...Καλυτερα απο τα Χp παντως εεε? Όχι δεν παίζω crysis με 100fps αλλά έχω πολύ περισσότερη μνήμη ελεύθερη και δεν λαγκάρει το παιχνίδι επειδή δεν δουλεύει το swap file σε αντίθεση με τα vista. Το λειτουργικό φυσικά και παίζει ρόλο, δες τι επιδώσεις είχαν τα παιχνίδια στα vista όταν πρωτοβγήκαν. προτιμώ τα xp μου και με το που ξεκινάω μου δεσμεύουν 120MB μνήμης, όσο για την sidebar για μένα ο πιο άχρηστο gadget και στα vista οταν τα είχα στην τελική την απενεργοποίησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Και εγω δεν παιζω το Crysis με 100 fps και μαλιστα ποτε μου δεν συναντησα game να μου κανει κρεμασματα ουτε βαρυα παιχνιδια,ακομα και οταν ακουω και μουσικη παραλληλα(ναι ειδικα στα FPS).Τελος το αν ειναι αχρηστη η οχι η sidebar ειναι σχετικο,εγω για παραδειγμα χρειαζομαι να ξερω τον καιρο ανα πασα στιγμη και να μην τον βλεπω απο την Πετρουλα.btw το προβλημα ειναι οτι στα vista οταν ξεκινουν,αλλα και γενικως δεσμεβεται περισσοτερη μνημη?Τοτε θα ειχαμε μεινει στα 512 οπως παλια,για αυτο βγηκαν τα Vista,για να αγορασει ο κοσμος 2Gbs+....γιατι αλλωστε να εχεις πανω απο 2gb και να μενεις σε XP?τζαμπα λευτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάρτιος 5, 2009 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Και εγω δεν παιζω το Crysis με 100 fps και μαλιστα ποτε μου δεν συναντησα game να μου κανει κρεμασματα ουτε βαρυα παιχνιδια,ακομα και οταν ακουω και μουσικη παραλληλα(ναι ειδικα στα FPS).Τελος το αν ειναι αχρηστη η οχι η sidebar ειναι σχετικο,εγω για παραδειγμα χρειαζομαι να ξερω τον καιρο ανα πασα στιγμη και να μην τον βλεπω απο την Πετρουλα.btw το προβλημα ειναι οτι στα vista οταν ξεκινουν,αλλα και γενικως δεσμεβεται περισσοτερη μνημη?Τοτε θα ειχαμε μεινει στα 512 οπως παλια,για αυτο βγηκαν τα Vista,για να αγορασει ο κοσμος 2Gbs+....γιατι αλλωστε να εχεις πανω απο 2gb και να μενεις σε XP?τζαμπα λευτα... αυτό ακριβώς ήθελε και η microsoft να αναγκάσει την αγορά να αναβαθμίσει αλλα δεν τους έκατσε, συνήθως ο κόσμος αναβαθμίζει για άλλους λόγους όχι για λειτουργικό, 4 GB θα βάλω όταν τα παιχνίδια θα το απαιτήσουν και όχι γιατί το θέλει η Microsoft, επιπλέον στον ορίζοντα έρχονται τα 7 και απ' ότι φαίνεται θα κάνουν την ίδια δουλειά με τα vista με λιγότερους πόρους, αυτό δεν σε κάνει να προβληματιστείς καθόλου? Στο είπα και πιο πάνω, σύστημα με πάνω απο 2 GB Ram αναγκαστικά πάει σε vista64. Τον καιρό γιατί θες να τον γνωρίζεις? αγρότης είσαι ή ψαράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Κοιτα ομως αμα δεν το εκανε αυτο η m/s(καλως η κακως εκανε),η αγορα δεν θα βρισκονταν στο σημειο που βρισκεται τωρα...σου ειπα θα ημασταν ολοι στα 512...και εγω οσο και να μην το πιστευεις ημουν μεχρι περσυ(ακριβως ενα χρονο και 1 μηνα πριν) με 256Mb στα XP SP 1 και παρολο που δεν επαιζα πολλα παιχνιδια,δεν αργουσα ελεηνα ωστε να αναβαθμισω,αλλα με τα Vista,ε οκ αναγκαστηκα να χτισω καλυτερο συστημα Εσυ τι τον θες τον καιρο οταν τον βλεπεις στην TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάρτιος 5, 2009 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Κοιτα ομως αμα δεν το εκανε αυτο η m/s(καλως η κακως εκανε),η αγορα δεν θα βρισκονταν στο σημειο που βρισκεται τωρα...σου ειπα θα ημασταν ολοι στα 512...και εγω οσο και να μην το πιστευεις ημουν μεχρι περσυ(ακριβως ενα χρονο και 1 μηνα πριν) με 256Mb στα XP SP 1 και παρολο που δεν επαιζα πολλα παιχνιδια,δεν αργουσα ελεηνα ωστε να αναβαθμισω,αλλα με τα Vista,ε οκ αναγκαστηκα να χτισω καλυτερο συστημα Εσυ τι τον θες τον καιρο οταν τον βλεπεις στην TV? Η δική μου άποψη είναι οτι έβγαλε ένα λειτουργικό πρόωρα στην αγορά με πολλά προβλήματα όπου μας έλεγε για βελτιωμένες επιδώσεις στα παιχνίδια κτλ κτλ κτλ και αντί να είναι έστω στα ίδια μέτρα και σταθμά με τα xp ήταν χειρότερο. Ίσως να μην υπήρχαν τα 7 αν τα vista δεν είχαν κάνει τόσο ντόρο και δεν είχαν φάει τόσο κράξιμο. Το πιο πιθανών είναι οτι τα 7 είναι τα vista βελτιωμένα, αλλά λόγω της εμπορικής αποτυχίας τους να τα ονομάζει 7 