Jump to content



Κομμουνισμός. Πείτε τα όλα εδώ.


darthtony

Recommended Posts

  • Replies 689
  • Created
  • Last Reply
πραγματικά, τι να πω για κάποιον που μιλάει για:

σατανολατρίες

μασόνους

εβραίους σιωνιστές

νέα τάξη πραγμάτων

και φυσικά όλα αυτά για τον κομμουνισμό, για την δημοκρατία, ακόμα και για τον καπιταλισμό, για όλους βρε παιδί μου, όλη η ιστορία είναι μια μεγάλη συνομωσία. βγάζω σπυράκια όταν τα ακούω αυτά.

επειδή έριξα μια ματιά στο κείμενο, θίγει μεν όλα τα σοβαρά προβλήματα της εσσδ και υπάρχουν μεγάλες αλήθειες εκεί μέσα, αλλά μου τη σπάει να παρουσιάζονται τα πάντα τόσο μονόπλευρα και με τόση τρομοκρατία, γιατί δείχνει ότι ο συγγραφέας είναι εξ'αρχής προκατελλειμένος και αναξιόπιστος. Λες και η ζωή εκεί ήταν ένας μόνιμος εφιάλτης. Αλήθεια, κάθησε ο συγγραφέας να συγκρίνει τη ζωή στην τσαρική ρωσία με τη σοβιετική και το τι κατάφερε αυτή η αλλαγή εν τέλει; για τα κοινωνικά θέματα υπάρχει καμιά άποψη ή μόνο για τις συνομωσίες; Για την δωρεάν παιδεία και υγεία και τα εργασιακά; Για μένα όλα αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά από το αν ήταν μασόνοι ή σατανιστές. Πρώτο τυχαίο λινκ που βρήκα:

Οι εργασιακές και κοινωνικές κατακτήσεις στην ΕΣΣΔ (Παιδεία, Υγεία, Ασφαλιστικά δικαιώματα, συνθήκες εργασίας, κλπ.) « Erodotos Weblog

θα μπορούσα να πιάσω ένα-ένα κομμάτια με quotes αλλά θα μου έβγαινε ακόμα μεγαλύτερο κείμενο.

για να μη μιλήσω για την εξίσωση κομμουνισμός == σοβιετική ένωση, άντε και καμιά κούβα/κορέα.

α, και επειδή ξέρω προκαταβολικά ότι κάποιος θα μου κολλήσει ταμπέλα, όχι, δεν είμαι κκε.

Σταμάτησα να διαβάζω εκεί. Το 95% των ανθρώπων που ξεκινάνε την φράση τους με ένα ποσοστό, βγάζουν το ποσοστό αυτό από το μυαλό τους :hehe:
Link to comment
Share on other sites

Ενα βιντεο που βρηκα στο νετ. Σε καμια περιπτωση δεν ασπαζομαι τα οσα ειναι γραμμενα απο το 13:20 και μετα περι εαμ β΄κτλπ.

Με μεγαλη προσοχη ομως διαβασα τα οσα ειναι γραμμενα απο την αρχη μεχρι και το 13:19.

Αν καποιος εχει στοιχεια τα οποια μπορουν να αποδειξουν οτι κατι απο ολα αυτα ειναι ψεμα ή πλανη μπορει για τη προσφορα γνωσης προς ολους μας να τα παραθεσει αυτα τα στοιχεια-αποδειξεις να λαβουμε γνωσεις σχετικα με το ολο θεμα.

Καλη θεαση.

Link to comment
Share on other sites

Ενα αλλο βιντεο διαρκειας 1:32:07 το οποιο περιεχει θεματα για ολα τα κομματα.

Απο το σημειο 0:58:23 ξεκινα περι κομμουνισμου.

Καλο ειναι βεβαια να δειτε ολο το βιντεο να ενημερωθειτε και για τους υπολοιπους "σωτηρες" του εθνους.

