Jump to content

coolermaster cosmos s or coolermaster haf 932?

speedman_26

Recommended Posts

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...Εμενα το HAF μου αρεσει...αλλα το θεμα ειναι με την σκονη...

Αμα εχεις ορεξουλα και ενα dremel με λιγο κοψε ραψε το haf θα γινει μανουλι...:inlove:

Εγω προτεινω παντος να πας και να τα δεις ΟΛΑ απο κοντα..και να συγκρινεις :T:

Κι εγώ το ίδιο προτείνω....(HAF).....:dance3: Πλάκα κάνω εννοείται ότι θα πας να τα δεις από κοντά. HAF όμως...

:sarcastic:

Βασικα δεν ειπα οτι το προτεινω...cosmos προτεινω..το εγραψα σε προιγουμενο post :(

σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια. το haf 932 το εχει ενας φιλος μου.

εγω το ειχα προτινει να το παρει επειδη το ειχα δει στο pc magazine και ειδα πως ηταν αριστη αγορα . η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλυτερο το haf 932 απο το κοσμος

μονο και μονο οτι παιρνει μεγαλες ψυκτρες αλλα για μενα η απουσια φιλτρον ειναι συμαντικη και γερνο προς το cosmos s. το θεμα ειναι να πεσει λιγο η τιμη του cosmo s. επισης υπαρχοθν καλες ψυκτρες για το cosmos s?

σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια. το haf 932 το εχει ενας φιλος μου.

εγω το ειχα προτινει να το παρει επειδη το ειχα δει στο pc magazine και ειδα πως ηταν αριστη αγορα . η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλυτερο το haf 932 απο το κοσμος

μονο και μονο οτι παιρνει μεγαλες ψυκτρες αλλα για μενα η απουσια φιλτρον ειναι συμαντικη και γερνο προς το cosmos s. το θεμα ειναι να πεσει λιγο η τιμη του cosmo s. επισης υπαρχοθν καλες ψυκτρες για το cosmos s?

Τι εννοείς καλές ψύχτρες?

Για cpu?

Βγαζοντας τον πλαινο ανεμιστηρα παιρνει και μεγαλυτερη ψυκτρα. Αλλα η αποψη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο κουτι εχει ριξει το βαρος του πιο πολυ στους υδροψυκτους

παιδια ειμαι απο μυτιληνη και την δυνανοτητα που λετε να παω να τα κοιταξω δεν γινεται διοτι δεν υπαρχει μαγαζι που να εχει τετοια κουτια. για ψυκτρα ενοω στην cpu. αν και δεν σκοπευω να κανω οβερκλοκινκ μονο λιγο αν χρειαστει οταν δω οτι σερνεται. δεν αλλαζω συχνα τα συστηματα μου. να φανταστητε σας γραφω απο εναν υπολογιστη που το εχω εδω και 9χρονια. ενα αλλο που ειδα ειναι οτι οι θυρες usb, esata , firewire της εχει απο πανω μερια εκει που ειναι και το κουμπι εκκινησης του υπολογιστη κατα ποσο βολευουν σε αυτο το σημειο?

HAF απο εμένα. Εχει καλύτερο value for money και το προβλημα με τα φιλτρα λύνεται φθηνα και ευκολα με λύσεις τύπου καλσον, σιτα για κουνουπια κτλ.. Θα χρειαστει βεβαια να σιγουρευτεις πρωτα αν γινεται να στηριχθουν καπου :innocent: Αλλα λογικα καπου θα βρεις! :)

Απο κει και περα αποφασιζεις και με το τι σου αρεσει πιο πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.