Jump to content



Κομμουνισμός. Πείτε τα όλα εδώ.


darthtony

Recommended Posts

Εχω την εντυπωση οτι το μοιρασμα σε ζωνες και το περασμα της ελλαδας σε αγγλικη επιροη δεν ισχυουν

55 Χρόνια από τη Διάσκεψη της Γιάλτας. Η ιστορική αλήθεια και τα ... παραμύθια. Ιστορία σελ. 10. Ριζοσπάστης (5/3/2000) (ανακτήθηκε 19/05/2009 )

Μια απο τις πηγες της wiki στο αρθρο που παραθεσες

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply
ενω αν δεν ηταν η ρωσια θα ειχαν μπει οι ελληνες στο βερολινο με τα γαιδουρια:haha:

Αναφέρομαι αποκλειστικά στο γεγονός ότι τους κρατήσαμε πίσω αρκετά μέχρι να τους πιάσει ο βαρύς χειμώνας στην Ρωσία, όπως και έγινε :)

@JaguarOne

έκανα μια γενικότερη αναφορά και εκεί, δεν είναι ότι έθεσα το θέμα αποκλειστικά στην μεταπολεμική Ελλάδα, απλά για εμένα είναι ένα σημαντικό γεγονός που δείχνει την μετέπειτα ιστορία της χώρας μας και τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικοί μας θέλησαν να συνεχίσουμε σαν χώρα. Δυστυχώς η ευτυχώς από εκεί και μετά αρχίσανε όλα. Αυτό βέβαια φανερώνει το γεγονός ότι όταν ο λαός πεινάει τον κάνουν ότι θέλουν τα μεγάλα κεφάλια... και το σημαντικότερο εξ αυτών είναι πάλι το γεγονός ότι ο λαός δεν έχει καταλάβει καν τι έγινε, πώς έγινε και το γιατί.

Γενικά τώρα, καλά κάναμε και μπήκαμε στην Ευρώπη, καλά κάναμε επίσης που δεχτήκαμε με χαρά το σχέδιο Marshall εννοείται πως δεν δίνει κανείς τσάμπα, κάτι που γνωρίζαμε εξ' αρχής. Καλά κάναμε επίσης που πήγαμε με τους δυτικούς ασχέτως που είμαστε κεντρώοι :pleasantry:

@jasone

Η ιστορία τελικά είναι όπως την γνωρίζει ο καθένας που φαίνεται, ή όπως θα ήθελε ο καθένας να είναι :) Το τι λέει ο ριζοσπάστης για να φέρει το θέμα εκεί που θέλει είναι πραγματικά μια άλλη ιστορία από αυτήν που ισχύει πραγματικά. Καθαρά προσωπική μου άποψη.

Αλλά αυτό είναι και μια άλλη απόδειξη το ότι άν η Ελλάδα ήταν κομουνιστικό κράτος τώρα θα ξέραμε και μια άλλη ιστορία με άλλα γεγονότα, έτσι δεν είναι; Η κάθε εξουσία πάντα θέλει να λέει τα δικά της και να τα φέρνει εκεί που θέλει αυτή τα πράγματα.

και JaguarOne, επίσης, το παραπάνω που γράφω είναι ακόμα ένας λόγος που λέω ότι πρέπει να αλλάξουμε σύστημα, χωρίς εξουσίες, παραχαράξεις, αλλαγές, πάθη και εγωισμούς, κέρδος και υπαλλήλους, φτωχούς & πλούσιους!

Υπάρχει και είναι εδώ, απλά δεν θέλουμε να το δεχτούμε γιατί θα μας αλλάξει πολύ.

@sotiris

Φίλε μου, ευχαριστώ, νομίζω όλοι τα ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, απλά ο καθένας μας τα βλέπει όπως τον βολεύει, έτσι δεν είναι; χεχεχε όταν θα τα πουλήσουμε όλα ε; ...ε, μάλλον θα γίνουμε μια ακριβή, πανάκριβη & πανέμορφη Αφρική :)

EDIT: διόρθωση κειμένου :p (πρωί είναι ακόμα)

Link to comment
Share on other sites

επίσης, το παραπάνω που γράφω είναι ακόμα ένας λόγος που λέω ότι πρέπει να αλλάξουμε σύστημα, χωρίς εξουσίες, παραχαράξεις, αλλαγές, πάθη και εγωισμούς, κέρδος και υπαλλήλους, φτωχούς & πλούσιους!