Καλη θεαση.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OBGe9JJGirI&feature=related]ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ+ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΞΥΠΝΑ! - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Τελος για την αποφυγη παρεξηγησεως δηλωνω το εξης:

Δεν εχω ψηφισει-υποστηριξει κανενα κομμα εως τωρα ουτε και θα το κανω οσο αποκαλουνται κομματα και υπαρχει αυτο το νομοθετικο πλαισιο που τους καλυπτει (κομματα-παρατρεχαμενους-μμε)και οι εκλογες γινονται εν κρυπτω και οχι με πληρη διαφανεια και ανακοινωση σε καθε εκλογικο κεντρο να μπορουμε να δουμε τι ψηφισε ο καθενας απο εμας ωστε να μπορουμε πολυ ευκολα να μετρησουμε τα "καστανα".

Ουτε εαν δεν υπογραψουν επισημα οι "αρχηγοι" του καθε κομματος οτι δεν ανηκουν σε καποια μασωνικη ή αποκρυφιστικη οργανωση-στοα κτλπ.

Μεχρι να γινουν αυτα (που δεν το βλεπω να γινονται διοτι υπαρχει πολυς φανατισμος-ανοησια-ανευθυνοτητα στο λαο) δεν προκειται ποτε να προσελθω σε αυτο το πανηγυρι-θεατρο-απατη που επινοησαν-κατεσκευασαν-μεθοδευσαν-ονομασαν δημοκρατικη καλπη και μυστικη ψηφοφορια.

Link to comment
Share on other sites

και οι εκλογες γινονται εν κρυπτω και οχι με πληρη διαφανεια και ανακοινωση σε καθε εκλογικο κεντρο να μπορουμε να δουμε τι ψηφισε ο καθενας απο εμας ωστε να μπορουμε πολυ ευκολα να μετρησουμε τα "καστανα".

:blink:

Μεχρι να γινουν αυτα (που δεν το βλεπω να γινονται διοτι υπαρχει πολυς φανατισμος-ανοησια-ανευθυνοτητα στο λαο) δεν προκειται ποτε να προσελθω σε αυτο το πανηγυρι-θεατρο-απατη που επινοησαν-κατεσκευασαν-μεθοδευσαν-ονομασαν δημοκρατικη καλπη και μυστικη ψηφοφορια.

Ε πες το ντε πως απέχεις και γίνεσαι συνένοχος της εκάστοτε κυβέρνησης. Καμμία παρεξήγηση απλά δηλώνεις ξεκάθαρα πως μονολογείς άρα οι υπόλοιποι είναι περιττοί.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα αν απο ολα αυτα που εχω πει-γραψει καταλαβες αυτο...δικαιωμα σου.

Δεν ειμαι χειρουργος για να σε βοηθησω αδελφε μου.

Οχι..δεν συμμετεχω σε αυτο το θεατρο που ονομασαν εκλογες-μυστικη ψηφοφορια-συνταγμα-νομος υπερ των μασωνων κτλπ...και σκεψου μονο το εξης:

ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕ ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ 5.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;;;

ΦΕΡΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΑΝ ΟΧΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ..ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.

ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ-ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Link to comment
Share on other sites

Πηγαινει στις 17 του μηνα να κανεις αυτο που με τοσο κοπο-χρημα-χρονο σου φυτεψαν στον εγκεφαλο να κανεις...και ασε τους να γελανε ολοι τους μαζι στις διαφορες κοινες τους συναντησεις στις διαφορες στοες-βιλες κτλπ με τα χαλια σου (οχι εσενα προσωπικα) και την ανοησια ενος ολοκληρου λαου που δεν μπορει να καταλαβει τι του εχουν στησει εδω και ετη...και τι συνεχιζουν να του κανουν και αυτος ο λαος ως αντιδραση απλα αλλαζει καλουπια-μαντρια και περιμενει απο τους παρατρεχαμενους της νεας ταξης πραγματων να του δωσουν ενα καλυτερο μελλον για αυτον και τα παιδια του.

Και αυτοι απο πισω ανενοχλητοι....

Παραδειγματα :

Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή του διατροφικού κώδικα στην ελλάδα – δηλαδή το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο και την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού και της τροφής και...

