Jump to content

coolermaster cosmos s or coolermaster haf 932?

speedman_26

Recommended Posts

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ. ειμαι στην επιλογη αναμεσα σε 2 case το ενα ειναι το coolermaster cosmos s και το αλλο ειναι το coolermaster haf 932. στην αρχη ειχα αποφασισει να παρω το haf 932 αλλα μολις ειδα πως δεν εχει φιλτρα για σκονη ξενερωσα και λεω να αγορασω το cosmos s. εσεις πιο λετε να παρω ?

δεν ξερω εχω μπερδευτη δεν θελω να παρω κατι και να το μετανιωνο.

Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο σουπα το cosmos...απο την στιγμη ομως που το παιδι μπορει να τα δωσει για να παρει το cosmos s,πιστευω ειναι μονοδρομος..τωρα κατι Lian Li δεν μ'αρεσουν καθολου(ειδικα απο εμφανιση..:p)..ασχετα με το αν ειναι καλα η οχι..

cosmos s...γτ έχει πολλούς χώρους...η εμφάνιση ειναι κάτι υποκειμενικό,οπότε εκει πάμε πάσο...το haf που το δα από κοντά δν μου γέμισε το μάτι...

αν θές κατι πιο συντηριτικό-διακριτικό απο πλευράς εμφάνισης πηγαινε σε Lian Li....

Και όλα εξαρτώνται απο το ποσό που μπορείς να δαπανήσεις...

Καλή αγορά.. ;)

Μεγάλη διαφορα Euro το Cosmos από το Lian Li που δείχνεις :hm:

Απο τα δυο που αναφερεις υπερεχει σιγουρα το cosmos και πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα κουτια , γι αυτο και εχει χιλιοαγοραστει..

Τσεκαρε ομως και Lian-Li ή Silverstone(ειδικα tj07 και 09)

Τωρα το Haf πρεπει να σου αρεσει και η σχεδιαση για να το παρεις(ετσι πιστευω)...ασε και που δεν εχει και φιλτρα σκονης...

Αυτα απο μενα...:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.