Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

φαινεται ενδιαφερον (αν και στην αρχη νομιζα οτι ηταν το Medal Of Honor.

necrovision2.jpg

Wolfestein με Jericho με Bioshock με με με...αντε να δουμε τι θα δουμε....

necrovision3.jpg

bsulisivdm.jpg

gameplay video:

ITS A TRAAAP!

ναι μας αρεσουν τα FPS,πειραζει?:shifty:

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Με εντυπωσίασε και μένα το όλο concept.Μου θύμισε μάλιστα το καταπληκτικό Painkiller με τις εικόνες που είδα.

Παίζοντας όμως το demo,απογοητεύτηκα με τον χειρισμό,το άθλιο voice acting και το ψεύτικο gameplay...

Με εντυπωσίασε και μένα το όλο concept.Μου θύμισε μάλιστα το καταπληκτικό Painkiller με τις εικόνες που είδα.

Παίζοντας όμως το demo,απογοητεύτηκα με τον χειρισμό,το άθλιο voice acting και το ψεύτικο gameplay...

Το voice acting επιτηδες το εχουνε κανει καφρικο για να εχει περισσοτερο γελιο το παιχνιδι ( βλεπε house of the dead ) ο χειρισμος τι προβλημα εχει ? λιγο να μαθεις τι κανει το καθε κουμπι και μπορεις να κανεις μετα οτι combo σου κατεβει, ειδικα το κλωτσιδι και μετα διπλο καρφωμα με την ξιφολογχι πανω στο οπλο πολυ το γουσταρα :p

τα ιδια ελεγες και για το GTA4,επειδη κολλαγε στο μπρικι σου.

Υπομονη.

Oτι να ναι! Αμα μπανουμε σε συγκρισεις GTA 4 VS NECROVISION ....αυτα ειναι!

Eκτος εαν επεσες στα βαρια!

Μια χαρα το διαβασα....

Το gta 4 το κατηγορουσα επειδη κολλαγε σαν παιχνιδι...

Αλλα το necrovision δεν ειναι να το παιξεις ουτε ΝEKROS!

Δεν αντεξα πανω απο 5 λεπτα, το παιχνιδι ειναι αθλιο! Σκουπιδοgame!

το επαιξα αρκετα και ναι μπορω να πω οτι πλακα εχει.φαση painkiller ειναι οντως τρεχουν ολα τα zombie καταπανω σου.εχουν γενικα πλακα τα fps αυτα ειναι καφρικα εντελος ηλιθια εχουν αρκετο αιμα.τι αλλο θελετε για να καταπολεμησετε την βαρεμαρα:yu:

το επαιξα αρκετα και ναι μπορω να πω οτι πλακα εχει.φαση painkiller ειναι οντως τρεχουν ολα τα zombie καταπανω σου.εχουν γενικα πλακα τα fps αυτα ειναι καφρικα εντελος ηλιθια εχουν αρκετο αιμα.τι αλλο θελετε για να καταπολεμησετε την βαρεμαρα:yu:

ελα ντε.

Το Painkiller ειναι ανετα απο τα πιο fun games ever.

αμα θελετε "μυαλομενα" γκεημς παιξτε Deus Ex.

ελα ντε.

Το Painkiller ειναι ανετα απο τα πιο fun games ever.

αμα θελετε "μυαλομενα" γκεημς παιξτε Deus Ex.

Κάπου το χάσατε νομίζω...

Ποιος μίλησε για μυαλομένα games ?!?

Το πρόβλημα του Necrovision δεν είναι το concept που είναι πιστεύω από τα πιο καλά για fps,αλλά το ότι είναι κακοφτιαγμένο.

Ούτε εμένα μου άρεσε η αλήθεια είναι. Ψιλοκαφρίλα εντάξει..το προχώρησα λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα.

Γενικώς το μόνο fps που μου άρεσε τελευταία ήταν το CoD 5

Ούτε εμένα μου άρεσε η αλήθεια είναι. Ψιλοκαφρίλα εντάξει..το προχώρησα λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα.

Γενικώς το μόνο fps που μου άρεσε τελευταία ήταν το CoD 5

τι σου αρεσε ρε l2phile απο το cod5 το οτι προχωραγες και σκοτωνες ολη την ωρα?μια απο τα ιδια ηταν σαν τα παλια cod με ww2. ασε μας μωρε:sick:

και το Necrovision ειναι πολυ καλυτερο(σαν υλοποιηση μιλαω παντα) συγκριτικα με κατι αλλα games που εχουμε δει τωρα last που απλα σε pc δεν παιζονται..βλεπε gta4,nfs

το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ για τα γραφικά που απεικονίζει και έχει την ίδια μηχανή με το Painkiller

έβγαζα 18fps όλα full στην 4670 σε 1680x1050..(~Crysis 2??)

Το βρήκα πολύ βαρετό κατα την γνώμη μου

πρωτον:ποια ιδια μηχανη γραφικων την παλευεις?το painkiller ειναι ενα σκασμο χρονια game.τα γραφικα ειναι αρκετα καλα εως πολυ καλα σε ορισμενα σημεια.και σορυ φιλε αλλα με 4670 δεν πας πουθενα.και 18 που λες οτι βγαζεις σε 1680 σου λεω δεν παιζει

πρωτον:ποια ιδια μηχανη γραφικων την παλευεις?το painkiller ειναι ενα σκασμο χρονια game.τα γραφικα ειναι αρκετα καλα εως πολυ καλα σε ορισμενα σημεια.και σορυ φιλε αλλα με 4670 δεν πας πουθενα.και 18 που λες οτι βγαζεις σε 1680 σου λεω δεν παιζει

Ιδια μηχανη ειναι μεχρι και εγω που εχω παιξει πολυ λιγο painkiller το καταλαβα, " Engine :Heavily modified PAIN Engine using Havok physics " http://en.wikipedia.org/wiki/Necrovision μπορειτε να μην κραζετε ο ενας τον αλλον με τον παραμικρο ? omagawd nabs !! :p Οσο για απαιτησεις με 4850 stock (με το μαμησιο cooler ουτε να το σκεφτομαι το overclock :p ) στα 1280*960 ολα high, multi sampling occlusion και motion blur στο off ειχα πολυ καλο framerate ( >50fps) στο 90% της διαρκειας του παιχνιδιου, btw ειμαι σιγουρος πως ολοι οσοι το κραζετε δεν ξερετε να κανετε ουτε τα μισα combo και φυσικα δεν το εχετε φτασει μεχρι εκει που παιρνεις shotgun, ελεος δεν αξιολογουνε ετσι τα παιχνιδια.

στα πρωτα 10 δευτερολεπτα του βιντεο καταλαβα οτι ειναι μηχανη painkiller.

κανει τρελο μπαμ.

επισης το παραδειγμα που εφερες ειναι ολιγον τι ακυρο καθως και το source code ειναι παλιο ,οπως και αλλα πολυ γνωστα engines που αν και παλαιοτερα χρησιμοποιουνται ακομη και σημερα.

οταν βρω χρονο και ασχοληθω θα πω και γω γνωμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.