μάλιστα. θα έρθει δλδ το κκε ή το όποιο κομμουνιστικό σχήμα και δεκάδες (εκατοντάδες?) χιλιάδες λαμόγια αυτής της χώρας θα γίνουν αγγελάκια? δλδ σε ποιο όνειρο το βλέπεις αυτό? νομίζεις ότι το κοινωνικό πρόσωπο του κομμουνισμού είναι αρκετό για να αλλάξει την ανθρώπινη φύση?

εδώ ο άλλος που ήταν γεννημένος στο κομμουνισμό και έβαζε μελαμίνη στο βρεφικό γάλα!

αυτό ακριβώς που γράφεις είναι και ο λόγος που ποτέ των ποτών δεν θα ρίξω εκεί την ψήφο μου: είναι μια άκρως μη ρεαλιστική και ουτοπιστική ιδεολογία. Που είναι αδύνατον να γίνει πραγματικότητα.

Εκτός αν μιλάμε για αυστηρότατη επιβολή των νόμων/κανόνων, κάτι που δοκιμάσανε στο σοβιέτ και αποτύχανε.

Link to comment
Share on other sites

ναι άκυρο μπερδεύτικα γιατί μίλησες για αλλαγή συστήματος και στο ακριβώς από πάνω μέρος λες αν η Ελλάδα ήταν κομμουνιστικό κράτος κλπ..

Όπως και να έχει έστω όχι στοχευμένο σε σένα, το ποστ ισχύει και για το όλο commies vs world θέμα

Link to comment
Share on other sites

Ναι το λέω με τον "κακό" τρόπο, ότι δλδ η κάθε εξουσία αρέσκεται στο να αλλάζει και να θέλει να δείχνει τα γεγονότα με τον δικό της τρόπο.

Πάντως, κοίτα να δεις, ο κομμουνισμός σαν ιδέα είναι αρκετά καλύτερος από όλα τα συστήματα, δυστυχώς όμως είναι όχι ουτοπία αλλά μη εφαρμόσιμος διότι έχει λάθη και αυτός, το βασικό του λάθος είναι ότι βασίζεται σε εξουσία και σε parties, που το βασικό τους μέλημα είναι να παίρνουν αποφάσεις που νομίζουν αυτοί ότι είναι καλύτερες, όχι για τον λαό αλλά για την ίδια την πατρίδα... αυτό ακριβώς είναι και η τρύπα του κομμουνισμού, μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Δεν μπορείς δλδ, να έχεις από παντού τον λαό σου κλειστό σε όλα και να μην ξέρει τι είναι το βίντεο και η κόκα κόλα, επειδή εσύ τα θεωρείς υλιστικά.. αυτό ακριβώς συνέβαινε στην Ρωσία.

Στην Κίνα, όπως βλέπεις υπάρχει ένα ακριβώς αντίθετο ρεύμα κομμουνισμού, ναι μεν τα parties κάνουν πάλι τα ίδια αλλά έχουν ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα, αφήνουν τον κόσμο να είναι καταναλωτικός και να έχει όσα υλικά αγαθά χρειάζεται ή νιώθει την ανάγκη ότι θέλει, προσφέροντας του μαζί και μια κουλτούρα από μικρό που του μαθαίνει να είναι κατά του καταναλωτισμού κ.λπ. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ακόμα θα κρατήσει, διότι όπως βλέπεις και η Κινέζοι άρχισαν να έχουν 2 κοινωνικές τάξεις, τους πολύ πλούσιους (νεόπλουτους) και τους πολύ φτωχούς.

Εγώ ένα ξέρω και το βλέπω πολύ καιρό τώρα και φυσικά ισχύει και για την Κίνα. Όσο συνεχίσει να είναι με φτωχά εργατικά χέρια θα συνεχίσει και η ανάπτυξη της, όταν γίνει μη βολική για τα "μεγάλα συμφέροντα" και μη συμφέρουσα, τότε πολύ απλά συμφέρον θα έχει κάποιο άλλο κράτος που θα είναι φτωχό.. Προβλέπω ότι σε λίγο καιρό τα εργοστάσια θα μεταφερθούν όλα στην Αφρική, φτηνό εργατικό δυναμικό, αρκετή ανάπτυξη για όλων των ειδών τα επαγγέλματα και φυσικά μπόλικη αγραμματοσύνη.