υπεγράφη στις 11 Απριλίου.Πρόκειται για την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 150559/10-6-2011,που αφορά τις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση άδειας χρήσης νερού είναι η 16η Ιουνίου 2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ Η ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ε ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ

Διαβάστε εδώ για το ποιά νερά μπαίνουν σε έλεγχο

Πρόκειται για το πρώτο βήμα, για τον έλεγχο του υδατικού δυναμικού από την τρόικα που περνάει εντέχνως με την προφαση της ορθολογικής διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού και της δημόσιας υγείας. Στόχος είναι η καταγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων πηγών προκειμένου να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια που εκπονούνται σε επίπεδο περιφερειών, με σκοπό να πουληθούν τα νερά σε ιδιώτες που στη συνέχεια θα μεταπωλούν το νερό στους αγρότες. Δηλαδή το αγαθό που η γη προσφέρει στους αγρότες, μέσα στα ίδια τους τα χωράφια, θα πληρώνουν για να το χρησιμοποιούν.

Στις ΗΠΑ, όπου έχουν αγοράσει εταιρείες τα νερά έχουν επιβάλλει νόμους με τους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.

O διατροφικός κώδικας (codex alimentarius) εφαρμόζεται ως οδηγία στη χώρα μας ήδη από το 2005 υπό την αιγίδα του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων που είναι ΝΠΔΔ τουΥπουργείου Υγείας.

Ανάλυση

πηγή: olympia.gr

Η υπόθεση φαίνεται να αφορά κυρίως τους αγρότες. Στην πραγματικότητα,αφορά την προσπάθεια από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, για τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θα βοηθούσαν κάποιον-ους να διεκδικήσουν μια ανεξάρτητη ζωή.

Προϋπόθεση οποιασδήποτε διεκδίκησης, είναι η δυνατότητα να έχει διάρκεια. Στο διάστημα αυτό, πρέπει να έχεις καλύψει, τουλάχιστον τα βασικά για να ζεις. Αν δεν έχεις καλύψει τα βασικά, τότε, όλη σου η έννοια δεν είναι να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι να φας, για να μην πεθάνεις. Σ’ αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχει πια καμιά απαίτηση, κανένα αίτημα, καμιά διεκδίκηση.Υπάρχει μόνο, η αδήριτη αναγκαιότητα να χορτάσεις την πείνα σου. Τίποτα άλλο.

Πώς θα μπορούσαμε να φέρουμε τους ανθρώπους, ειδικά τους Ευρωπαίους, σ αυτό το επίπεδο; Η απάντηση, είναι απλή. Με τον έλεγχο, όλων των ουσιωδών στοιχείων που θα μπορούσαν να συνθέσουν μια ανεξάρτητη ζωή. π.χ. η ενέργεια. Δεν είναι τυχαίο, που η ενέργεια, ελέγχεται κεντρικά.

Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’[1]. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν). Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή[2] και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’. Και ρωτάμε. Είναι προστασία της δημόσιας υγείας, το να δοθεί άδεια χρήσης για το νερό της βροχής από μια κρατική υπηρεσία; Ή είναι έλεγχος και τίποτα άλλο;

Στην ουσία προσπαθούν να ‘ελέγξουν’ ακόμα και το νερό της βροχής. Τα κριτήρια για το ‘μοίρασμα’ του νερού θα είναι οικονομικά και .. πολιτικά. Για να έχεις νερό, πρέπει να πληρώσεις. Αν δεν έχεις χρήματα, δεν σου δίνει την δυνατότητα να έχεις νερό. Από την άλλη, οι ‘αρμόδιες υπηρεσίες’, θα κρίνουν αν ‘έχεις ανάγκη’ για να χρησιμοποιείς το νερό.

Μένει σε οποιονδήποτε από εμάς, καμιά αμφιβολία, πως η παγκόσμια εξουσία και οι ντόπιοι εντολοδόχοι της, θα χρησιμοποιήσουν και αυτή την δυνατότητα, για να ‘κόψουν’ το νερό, σε όποιον είναι αντίθετος με τις επιδιώξεις τους; Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην ‘επηρεαστεί’ η διοίκηση[3] από τη δράση ατόμων αντίθετων στην εκάστοτε εξουσία.

