Jump to content

Κομμουνισμός. Πείτε τα όλα εδώ.

darthtony

Recommended Posts

Ρε τσάκωνα, εδώ ήρθες να αγορεύσεις; Τι ροζ δεινόσαυροι και κουραφέξαλα; Πάλι τα ίδια; Θέλεις αποδεικτικά για το γεγονός οτι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, εξ ου και το "ανατέλει";

Είναι απλά τα πράγματα, το ΚΚΕ πάλευε και παλεύει για λαϊκή εξουσία και όσοι το πολεμούσαν με διωγμούς και με 1002 άλλα, παλεύανε και παλεύουνε ακόμα και τώρα στις μέρες μας για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, είτε ντόπιου είτε διεθνούς.

Αυτή είναι η πάλη των τάξεων.

Γι'αυτο στη Καλαμάτα υπάρχουν 4 σωματεία ιδιωτικών υπαλλήλων; Ένα του Πασοκ, ένα της ΝΔ, ένα του ΚΚΕ και ένα του ΣΥΝ. Έτσι γίνεται η πάλι για τους εργαζόμενους;

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply
Τι ροζ δεινόσαυροι και κουραφέξαλα; Πάλι τα ίδια;

το πιο μικρο,ασημαντο επιστημονικο κειμενο να ανοιξεις,θα δεις παραπομπες στις πηγες.Ετσι ειναι η επιστημονικη μεθοδος.Οπως και της κοινωνιολογιας.Για να βγαλει συμπερασματα για μια κοινωνια,χρησιμοποιει και πολιτιστικα τεκμηρια.

Είναι απλά τα πράγματα, το ΚΚΕ πάλευε και παλεύει για λαϊκή εξουσία και όσοι το πολεμούσαν με διωγμούς και με 1002 άλλα, παλεύανε και παλεύουνε ακόμα και τώρα στις μέρες μας για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, είτε ντόπιου είτε διεθνούς

εχεις ακουσει ποτε τον ορο "μεσσιανικη θεωρια"???

και μην μου πεις οτι διαβαζεις μαρξ ενγκελς ριζοσπαστη,αλλα σου φαινομαι περιπλοκος... εγω???

Γι'αυτο στη Καλαμάτα υπάρχουν 4 σωματεία ιδιωτικών υπαλλήλων; Ένα του Πασοκ, ένα της ΝΔ, ένα του ΚΚΕ και ένα του ΣΥΝ. Έτσι γίνεται η πάλι για τους εργαζόμενους;

Κι αυτό γιατί μου το λες; Και γι' αυτό το ΚΚΕ φταίει; Να κάτσεις εσύ να δεις τι αποφάσεις παίρνει το κάθε σωματείο που στηρίζεται από τον καθένα και να κρίνεις ποιο υπερασπίζεται τα δικαιώματά σου σαν εργαζόμενο. Οι ιδιωτικού υπάλληλοι εν πάσει περιπτώσει.

εχεις ακουσει ποτε τον ορο "μεσσιανικη θεωρια"???

και μην μου πεις οτι διαβαζεις μαρξ ενγκελς ριζοσπαστη,αλλα σου φαινομαι περιπλοκος... εγω???

Καθόλου περίπλοκος δεν μου φαίνεσαι, έχω καταλάβει τι υποστηρίζεις, δεν με ενοχλούν αυτά που λες. Αλλοίμονο, αν σπαζόμουνα από τις αντίθετες απόψεις θα ήμουνα σπιτάκι μου και θα έπαιζα με το pc όλη μέρα.

Με ενοχλεί το συνηγορίστικο στυλάκι και οι πρακτικές αυτές. Δεν ήμαστε σε αίθουσα δικαστηρίου εδώ για να βγάζεις κάθε τι που λέει ο καθένας αβάσιμο. Ναι σαφώς καλές είναι και οι πηγές, αλλά υπάρχει και η λαϊκή ρήση που λέει "είπανε του γέρου να χέσει κι αυτός ξεκωλόθηκε".

Κι αυτό γιατί μου το λες; Και γι' αυτό το ΚΚΕ φταίει; Να κάτσεις εσύ να δεις τι αποφάσεις παίρνει το κάθε σωματείο που στηρίζεται από τον καθένα και να κρίνεις ποιο υπερασπίζεται τα δικαιώματά σου σαν εργαζόμενο. Οι ιδιωτικού υπάλληλοι εν πάσει περιπτώσει.