Αυτά γενικά.

Link to comment
Share on other sites

Μια διόρθωση απλά, όταν μιλάτε για Σοβιετική Ένωση, Κίνα κλπ κλπ, μην αναφέρεστε στον κομμουνισμό, γιατί πολύ απλά δεν είχανε κομμουνισμό. Σοσιαλισμό είχανε (στη ΕΣΣΔ, τουλάχιστον γιατί στην Κίνα από ένα σημείιο και μετά...).

Κομμουνιστικό λέγεται το κόμμα, δεν πάει να πει οτι είναι και κομμουνιστική η κοινωνία. Στον κομμουνισμό παύουν να υπάρχουν τάξεις, παύει να υπάρχει ταξική πάλη, παύουν να υπάρχουν κόμματα, κράτος, κλπ.

Στην Κίνα δεν υπάρχει άλλο κομμουνιστικό ρεύμα, υπάρχει καπιταλισμός και αυτό φαίνεται από την ίδια τη χώρα πως λειτουργεί και ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί η εκεί εξουσία. Ένα απαράδεκτο γεγονός που συμβαίνει στο ΚΚ Κίνας, είναι πως δέχονται σαν μέλη στο ΚΚ και επιχειραματίες κλπ., τους έχοντες δλδ. Όταν αυτός έχει την εξουσία στα χέρια του δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει τη πολιτική προς το συμφέρον του λαού. Λογικό δεν είναι;

Επειδή ένα κομμα τιτλοφορείται ΚΚ δεν πάει να πει οτι κι αυτό που πράτει είναι αυτό που λέει η ταμπέλα του.

Αυτά απλά σαν διόρθωση.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, δεν λέω κάτι διαφορετικό, δεν γίνεται απευθείας από τον καπιταλισμό να πας στον κομμουνισμό, προηγείται ενδιάμεσα ο σοσιαλισμός.

Απλά θεωρώ προς πρέπει να υπάρχει γνώση για να υπάρχει και σωστό κριτήριο.

Link to comment
Share on other sites

Ειχαμε δεν ειχαμε παλι σε αυτον τον σατανικο καπιταλισμο και την ΕΕ καταληξαμε jasone?

Σκεψου ομως...απο αυτη την μαδα φακινγκ ΕΕ

(απλα ,απτα παραδειγματα απο την καθημερινη ζωη)

1)στον στρατο ,αν εισαι αθρησκος τυγχανεις σεβασμου και κανεις δεν σε υποχρεωνει να προσευχεσαι μαζι με τους αλλους...Και αν δεν με πιστευεις,ας πει ατομο πουχει υπηρετησει τα τελευταια χρονια ποσο συχνα λενε στα ΚΕΝ "οποιος ειναι αθρησκος να μην συμμετασχει στην προσευχη".Κατα τυχη οι ιδρυτικες συνθηκες της ΕΕ προβλεπουν συμμορφωση των κρατων μελων με την ΕΣΔΑ (ξερω,πρωτη φορα την ακους,αλλα καλο ειναι να την διαβασεις).η οποια μετην σειρα της προβλεπει σεβασμο στο δικαιωμα της θρησκειας...Βλ.και καταδικαστικες αποφασεις σε βαρος της ελλαδας για μαρτυρες του Ιεχωβα.

2)η ευκολια RMA με τον ν.2251/1994 και 3043/2002 δεν ειναι ελληνικη εμπνευση,αλλα ενσωματωση ευρωπαικης οδηγιας στο ελληνικο δικαιο.

3)σου ειπε ποτε κανεις για το Ευρωπαικο Γεωργικο Ταμειο?Οργανο της ΕΕ που επιδοτει οσους αγροτες εξαγουν προιοντα εκτος ΕΕ?ασε με να μαντεψω : οχι

4)Οταν με το καλο πας βολτα στο Ελ.Βενιζελος ,δες λιγακι τις ταμπελες που λενε με τινος τα λεφτα φτιαχτηκε και συγκρινε το με το πρωην αεροδρομιο στο Ελληνικο...ΕΕ εριξε πολυ χρημα εκει...

