Jump to content

Όσο το δυνατόν -Αθόρυβο- PC

SpY1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά έχω το εξής τροφοδοτικό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415

και το εξής κουτί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650594

η mobo πάνω της δεν έχει fanακι. Ψήκτρα είναι της μαμας Intel.

Κάρτα γραφικών ΑSUS 4850 Θέλω λοιπόν να κάνω το pc όσο το δυνατόν αθόρυβο. Απ ότι εχω διαπιστώσει τον περισσότρο θόρυθο τον κάνει η κάρτα γραφικών βάζωντας τους catalist και πάιζοντας με το fan της καρτας γραφικών επέφτε αρκετά ο δόρυβος (αν και δεν γουστάρω τους catalist θέλω μόνο τους drivers γιατι με catalist είχα καποια προβλήματα παλιά)

και λίγο τα fan-ακια του κουτιού μου φαίνονται πως ακούγονται λίγο. Για πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά να ησυχάσει ο τόπος. Σκέφτομαι να πάρω ένα panel-ακι να κατεβάζω στροφές από fan του κουτιού και μια ψήκτρα με έναν όσο το δυνατόν αθόρυβο fan πάνω της. Τι προτείνετε ? Για την ΑΤΙ για ρίξτε καμια γνώμη και γι αυτη

Καλά το σκέφτηκες για έναν fan controller. Βάζεις όλα τα ανεμιστήρια εκεί και τα δουλεύεις σε χαμηλές στροφές.

Να ξέρεις όμως οτι κάποια στιγμή όλα τα ανεμιστήρια θα αρχίσουν να κάνουν κάποιο θόρυβο είτε λόγω φθοράς ή σκόνης.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών μπορείς να τσιμπήσεις μια Scythe Musashi που είναι εξαιρετικά αποδοτική και ήσυχη.

Τέλος, το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού. Δε ξέρω τι θόρυβο το τροφοδοτικό σου αλλά αν παρατηρήσεις θόρυβο από αυτό τότε μπορείς να αλλάξεις τον αμειστήρα. Βέβαια, χάνεις την εγγύηση...

H The Accelero S1 Rev. 2 είναι κλασική αξία, υπεράνω κριτικής!

Όσο για το TR2 (που μόνο υπεράνω κριτικής δεν είναι...) δεν κάνει και πολύ θόρυβο, αλλά μπορείς να βγάλεις το fan guard μπας και γλυτώσεις κανένα db...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.