Ποιο όμως είναι το αποτέλεσμα; Η εκμηδένιση των δυνατοτήτων για αυτόνομη διαβίωση. Ας υποθέσουμε ότι οι φόροι, δεν σας έχουν τσακίσει. Έχετε ένα στρέμμα χωράφι, και θέλετε την ‘ελευθερία’ σας, ή είστε άνεργοι (πολύ πιθανό σενάριο). Σκέφτεστε να το καλλιεργήσετε και να καλύψετε βασικές ανάγκες διατροφής. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς νερό; Ασφαλώς όχι. Τα φυτά, χρειάζονται νερό για να μεγαλώσουν. Άρα δεν έχετε καμία δυνατότητα να καλύψετε, κάποιες βασικές διατροφικές ανάγκες. Σας κάνουν με τον έλεγχο του νερού, να ‘τους έχετε ανάγκη’, επομένως υποκύπτετε στις όποιες επιθυμίες τους.

Η ανάγκη να έχετε δικό σας νερό, προκύπτει ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει τοπικό αρδευτικό δίκτυο. Οι γεωργοί, γνωρίζουν καλά, πως λόγω χρεών των ΤΟΕΒ στην ΔΕΗ, το ρεύμα από την τελευταία, δίνεται πολύ συχνά τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου: εκείνη την εποχή, αρχίζουν να λειτουργούν τα αντλιοστάσια, άρα τότε θα έχετε νερό. Είναι πολύ αργά για πολλές καλλιέργειες και σίγουρα επηρεάζει και τις υπόλοιπες.

Αν είστε επομένως ‘εντός’ δικτύου αρδευτικού, έχετε νερό τέσσερις με πέντε το πολύ μήνες και τους υπόλοιπους παρακαλείτε το Θεό να βρέξει. Αν είστε εκτός, (το πιο πιθανό), κάθε φορά η δυνατότητα χρήσης νερού εξαρτάται από τις διαθέσεις της εξουσίας.

Το να παραμείνει το νερό στον έλεγχο της κοινωνίας και να μην περάσει στον ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους, είναι ουσιαστική προϋπόθεση για να μπορούμε στο μέλλον να θέσουμε τα θεμέλια μια ανεξάρτητης ζωής. Για αυτό η μάχη για την κατάργηση της κατάπτυστης ΚΥΑ, δεν αφορά τους αγρότες μόνο. Αφορά όλους τους ελεύθερους ανθρώπους ή εκείνους που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ελεύθεροι. Η ελευθερία μας προϋποθέτει και τον έλεγχο του νερού από την κοινωνία. Διαφορετικά οι όροι διαμορφώνονται δυσμενώς για τους πολίτες.

Είναι ακριβώς ό,τι ήδη έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Εκεί, πολίτης, που έφτιαξε κτίριο έτσι ώστε να μαζεύει και το νερό της βροχής, έμαθε πως αυτό ‘απαγορεύεται’ γιατί, εμποδίζει το βρόχινο νερό να πέσει στη γη και να γίνει ‘επιφανειακό’. Το τελευταίο έχει ήδη πουληθεί σε επιχειρηματίες

Ενώ η τ. υπουργός κ. Μπατζελή, είχε προτείνει οι άδειες να δίνονται από τους Δήμους που γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή τους, η σημερινή ηγεσία, επέλεξε την επιλογή να την κάνει η κεντρική εξουσία.

Π.χ. δεν μπορείτε να ρίξετε λίπασμα. Το τελευταίο πρέπει να συνοδεύεται από πότισμα

Χωρίς ρεύμα, χωρίς σπίτι, χωρίς νερό, χωρίς ζωή, για να λεηλατούν τη γη μας, τον πλούτο μας!

erea - αρχική

Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού. Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με...

κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι. Με τον ίδιο τρόπο που.... μέσα σε μόλις 3-4 δεκαετίες οι φυσικές τροφές ξεχάστηκαν σχεδόν εντελώς και μπήκαν στο περιθώριο και οι άνθρωποι πλέον τρέφονται με επεξεργασμένες τροφές γεμάτες κάθε είδους δηλητήρια, με αντίστοιχο τρόπο προχωράει ραγδαία και η εξαφάνιση των φυσικών σπόρων. Το σχέδιο έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί (5 εταιρείες ελέγχουν το εμπόριο σπόρων) και προωθείται με συντονισμένη εκστρατεία των εταιρειών βιοτεχνολογίας, των διεθνών νεοταξικών οργανισμών (με τα ολοκληρωτικά τους νομοθετήματα codex alimentarious, agenda 21) και των κυβερνήσεων πιόνια τους (με νόμους όπως ο S.510 στις ΗΠΑ). Η νέα τάξη δείχνει μια πρωτοφανή εμμονή να επιβάλλει τους γενετικά τροποποιημένους (GMO) σπόρους και οργανισμούς με κάθε τρόπο, σε σημείο πλέον οι «ανθρωπιστικές» της επεμβάσεις να γίνονται με αυτόν ως έναν από τους κυρίαρχους λόγους. Γνωρίζουμε ότι στο Ιράκ ένας από τους πρώτους νόμους που πέρασε το κατοχικό καθεστώς ήταν η απαγόρευση στους αγρότες να διατηρούν σπόρους για να ξανασπείρουν την νέα σοδειά, όπως γινόταν για χιλιετίες. Και όταν αυτό αφορά την περιοχή της αρχαίας Μεσοποταμίας από όπου ξεκίνησε η γεωργία πριν 10 χιλιάδες χρόνια, τότε μια τέτοια ενέργεια είναι πολύ περισσότερο μια ξεκάθαρη δήλωση της νέας τάξης για το τέλος της γεωργίας και της τροφής όπως την ξέραμε. Μέσα από την επιθετική και παραπλανητική δράση των εταιρειών βιοτεχνολογίας, οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχουν τώρα εξαπλωθεί σε πάνω από 25 χώρες, έναντι μόλις 3 χωρών (ΗΠΑ, Καναδάς, Αργεντινή) μέχρι πριν λίγα χρόνια. Χαρακτηριστικό και τραγικό παράδειγμα η Ινδία, όπου μέσω της εξαπάτησης των μικρών αγροτών για μεγαλύτερες σοδειές, αυτοί χρεώθηκαν για να αγοράσουν γενετικά τροποποιημένους σπόρους οι οποίοι όμως είχαν πολύ χειρότερη απόδοση από τις δικές τους ντόπιες ποικιλίες. Το αποτέλεσμα είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες αυτών των αγροτών. Και η ΕΕ, το άλλοτε «ισχυρό» προπύργιο ενάντια στα μεταλλαγμένα, τώρα φαίνεται καθαρά τι ρόλο έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια, αφού με συγκεκριμένα νομοθετήματα υποσκάπτει πλέον ενεργά την σταθερή αποστροφή των Ευρωπαίων πολιτών απέναντι στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Ένα ακόμη ύποπτο στοιχείο είναι ότι οι ίδιες οι εταιρείες που προσπαθούν με απόλυτη μανία να μας επιβάλλουν τα μεταλλαγμένα, φέρονται να έχουν χρηματοδοτήσει την παγκόσμια κιβωτό των σπόρων στο Σβαρμπαλντ της Νορβηγίας. Γιατί άραγε θα πρέπει να ταϊστεί η ανθρωπότητα με μεταλλαγμένα, με κάτι δηλαδή αφύσικο το οποίο δεν είναι τροφή, ενώ οι φυσικοί σπόροι θα είναι όλοι μαζεμένοι και υπό τον έλεγχο τους; Τι άραγε σχεδιάζουν και τι διακυβεύεται με την τροφή μας και την επιβίωση μας; Όμως ας επανέλθουμε στην Ελλάδα, για την οποία ακούμε συνήθως να λέγεται ότι όλα αυτά που τώρα υφίσταται, είναι ένα μεγάλο πείραμα της νέας τάξης, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί και αλλού αν πετύχει. Τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα από όσο αυτή η άποψη. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται κανένα πείραμα. Στην Ελλάδα εφαρμόζεται ηδοκιμασμένη λύση σε πάνω από 30 χώρες στον κόσμο με συμβολικότερη περίπτωση αυτήν της Αργεντινής. Αν θέλουμε να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί, ας μελετήσουμε προσεκτικά τι έγινε εκεί και πως η Αργεντινή από πλούσια και αυτάρκης χώρα βρέθηκε να πεινάει, να έχει ιδιωτικοποιηθεί ο πλούτος της και το νερό της και να τρώει μεταλλαγμένα. Αυτή είναι η κληρονομιά του ΔΝΤ και εκεί σκοπεύουν να οδηγήσουν κι εμάς αν δεν μπλοκαριστούν από έξυπνες δικές μας πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ήδη εμφανιστεί σε τοπικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να επεκταθούν σε κάθε πλευρά της ζωής μας και πρώτιστα στον έλεγχο της τροφής. Ας μην γελιόμαστε η τροφή μας είναι ήδη σοβαρότατα αλλοιωμένη και τα μεταλλαγμένα είναι ήδη εδώ σε κάποιο ποσοστό: στις μεταλλαγμένες ζωοτροφές που δίνονται στα ζώα, στην γλυκαντική ουσίαασπαρτάμη, η οποία προέρχεται από μεταλλαγμένο βακτήριο και είναι τοξική, και ποιος ξέρει που αλλού, αφού δεν υπάρχει σήμανση και έλεγχος. Η κατάσταση είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρή και ανεξάρτητα από το αν το έχουμε αντιληφθεί ή όχι, το πρώτο βήμα άλωσης της τροφής μας έχει γίνει. Αν αύριο έκαναν το τελικό βήμα και προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν την καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων, θα υπήρχε άραγε η απαιτούμενη γενική κατακραυγή και ενεργοποίηση ή θα πέρναγε κι αυτό όπως όλη η μέχρι τώρα κομπίνα του ψευδοχρέους; Το ζήτημα της τροφής είναι κορυφαίας και ζωτικής σημασίας και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ζήτημα, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για δήθεν άλλες προτεραιότητες. Είναι το πρωτεύον γιατί έχει να κάνει με την υγεία και την επιβίωση, και ειδικά για την Ελλάδα, έχει να κάνει με την αυτάρκεια μέσω της βιοποικιλότητας, και την διατροφική ασφάλεια μας με φρέσκια, αγνή, φυσική τροφή. Επίσης είναι το πρωτεύον γιατί τελικά η τροφή έχει να κάνει με τον έλεγχο του μυαλού μας, αφού ουσιαστικά μέσω αυτής επιχειρούν και καταφέρνουν να μας κάνουν να συναινέσουμε με το δικό τους σκεπτικό αντίληψης των πραγμάτων, το οποίο όμως αντανακλά τα δικά τους και μόνο συμφέροντα. Με την «πράσινη επανάσταση» μας έκαναν να συναινέσουμε και να αποδεχθούμε ότι αυτό που θα τρώμε θα περιέχει δηλητήρια (φυτοφάρμακα). Με την βιομηχανική εκμετάλλευση των ζώων μας έκαναν να συναινέσουμε στην καταπίεση των άλλων αισθανόμενων όντων του πλανήτη και έτσι τελικά και εμάς των ίδιων. Τώρα με την «επανάσταση της βιοτεχνολογίας» μας παραπλανούν να συναινέσουμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στο ίδιο το τέλος της ζωής, πάντα μέσα από τις γνωστές, απατηλές κενολογίες περί ασφάλειας, αντιμετώπισης της πείνας, κλπ. Με απλά λόγια λοιπόν, το κεφάλαιο