5)Συγκρινε τα λεφτα που δινει σαν πρωτο μισθο η κακη πολυεθνικη κεφαλαιοκρατικη Aldi πουχει δηθεν κανει οικονομικη διεισδυση στην τιμια φτωχια πατριδα μας με μια μεση ελληνικη επιχειρηση.Θα ξενερωσεις χοντρα ;) ...

6)για ψαααξε λιγακι δικαστικες διαμαχες του ΕΛΟΓ με το πατριντα...θα δεις καποιον που επενεβη το Ευρωπαικο δικαστηριο και μαντεψε:τους δικαιωσε πανηγυρικοτατα ...αλλα βρε γμτ,δεν τογραψε στο ριζοσπαστη ε?

7)για τσεκαρε το σηματακι RoHS για την απαγορευση επικινδυνων υλικων(πχ μολυβδο) στις συσκευες σου...Απαπαππαπαπαπα εμπνευση της ΕΕ κι αυτο...

Μια διόρθωση απλά, όταν μιλάτε για Σοβιετική Ένωση, Κίνα κλπ κλπ, μην αναφέρεστε στον κομμουνισμό, γιατί πολύ απλά δεν είχανε κομμουνισμό. Σοσιαλισμό είχανε (στη ΕΣΣΔ, τουλάχιστον γιατί στην Κίνα από ένα σημείιο και μετά...).

Και στην ιδανικη-ιδεατη μορφη του καπιταλισμου,ολοι ειναι μεγαλοεπιχειρηματιες και βγαζουν τα γκαζιλιονς της ζωης τους και αγοραζουν οτι γουσταρουν.Μονο που κανενα συστημα δεν μπορει να πραγματοποιηθει 100%.Και δυστυχως στον κομμουνισμο απο αυτο το "δικτατορια του προλεταριατου" παντα μενει μονο αυτο το "δικτατορια".

Link to comment
Share on other sites

1. Πολλοί από δω θα γνωρίζουν γι' αυτό το ζήτημα, πολύ καλύτερα και από μένα. Οι παλιότεροι ειδικά. Αν θέλεις αυτό δεν οφείλεται στο οτι το επιβάλει η ΕΕ, αλλά στο ότι πλέον οι στρατιωτικοί περισσότερο σαν ένα επάγγελμα το βλέπουν, παρά σαν εθνικό καθήκον, εκτός από κάποια απομεινάρια από άλλες εποχές.

3. Για την ΚΑΠ μιλάει κανείς; Το οτι η Ελλάδα μπορεί να συντηρηθεί από μόνη της σε ότι αφορά γεωργικά προιόντα είναι γνωστό. Το οτι αναγκάζονται οι αγρότες να διακόψουν την παραγωγή, καλαμποκιού π.χ., επειδή δεν το προβλέπει η ΚΑΠ για την Ελλάδα αυτό είναι γνωστό;

7. Για το εμπόριο ρύπων μιλάει κανείς; Ή ξέρουμε να ρίχνουμε την ευθύνη στον απλό λαουτζίκο, λέγοντάς του ότι έχει μερίδιο της ευθύνης, αποπροσανατολιζοντάς τον από τους πραγματικούς υπεύθυνους του περιβαλλοντικού προβλήματος;

Τέλος η δικτατορία του προλεταριάτου ισχύει για τον σοσιαλισμό και είναι η επιβολή της θέλησης των πολλών απέναντι στους λίγους.

Κομμουνισμός, after.

Link to comment
Share on other sites

μια βολτα στη mother russia θα πεισει πολυ κοσμο για το ποσο καλα δουλεψε το συστημα

25οροφες*20διαμερισματα εργατικες, κυριολεκτικα αμετρητες.α και μη ξεχασω τα 13m^2 που αντιστοιχουσαν στο ατομο.

Link to comment
Share on other sites

αλλά στο ότι πλέον οι στρατιωτικοί περισσότερο σαν ένα επάγγελμα το βλέπουν, παρά σαν εθνικό καθήκον,

1.μα και βεβαια,πανε στην ΣΜΥ και στην ΣΣΕ και τους λενε "συντροφε,πατριδα μας ειναι ολη η γη,δεν υπαρχουν θεοι κι αφεντες,πατριδα ειναι ο τοπος που μισησα,εμεις και οι απεναντι ειμαστε αδελφια κλπ και τους βαζουν να ακουνε σεξ πιστολς και τρυπες"....

