Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

πρωτον:ποια ιδια μηχανη γραφικων την παλευεις?το painkiller ειναι ενα σκασμο χρονια game.τα γραφικα ειναι αρκετα καλα εως πολυ καλα σε ορισμενα σημεια.και σορυ φιλε αλλα με 4670 δεν πας πουθενα.και 18 που λες οτι βγαζεις σε 1680 σου λεω δεν παιζει

ποτε δεν ξες που πάω με την 4670

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

ωραια ειναι μηχανη painkiller(αν και εγω δεν καταλαβα τπτ αν και το εχω παιξει το painkiller).αλλα καθε περιπτωση το necro εχει πολυ καλα γραφικα.απο κατι fear εστω καλυτερα

ωραια ειναι μηχανη painkiller(αν και εγω δεν καταλαβα τπτ αν και το εχω παιξει το painkiller).αλλα καθε περιπτωση το necro εχει πολυ καλα γραφικα.απο κατι fear εστω καλυτερα

oυτε το Fear ειναι τοσο τραγικο οπως λες.

Ναι δεν ειναι Crysis,αλλα δεν ειναι και Shellshock....

γιατι το frontlines δεν εχει ωραια γραφικα?

το mirror's edge:yu:

mirror's edge ναι εκανε πολυ καλη αξιοποιηση της unreal engine σε αντιθεση με το frontlines που εχει παναθλιο netcode και μετρια προς καλα γραφικα, επισης ειχε ενα σωρο bugs οταν πρωτοβγηκε και αυτο του στοιχισε, οι παικτες που το παιζουν online ειναι σταθερα κατω απο 200 και αντε να υπαρχουν 70 server παγκοσμιως, προσωρινα το εχω κανει unistall απτο steam γιατι πιανει 13gb πολυτιμου χωρου στους raptor :p, το συγκεκριμενο παιχνιδι μου επιβεβαιωσε την αντιληψη οτι δεν ειναι φτιαγμενη η unreal engine ουτε για online games ουτε για maps 500 στρεμματα

• 3 weeks later...

το βαλα για δοκιμη.

απογοητευτηκα ΠΑΡΑ πολυ με τη μηχανη του.

πολυ βαρια χωρις κανενα λογο.

οντως εχει περιεργο χειρισμο και γενικα χασκει απο παντου.

Κριμα...

Όντως το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ χωρίς αυτό να δικαιολογείται με τίποτα από το οπτικό αποτέλεσμα.

Επίσης δεν το βρήκα καθόλου πρωτότυπο. Ενα απ' ολα...

Σε dx10 έχει αισθητές διαφορές ;

Το εχω παίξει μόνο dx9.

Όντως το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ χωρίς αυτό να δικαιολογείται με τίποτα από το οπτικό αποτέλεσμα.

Επίσης δεν το βρήκα καθόλου πρωτότυπο. Ενα απ' ολα...

Σε dx10 έχει αισθητές διαφορές ;

Το εχω παίξει μόνο dx9.

δεν αντιληφθηκα κατι.

γενικα ετρεχε πολυ χαλια.

εριξα ακομα και στο medium τα details και σερνοταν!

γενικα ετρεχε πολυ χαλια.

εριξα ακομα και στο medium τα details και σερνοταν!

Πριν μερικές μέρες πάντως κυκλοφόρησε το πρώτο patch, το οποίο μεταξύ άλλων υπόσχεται και βελτιώσεις στην απόδοση. Δεν το εχω δοκιμάσει.

http://www.gamershell.com/download_41898.shtml

!! IMPORTANT !!

*** This patch works for all versions of the game with exception of special German (non-violent) edition and Czech and Russian editions ***

*** Digital download versions (Gamersgate, Metaboli,etc.) are not compatible with this patch ***

- rendering performance improved, especially for higher settings of dynamic shadows and ambient occlusion

- level loading times shortened as well as quick-save loading times

- playing online between users having different language editions is possible (Russian edition was incompatible with other versions)

:hehe:

Nephilim τι να πω για το παιχνιδι, το ειδες και μονο σου το χαλι!

Αυτο που εχω να πω , μακρια απο το necrovision

Οσο για το cryostasis, το παλευει ...εχει πολυ καλα γραφικα, και ατμοσφαιρα αλλα το gameplay ειναι κατω του μετριου!

τι σας φταιει ο χειρισμος δεν μπορω να καταλαβω, fps ειναι δηλαδη τι περιμενατε ? auto-aim και να πηγαινει ο χαρακτηρας μπροστα απο μονος του ? :p στην πρωτη σελιδα αναφερω και σε τι settings και μηχανημα ετρεξα το demo χωρις κανενα προβλημα, βασικα ποτε δεν ειδα κατω απο 50fps αποσο θυμαμαι, ακομα και στην μαχη μεσα στα νερα με την κακιασμενη να πεταει και τα 438943984398349 zombie να βγαινουν απτους σωληνες.

Κοβω το κεφαλι μου οτι με την 260 θα πηγαινει ακομα πιο καλα τωρα, θα το δω και το cryostasis demo κυριως για το physx support ομως, sebastian μαλλον πρεπει να αρχισεις να ασχολεισαι με αλλο genre, δεν ειναι τα fps για σενα :p

θα το δω και το cryostasis demo κυριως για το physx support ομως, sebastian μαλλον πρεπει να αρχισεις να ασχολεισαι με αλλο genre, δεν ειναι τα fps για σενα :p

GruntGR μην περιμένεις κλασικό FPS με το Cryostasis, είναι στυλ Condemned με πολλές close combats. Αλλά αξίζει να το τερματίσεις κυρίως για την ατμόσφαιρά του (εκτός από τα physics).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.