Δε βλέπεις ποιον βολεύει να ειναι διασπασμένοι οι υπάλληλοι σε 4 σωματεία ε;:pleasantry:

Εγώ το βλέπω, εσύ δεν το βλέπεις και στέκεσαι στο σιχτίρισμα αντί να κρίνεις όπως σου είπα και πριν και να δράσεις αναλόγως.

Η ΓΣΕΕ υπογράφει τις αυξήσεις των 0.70€ και του 1 € το χρόνο. Πως το βλέπεις; Είναι σωστό το Π.Α.ΜΕ. να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ κάτω από τη σκέπη τέτοιων αιτημάτων;

Με ενοχλεί το συνηγορίστικο στυλάκι και οι πρακτικές αυτές. Δεν ήμαστε σε αίθουσα δικαστηρίου εδώ για να βγάζεις κάθε τι που λέει ο καθένας αβάσιμο.

Επαγγελματικη διαστροφη αγαπητε μου...Αν πχ επαγγελλομουν το αρχαιοτερο επαγγελμα θα καθομουν σε ολους σας τσαμπα για να με πιστεψετε.

Επαγγελματικη διαστροφη αγαπητε μου...Αν πχ επαγγελλομουν το αρχαιοτερο επαγγελμα θα καθομουν σε ολους σας τσαμπα για να με πιστεψετε.

Καλά τα λες, μέσω της παραπλάνησης επιτυγχάνεις αυτό που θέλεις.

Είναι απλά τα πράγματα, το ΚΚΕ πάλευε και παλεύει για λαϊκή εξουσία

Αν πάλευε για λαϊκή εξουσία, θα απαιτούσε αλλαγή του Συντάγματος, στα πρώτυπα του Συντάγματος της Ελβετίας (το οποίο συνέταξε ο Ι. Καποδίστριας), για ημι-άμεση Δημοκρατία [αφού η άμεση Δημοκρατία, όπως εφαρμόστηκε στην αρχαία Αθήνα είναι πρακτικά μη εφαρμόσιμη].

ΥΓ Για τους διωγμούς των αριστερών συμφωνήσαμε. Για την Τατάρνα, και τα όσα σνέβησαν στην Κεφαλονιά μετά τον πόλεμο, δεν ξέρεις τι λέει η γραμμή του "Κόμματος", ή δε σας έχουν μιλήσει/γράψει για αυτό; :...:

Αν πάλευε για λαϊκή εξουσία, θα απαιτούσε αλλαγή του Συντάγματος, στα πρώτυπα του Συντάγματος της Ελβετίας (το οποίο συνέταξε ο Ι. Καποδίστριας), για ημι-άμεση Δημοκρατία [αφού η άμεση Δημοκρατία, όπως εφαρμόστηκε στην αρχαία Αθήνα είναι πρακτικά μη εφαρμόσιμη].

ΥΓ Για τους διωγμούς των αριστερών συμφωνήσαμε. Για την Τατάρνα, και τα όσα σνέβησαν στην Κεφαλονιά μετά τον πόλεμο, δεν ξέρεις τι λέει η γραμμή του "Κόμματος", ή δε σας έχουν μιλήσει/γράψει για αυτό; :...:

Να απαντήσω μόνο γι' αυτό ή και για την Ελένη και την Τασία και τον μπάρμπα Μήτσο; Θέλεις να απολογηθώ εγώ γι' αυτά; Εγώ δεν μπαίνω στη λογική αυτή, και για τους διωγμούς των κομμουνιστών και άλλων προοδευτικών ανθρώπων, δεν τα βάζω για να λυπηθεί κανείς τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ, αλλά για να αναδείξω τις πρακτικές και τις "δημοκρατικές" αν θέλεις διαδικασίες της αστικής τάξης, (εκλαϊκευμένα), να περάσουν το δικό τους.

Εσύ από ποιον καθοδηγείσαι; Μη μου πεις από κανέναν γιατί θα πεις ψέμματα, ασυνείδητα τουλάχιστον από κάποιον καθοδηγείσαι. Εγώ ξέρω τι υποστηρίζω και όλα όσα διαβάζω ξέρω να τα κρίνω και να τα αντιπαραβάλω με την πραγματικότητα και κυρίως με την καθημερινότητα. Γιατί όλα όσα ζούμε έχουν ένα ιστορικό υπόβαθρο.