3.ειδες κατι παραλογα πραγματα?Να σου λενε "μην παραγεις κατι που δεν θα το θελει κανεις και δεν θα μπορεις να το πουλησεις".

7.μα βεβαια,ποιος ηταν τοσο ηλιθιος να σκεφτει τον συνδυασμο της μολυνσης με την οικονομικη ζημια.Αφου ολοι ξερουμε πως ολα τα κρατη εχουν δεκαδες γκαζιλιονς για πεταμα....

Link to comment
Share on other sites

1)στον στρατο ,αν εισαι αθρησκος τυγχανεις σεβασμου και κανεις δεν σε υποχρεωνει να προσευχεσαι μαζι με τους αλλους...Και αν δεν με πιστευεις,ας πει ατομο πουχει υπηρετησει τα τελευταια χρονια ποσο συχνα λενε στα ΚΕΝ "οποιος ειναι αθρησκος να μην συμμετασχει στην προσευχη"

στην θεωρια tsakona, στην πραξη τυγχανεις....χλευασμου,Ετσι ειναι ακομα...δυστυχως

Link to comment
Share on other sites

1.μα και βεβαια,πανε στην ΣΜΥ και στην ΣΣΕ και τους λενε "συντροφε,πατριδα μας ειναι ολη η γη,δεν υπαρχουν θεοι κι αφεντες,πατριδα ειναι ο τοπος που μισησα,εμεις και οι απεναντι ειμαστε αδελφια κλπ και τους βαζουν να ακουνε σεξ πιστολς και τρυπες"....

3.ειδες κατι παραλογα πραγματα?Να σου λενε "μην παραγεις κατι που δεν θα το θελει κανεις και δεν θα μπορεις να το πουλησεις".

7.μα βεβαια,ποιος ηταν τοσο ηλιθιος να σκεφτει τον συνδυασμο της μολυνσης με την οικονομικη ζημια.Αφου ολοι ξερουμε πως ολα τα κρατη εχουν δεκαδες γκαζιλιονς για πεταμα....

Οι απαντήσεις σου είναι σχετικές με αυτά που είπα εγώ; Ακόμα νομίζω πως δεν έχω γεράσει τόσο για να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται.

Όσον αφορά τα RMA και τα λοιπά που ανέφερες, συζητάμε σε ένα τεχνολογικό φόρουμ και ναι, πέτυχες διάνα, τους αφορά και τους εξυπηρετεί όλους αυτό που λες εδώ μέσα. Το θέμα όμως είναι πως εδώ μέσα, μια πολύ μεγάλη μερίδα των μελών είναι από 14 έως 20. Χοντρικά πάντα. Είναι κάτι που τους αφορά άμεσα γιατί έχουν την μούρλα της τεχνολογίας. Και δεν νομίζω πως το RMA είναι η επανάσταση της καπιταλιστικής πολιτικής. Σιγά, αυτό λέμε κι εμείς να υπάρχει κράτος να φροντίζει για τα πάντα, και για τον καταναλωτή. Το βασικό ζήτημα είναι πως η μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού είναι εργαζόμενοι και μεροκαματιάρηδες και το RMA που ανέφερες ή δεν το ξέρουν, ή δεν τους καίγεται καρφάκι. Τι να το κάνεις το RMA αν δεν σου περισεύουν να πάρεις τα στοιχειώδη;

Θα φέρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου και το έχω ξανακάνει, είμαι 30, ζω με τους γονείς μου και η αμοιβή μου στην δουλειά μου είναι 670 € καθαρά, μετά από 6 χρόνια. Πες μου εσύ τώρα ότι θέλεις.

Η ανάγκες μου δεν καλύπτονται με το να ζω με τους γονείς μου, ούτε με το να με βοηθάνε σε πολλά πράγματα οικονομικά οι δικοί μου. Όχι, δεν καλύπτονται έτσι οι ανάγκες μου. Μήπως είμαι και αχάριστος από πάνω;

Link to comment
Share on other sites

3. Για την ΚΑΠ μιλάει κανείς; Το οτι η Ελλάδα μπορεί να συντηρηθεί από μόνη της σε ότι αφορά γεωργικά προιόντα είναι γνωστό. Το οτι αναγκάζονται οι αγρότες να διακόψουν την παραγωγή, καλαμποκιού π.χ., επειδή δεν το προβλέπει η ΚΑΠ για την Ελλάδα αυτό είναι γνωστό;