για να μην προκαλέσει αρνητικά τις πωλήσεις, ίσως τα 7 να είναι τα vista όπως θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν απο την πρώτη στιγμή το μέλλον θα δείξει. Τον καιρό τον κοιτάω μόνο αν θέλω να πάω για ψάρεμα, ή όταν κατεβαίνω Αθήνα με την μηχανή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2009 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Σωστα τα λες και οντως αυτο για τα 7 ισχυει(αν και δεν τα δοκιμασα,δεν μπορω να επεκτηνω την θεση μου σε αυτο το θεμα). Ελα ομως που εγω κα8ε μερα παω με το μηχανακι σχολειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 7, 2009 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2009 φιλε κανε δοκιμες βαλε xp μετα vista και κανε συγκριση κανεις δεν μπορει να σου πει καλητερα απο το μηχανημα σου αποδοση/σταθεροτητα καλα περασματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
STATHISM Απρίλιος 2, 2009 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 xp για παντα ,τα vista -svista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 2, 2009 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 xp για παντα ,τα vista -svistaαπολυτα τεκμηριωμενη απαντηση.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STATHISM Απρίλιος 2, 2009 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 απολυτα τεκμηριωμενη απαντηση.!!ναι και το κακο ειναι οτι δεν μπορω ευκολα να τα ξεφορτωθω γιατι εχω dell inspiron 1520, θα μου βγαλει την παναγια μεχρι να τα καταφερω.:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 3, 2009 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2009 Aφού θα είναι μόνο για gaming και δεν έχεις επαγγελματικά προγράμματα που δεν τρέχουν στα Vista, βάλε Vista 64bit ... (απλά όσοι σου λένε κράτα τα ΧΡ δεν τα έχουν δοκιμάσει ακόμα), όλα τα παιχνίδια βγαίνουν με την προυπόθεση ότι δεν θα έχουν πρόβλημα ασυμβατότητας στα Vista, όπως επίσης όλο και περισσότερα παιχνίδια κυκλοφορούν με directx10 υποστήριξη. Το σύστημα σου δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, έχω Vista 64 bit σε σύστημα με AMD3500+ (μονοπύρηνος) 2GB RAM και ATI x1950pro και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το Test Drive Unlimited το τρέχει πολύ καλύτερα απ' όταν του είχα τα ΧΡ περασμένα με το συμπαθιο αλλα αυτα που λες τα εχεις ελενξη σε ολα τα παιχνιδια?Στο flightsim-x δεν λλει 64αρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Απρίλιος 7, 2009 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Εγώ πάλι ρε παιδιά δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στα ΧΡ ούτε στα Vista με τα παιχνίδια .Αλλά λόγο αρκετών ωρών λιωσίματος σε on line παιχνίδια έχω να παρατηρήσω ότι με τα Vista το COD4 τρέχει ποιο στρωτά , και στα δυο λειτουργικά (XP32bit / Vista64bit) τα Fps είναι κολλημένα στα 250fps και η αίσθηση που αφήνουν τα Vista είναι ποιο στρωτό παίξιμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
throwdown Απρίλιος 8, 2009 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 και εγω απο την μερια μου δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με xp ή vista ειδικα μετα τα sp.Τωρα πια εχω συνηθισει με τα vista και δεν παιζει να γυρισω στα xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 8, 2009 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Τι καθεστε και συζητατε ρε Στα τελη αυτου του ετους με το πολυ αρχες του αλλου ερχονται τα Windows 7 και εσεις καθεστε και ασχολειστε με τα XP και τα Vista ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2009 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 μερικοι ασχολουνται ακομα με τα XP,ενω εχουν κυκλοφορησει τα Vista κατι χρονια τωρα...μηπως και εσυ?:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 9, 2009 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός αλλιώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 9, 2009 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 δηλαδη να τα κλαιμε τα 7 απο τωρα εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.