Ως συνήθως, ξεκινάω ανάποδα:

*από κανέναν δεν καθοδηγούμαι. Είχα την τύχη η οικογένεια της μητέρας μου να είναι οικογένεια Αριστερών, και η οικογένεια του πατέρα μου να είναι οικογένεια Δεξιών. Το να γνωρίζω τα πράγματα κι από τις δύο πλευρές μου δίνει μια πιο αντικειμενική άποψη για το ποιον τοων μεν και των δε, από αυτή που θα μου έδινε ο Ριζοσπάστης (αλήθεια, οι πρώτοι Ριζοσπάστες ξέρεις ποιοι ήταν?), ή η Καθημερινή ή το οποιοδήποτε ΜΜΕ, ή οποιοδήποτε κόμμα.

*Την Τατάρνα την ανέφερα, και την αντιπαρέβαλα στους διωγμούς των αριστερών -είχα κι εγώ αγαπημένο πρόσωπο, που πολλά χρόνια από τη ζωή του τα πέρασε στη Μακρόνησο, ή και διωγμένος και κατατρεγμένος, οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβητήσεως, εκ μέρους μου, των γεγονότων αυτών-, για να αναδείξω τις δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος που προωθεί τη λαϊκή εξουσία, και τις λοιπές μπούρδες που σας λέει το ΚΚΕ.

Γιατί στην Κεφαλονιά τουλάχιστον (που το ξέρω από πρώτο χέρι), δεν υπήρξαν ούτε προδότες/φίλοι των Γερμανών, ούτε τίποτα, αλλά παρ'όλα αυτά 300 άνθρωποι φύγαν εξορία, άλλοι κρύβονταν για 2 χρόνια, ενώ και τα "ντου" το βράδυ για να ψαρώσουν τα μικρά παιδάκια ("που είναι ο μπαμπάς σου?"), ενίοτε σε στυλ καλού και κακού μπάτσου, έδιναν και έπαιρναν...

Οπότε μη μου λες ότι η Δεξιά είναι κακή, και το ΚΚΕ κοιτάει μόνο το καλό των ανθρώπων. Τα ίδια ακριβώς κάνατε κι εσείς.

Α, και τέλος, δε ζήτησα να απολογηθείς. Ζήτησα να μου μεταφέρεις την άποψη του Κόμματος, γιατί δεν τη βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google

Καλά τα λες, μέσω της παραπλάνησης επιτυγχάνεις αυτό που θέλεις.

οι πηγες μου ειναι αδιαμφισβητητες....και μαλλον και για να τις χρησιμοποιει ο ριζοσπαστης δεν ειναι και τοσο μεροληπτικες...

διωγμούς των κομμουνιστών και άλλων προοδευτικών ανθρώπων

των προοδευτικων ανθρωπων που ονειρευονταν μια ......δικτατορια....

Εγώ ξέρω τι υποστηρίζω και όλα όσα διαβάζω ξέρω να τα κρίνω και να τα αντιπαραβάλω με την πραγματικότητα και κυρίως με την καθημερινότητα.

δεν νομιζω...ειδικα για τα ΑΕΙ-ΚΕΣ και οσα ειναι εκτος αμεσου πεδιου αντιληψεως σου (οδηγια 2006/123 λεμε τωρα) εισαι καπως παραπλανημενος.αν σου λεγε κανεις οτι η ΠΚΣ εχει στα πανεπιστημια το 89% θα ετρεχες να το πιστεψεις...κι ας εχει ενα 10-15%...

Εσύ από ποιον καθοδηγείσαι; Μη μου πεις από κανέναν γιατί θα πεις ψέμματα, ασυνείδητα τουλάχιστον από κάποιον καθοδηγείσαι

εχεις στο μυαλο σου μια δεδομενη δομη που σου φαινεται φυσικοτατη..Δηλ μια ιδεολογικη επιτροπη/κεντρικη επιτροπη-μια ελιτ τελος παντων- που κανουν μια μανιασμενη μαζα οτι θελουν και οτι πουν πρεπει να ακολουθηθει τυφλα.Πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι δεν λειτουργουν ολα τα κομματα με φωτισμενους καθοδηγητες και υπακουα μελη..

και οσο για το τι χαδια εχει το κκε απο ολα τα μμε του μεγαλου κεφαλαιου...