Για να μπορέσουμε να συντηρηθούμε από την παραγωγή δικών μας γεωργικών προϊόντων θα πρέπει να αγοράσουμε πετρέλαιο, τρακτέρ, μηχανολογικό εξοπλισμό για την επεξεργασία τους, φυτοφάρμακα. Αυτά δεν τα παράγουμε εμείς, αλλά θα πρέπει να τα εισάγουμε. Εκτός και αν η παραγωγή τους γίνει με τους παραδοσιακούς τρόπους με τις αγελάδες, τα βόδια, και τα άροτρα. Και έστω πως τα παράγουμε, μόνον γεωργικά προϊόντα θα τρώμε; Λίγο κρεατάκι από την κτηνοτροφία να μην έχουμε στο μενού; Ο Τσαουσέσκου έβλεπα σε ένα ρεπορτάζ στις τελευταίες μέρες της παραμονής του στο αξίωμα του προέδρου (ήτανε ο τελευταίος κομμουνιστής πρόεδρος στη Ρουμανία) για να μειώσει τα έξοδα από τις εισαγωγές κρεάτων, έβαλε διαιτολόγους να κάνουν ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο θα έτρωγε ο λαός όλο το μήνα μόνον λαχανικά!!! Θα τους έκανε χορτοφάγους με το ζόρι για να χαίρεται τις 11 βίλες - ανάκτορα που είχε :suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Για να μπορέσουμε να συντηρηθούμε από την παραγωγή δικών μας γεωργικών προϊόντων θα πρέπει να αγοράσουμε πετρέλαιο, τρακτέρ, μηχανολογικό εξοπλισμό για την επεξεργασία τους, φυτοφάρμακα. Αυτά δεν τα παράγουμε εμείς, αλλά θα πρέπει να τα εισάγουμε. Εκτός και αν η παραγωγή τους γίνει με τους παραδοσιακούς τρόπους με τις αγελάδες, τα βόδια, και τα άροτρα. Και έστω πως τα παράγουμε, μόνον γεωργικά προϊόντα θα τρώμε; Λίγο κρεατάκι από την κτηνοτροφία να μην έχουμε στο μενού; Ο Τσαουσέσκου έβλεπα σε ένα ρεπορτάζ στις τελευταίες μέρες της παραμονής του στο αξίωμα του προέδρου (ήτανε ο τελευταίος κομμουνιστής πρόεδρος στη Ρουμανία) για να μειώσει τα έξοδα από τις εισαγωγές κρεάτων, έβαλε διαιτολόγους να κάνουν ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο θα έτρωγε ο λαός όλο το μήνα μόνον λαχανικά!!! Θα τους έκανε χορτοφάγους με το ζόρι για να χαίρεται τις 11 βίλες - ανάκτορα που είχε :suicide2:

δε χρειαζεται τα τρακτερ να ειναι diesel.

δε χρειαζεται να ειναι γερμανικα,αμερικανικα,γιαπωνεζικα.(ΕΛΒΟ?)

δε χρειαζεται να εισαγουμε σουπερ ντουπερ biohazard φυτοφαρμακα που δυναμωνουν το φυτο αλλα οταν τρως το καρπο ψοφας.

σωστη διαχειρηση χρειαζεται.

γιατι εν ετη 2009 να καιμε ακομα καρβουνο για ρευμα ενω θα μπορουσε να υπαρξει επενδυση σε αιολικη και ηλιακη?γιατι καποιος κονομαει:TD:

Link to comment
Share on other sites

Και άλλες χώρες ξεκίνησαν με αυτό το σκεπτικό αλλά δε γίνεται αν δεν εισάγεις ειδικά στην Ελλάδα που δεν έχουμε υπέδαφος. Δεν πάει μια χώρα μπροστά μόνον με την αγροτική της οικονομία σε έναν αιώνα που η τεχνολογική πρόοδος αλλάζει τα δεδομένα. Η Αλβανία για ένα διάστημα κατάφερε να μην έχει ανάγκη από εισαγωγές όμως το βιοτικό επίπεδο του λαού ήτανε χαμηλό. Μιλάμε για οικονομικά μοντέλα ξεπερασμένα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.