δες τι λενε στις καταληψεις ....που γινονται απο ενα 10% αλλα οι δημοσιογραφοι λενε "οι φοιτητες κανουν καταληψη"...και ολα αυτα τα μηντια ,οσον αφορα τις συνελευσεις με 300 "συντροφους" σε σχολες 2000 ατομων κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο...Οποτε μαλλον το κκε τοχουν στα οπα οπα τα μηντια...

Και επειδη εχω ωρα χωρις να αναφερω πηγη...

στο βιβλιο του Κουλογλου αναφερεται ο Νικος Πλουμπιδης.Τι ηταν αυτος ο Πλουμπιδης μπαμπα?Με λιγα λογια,μεγαλο στελεχος του ΚΚΕ εκεινα τα σκοτεινα μετεμφυλιακα χρονια.Φυλακιστηκε και εκτελεστηκε απο το κρατος.Καπου ομως ειχε στραβωσει μαζι του η ηγεσια και απο εκει που τον ελεγε "μπροσταρη του αγωνα και τα αλλα συνηθη χαριτωμενα" τον εβγαλε πρακτορα της CIA κλπ,και ενω οι εφημεριδες δημοσιευανε φωτογραφιες του πτωματος του,ο ριζοσπαστης ελεγε "ο οππορτουνιστης προδοτης τρωει τα αργυρια της προδοσιας του [στο κκε] στην αμερικη τωρα και οι φωτογραφιες ειναι προπαγανδα κλπ...μετα απο κατι χρονια "αποκατασταθηκε" και η ηγεσια εκανε την αυτοκριτικη της -κλασικοτατα-

Το πιο παραλογο ομως δεν το ειπα ακομη...

Στα τελευταια του στην φυλακη ελεγε στην οικογενεια του "μπλα μπλα,ναστε πιστοι στο κομμα κλπ"...

Αν αυτο δεν ειναι πλυση εγκεφαλου τι ειναι....????

Οι απογονοι του ζουν σημερα καπου στην Αγια παρασκευη νομιζω και δεν θελουν να βλεπουν ουτε ζωγραφιστο το κκε...

να περάσουν το δικό τους.

ναι ...αυτη η αστικη ταξη που κανει καθημερινα πολεμο στις εκλογες...

Δεν ήμαστε σε αίθουσα δικαστηρίου εδώ για να βγάζεις κάθε τι που λέει ο καθένας αβάσιμο.

το ξερω πως εχεις παραστασεις απο ενα κομμα που οι διαφωνιες προς την κεντρικη γραμμη ειναι κατι ανηκουστο,αλλα εγω,νομιζω,οταν συζηταω μαζι σου ,σου δινω και λινκακια να διαβασεις και να κρινεις μονος σου τις οδηγιες της ΕΕ πχ,και δεν σε αντιμετωπιζω σαν αβουλο πλασμα (οπως ο ριζοσπαστης) να σου λεω σκετη την αποψη μου χωρις να σε αφησω να κρινεις μονος σου το πρωτοτυπο

Γιατί όλα όσα ζούμε έχουν ένα ιστορικό υπόβαθρο.

ΑΚΡΙΒΩΣ.Γιατι λοιπον δυσκολευεσαι να πιστεψεις οτι το κκε το 1936 πηρε 5,76% και ποτε δεν εφτασε πανω απο το 10%,οταν σημερα βρισκεται στο 6-7%????Νομιζω το 5,76% (των ανδρων παντα) ειναι πιο κοντα στο 7% απο οτι το 25% που πιστευεις....

Τα μήντια χαϊδεύουν το ΚΚΕ; χαχαχα, έλεος. Αναφέρεις το παράδειγμα των ΑΕΙ που κανείς δεν ασχολείται πέραν των τυπικών από τα ΜΜΕ. Τι εννοώ, φοιτητικές εκλόγές. Εγώ που δεν έχω σπουδάσει, αν δεν είχα πάει ο ίδιος σε διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων, από τα μήντια ούτε καν να συζητάμε αναφορά στα καφριλίκια της ΔΑΠ π.χ., με μπράβους, κανονικούς όμως, κατ' επάγγελμα, που πάνε να "βοηθήσουν" τα αδέρφια τους.

Και να μας πει κι άλλος από εδώ μέσα που δεν έχει σπουδάσει σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ αν ξέρει τι γίνεται στις καταμετρήσεις και για πόσο δημοκρατικές διαδικασίες μιλάμε.

Χάδια των μήντια στο ΚΚΕ, στο Π.Α.ΜΕ. και στα ταξικά σωματεία/συνδικάτα:

Ανάκληση απολύσεων στον Παπουτσάνη

Γενική Ανακύκλωση ΑΕ

Μεταλλεργάτες Πειραιά

Απολύσεις στη WIND

Απόλυση στα JUMBO (Αυτή η περίπτωση έχει πολύ ενδιαφέρον)

Τρόφιμα - Ποτά

Αστέρας Βουλιαγμένης

Μπορώ να ψάχνω και πολύ ώρα ακόμα, αλλά πιστεύω είναι αντιπροσωπευτικά.

Μπορείς και να θεωρήσεις οτι είναι ψεύτικες αυτές οι ειδήσεις αφού είναι στο Ριζοσπάστη, με γεια σου με χαρά σου.

Αυτά μπορεί να κάνεις ο εργαζόμενος αν συνειδητοποιήσει οτι μπορεί.

Που τα είδες λοιπόν τσάκωνα εσύ αυτά στα μήντια; Το πολύ πολύ να είδες αγανακτισμένους και ενοχλημένους από τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις γιατί μόνο αυτά δείχνουν.

Πω ρε παιδιά, εντάξει δε λέω, καλή η ιστορία και χρειάζεται, αλλά πολύ δεν αναλώνεστε σε αυτό το πράγμα; Έχετε κολλήσει στον όρο "κομμουνισμός" και "βαγγελοδημητρόπουλος". Δεν βλέπετε τα στραβά που γίνονται κάθε μέρα και ποιος τα κάνει;

Μα είναι δυνατόν αν βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και να αναγγέλει αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού; 0.8%; Τα 700 δλδ ευρώ θα γίνουν 708;

Εξάλλου μη φοβάστε, ο λαός αυτό που θέλει θα κάνει και όχι οτι θέλει το ΚΚΕ και ο Γιωργάκης, όταν αποφασίσει να αλλάξει τα πράγματα εννοώ. Τις επαναστάσεις τις κάνει ο λαός και όχι τα κόμματα. Απλά το ΚΚΕ δηλώνει οτι θα είναι παρόν.

@charly13

Δεν συνηθίζω να πέφτω στο επίπεδο στο οποίο έπεσα με την απάντηση που σου έδωσα, αλλά μην περιμένεις κάτι καλύτερο όταν μόνο και μόνο για να μου τη πεις πετάς τη χαζομάρα σου. Ναι υπήρξανε τα γκούλαγκ (σίγουρα όχι στην έκταση που προπαγανδίζεται από το αντίπαλο στρατόπεδο).

Αφου το ΚΚΕ ειναι υπερ του βασικου μισθου στα 1500 ευρω γιατι δεν αρχιζει απο τις δικες του επιχειρησεις(τυποεκδοτικη)?Ειναι μια ερωτηση που εκανε γαργαρα η παπαρηγα στο προηγουμενο debate.

Οταν λες οτι πεταξα την χαζομαρα μου για τα γκουλαγκ τι ακριβως εννοεις?Οσο μικρη εκταση πιστευεις οτι ειχαν δεν νομιζω η Σιβηρια να ειναι οση η Μακρονησος.

Και κατι τελευταιο πιο ειναι το μονο κρατος του κοσμου αυτη την στιγμη που υποτιθεται οτι εχει κομμουνισμο?Δεν ειναι ουτε η κουβα , ουτε η Κινα αλλα η Βορεια Κορεα τι γνωμη εχεις για αυτη την δικτατορια?

P.s οταν κανεις μια συζήτηση αντιπαραθετεις επιχειρηματα και μεσα απο αυτα βγαινει ενα συμπερασμα.Εσυ δεν εχεις κανενα επιχειρημα και το μονο που λες ειναι αντιγραφη του ριζοσπαστη και οταν σε στριμωχνουν βγαζεις πιπιλες..Μαλλον δεν εχεις συνηθισει να διαφωνουν μαζι σου γιατι στο κκε οταν διαφωνει καποιος ειναι εγκαθετος και τον διωχνουν..

Τα μήντια χαϊδεύουν το ΚΚΕ; χαχαχα, έλεος. Αναφέρεις το παράδειγμα των ΑΕΙ που κανείς δεν ασχολείται πέραν των τυπικών από τα ΜΜΕ. Τι εννοώ, φοιτητικές εκλόγές. Εγώ που δεν έχω σπουδάσει, αν δεν είχα πάει ο ίδιος σε διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων, από τα μήντια ούτε καν να συζητάμε αναφορά στα καφριλίκια της ΔΑΠ π.χ., με μπράβους, κανονικούς όμως, κατ' επάγγελμα, που πάνε να "βοηθήσουν" τα αδέρφια τους.

Ενα ενα τα βγαζεις

Δηλαδη εσυ που δεν εχεις δουλεια εκει δικαιουσε να βρισκεσαι οι αλλοι δεν δικαιουντε επειδη ειναι φουσκωτοι,αν νιωθεις μειονεκτικα πηγαινε και εσυ γυμναστηριο..

Αφου το ΚΚΕ ειναι υπερ του βασικου μισθου στα 1500 ευρω γιατι δεν αρχιζει απο τις δικες του επιχειρησεις(τυποεκδοτικη)?Ειναι μια ερωτηση που εκανε γαργαρα η παπαρηγα στο προηγουμενο debate.

Οταν λες οτι πεταξα την χαζομαρα μου για τα γκουλαγκ τι ακριβως εννοεις?Οσο μικρη εκταση πιστευεις οτι ειχαν δεν νομιζω η Σιβηρια να ειναι οση η Μακρονησος.

Και κατι τελευταιο πιο ειναι το μονο κρατος του κοσμου αυτη την στιγμη που υποτιθεται οτι εχει κομμουνισμο?Δεν ειναι ουτε η κουβα , ουτε η Κινα αλλα η Βορεια Κορεα τι γνωμη εχεις για αυτη την δικτατορια?

Εσύ είδες να την έκανε γαργάρα;

http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/page.do?publDate=29/5/2009&id=10986&pageNo=8&direction=1

Άλλο αν εσένα δεν σου αρέσει η απάντηση.

Να μας πουν και οι οικονομολόγοι που έχουμε εδώ μέσα, αν μπορεί μια επιχείρηση να λειτουργήσει με "σοσιαλιστικό" καθεστώς στον καπιταλισμό και να σταθεί όρθια.

Για τη Β. Κορέα τι να πω; Πες εσύ τι ξέρεις και βλέπουμε.

Ενα ενα τα βγαζεις

Δηλαδη εσυ που δεν εχεις δουλεια εκει δικαιουσε να βρισκεσαι οι αλλοι δεν δικαιουντε επειδη ειναι φουσκωτοι,αν νιωθεις μειονεκτικα πηγαινε και εσυ γυμναστηριο..

Α έβγαλες συμπέρασμα οτι πήγα σαν τραμπούκος εγώ εκεί. Εντάξει, πάσο.

Εσύ είδες να την έκανε γαργάρα;

http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/page.do?publDate=29/5/2009&id=10986&pageNo=8&direction=1

Άλλο αν εσένα δεν σου αρέσει η απάντηση.

Να μας πουν και οι οικονομολόγοι που έχουμε εδώ μέσα, αν μπορεί μια επιχείρηση να λειτουργήσει με "σοσιαλιστικό" καθεστώς στον καπιταλισμό και να σταθεί όρθια.

Για τη Β. Κορέα τι να πω; Πες εσύ τι ξέρεις και βλέπουμε.

Στη διευκρινιστική ερώτηση γιατί το ΚΚΕ δε δίνει στους υπαλλήλους του Κόμματος μισθό 1.400 ευρώ που προτείνει στην κυβέρνηση να θεσμοθετήσει, η Αλ. Παπαρήγα τόνισε: «Αυτός ο οποίος δουλεύει για το Κόμμα, πριν απ' όλα δεν κάνει επάγγελμα. Εθελοντικά στρατεύεσαι στο Κόμμα και δέχεσαι τους όρους του Κόμματος. Θα πάρει λοιπόν ένα μισθό, ούτε τον κατώτατο ούτε τον ανώτερο, αλλά το μέσο μισθό, και πρέπει να σας πω το εξής: Αλίμονό μας αν εμείς οι κομμουνιστές συνδέσουμε και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης και ανεργίας την προσφορά μας στο Κόμμα με επαγγελματική αποκατάσταση».

Αυτο που γραφεις δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με την απαντηση που βλεπω εγω.Για να εχουμε καλο ερωτημα αυτοι που δουλευουν στην τυποεκδοτικη δουλευουν εθελοντικα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.