των σπόρων είναι το τελικό και απόλυτα θεμελιώδες πεδίο αναμέτρησης, γιατί πάνω από όλα είναι ένα ιδεολογικό πεδίο, όπου θα πρέπει να χτυπηθεί μια για πάντα η αντίληψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι δηλαδή με το πρόσχημα της παραγωγής τροφής μπορούν να επιδοθούν κάποιοι στην καταστροφή του οικοσυστήματος και στην καταπίεση της πλειοψηφίας των ανθρώπων και όλων των ζώων. Η τρέχουσα συγκυρία επιθετικής προώθησης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και οργανισμών δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ουρανοκατέβατη, αλλά πατάει σε μια πολλή γερή βάση: στην ιδεολογική χειραγώγηση της ανθρωπότητας ότι είναι «φυσιολογικό» να δηλητηριάζουμε αυτό που θα φάμε, ύστερα από τις 5 και πλέον δεκαετίες συμβατικής, χημικής γεωργίας. Αφού απέσπασαν την αποδοχή μας στο πρώτο κακό, αφού δηλαδή δεχθήκαμε τον τρόπο παραγωγής τους ο οποίος γεμίζει την τροφή μας με δηλητήρια, τώρα θεωρούν ότι είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος να επεκτείνουν αυτό το κακό εκθετικά, διατηρώντας τα δηλητηριώδη φυτοφάρμακα και επιπλέον προσθέτοντας μια κακόβουλη γενετική μετάλλαξη του DNA, η οποία δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ στην φύση. Επιμένουν δηλαδή στην απόλυτη ανωμαλία, η οποία αποδείχθηκε τραγικά αδιέξοδη, μη αειφόρος και καταστροφική, και την παρουσιάζουν ως μονόδρομο, ενώ αποσιωπούν με κάθε τρόπο τις πραγματικά αειφόρες και φιλικές μορφές καλλιέργειας, όπως η περμακουλτούρα, η φυσική καλλιέργεια, και η βιολογική veganic καλλιέργεια, οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να διασφαλίσουν αυτό που πραγματικά θα αξίζει να αποκαλείται τροφή. Το τελευταίο ύπουλο επιχείρημά τους είναι αυτό της δήθεν «συνύπαρξης» των μεταλλαγμένων και φυσικών σπόρων. Όμως, όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος, «δεν μπορεί να συνυπάρχει η εγκυμοσύνη με την παρθενία», και οι μεταλλαγμένοι σπόροι θα αλλοιώσουν και θα εξαφανίσουν τους φυσικούς σπόρους, με αποτέλεσμα να χαθεί η βιοποικιλότητα. Κι ενώ όλα τα άλλα ξαναγίνονται, και τα ψευδοχρέη πχ διαγράφονται, η βιοποικιλότητα που θα χαθεί, δεν επανέρχεται. Αν μας πάρουν τους σπόρους, μας παίρνουν και τον τελευταίο έλεγχο στην ίδια μας την ζωή και τότε θα μιλάμε για την πλήρη μετάλλαξή μας, σε ένα άλλο, απόλυτα διαχειρίσιμο και αναλώσιμο είδος, έρμαιο στα κακόβουλα σχέδια της νέας τάξης. Αν όμως ανατρέψουμε το σκεπτικό τους στο βασικό πεδίο της τροφής και τους αφαιρέσουμε κάθε νομιμότητα να μας ελέγχουν με το δήθεν πρόσχημα ότι παράγουν την τροφή μας, τότε ανοίγει ο δρόμος να τους αμφισβητήσουμε και στον έλεγχο της υγείας και σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής μας και τότε φυσικά τα ψέματα θα έχουν τελειώσει για το ανοσιούργημα και την ανωμαλία που λέγεται σύστημα της νέας τάξης.

Ετσι με μια προχειρη αναζητηση στο νετ βρηκα 2 παραδειγματα...απο τα χιλιαδες.

Κατσε εσυ και ασχολησου με τους θεατρινους και τα χαστουκια που παιζουν μεταξυ τους ως τη σφαγη σου στη καλπη.

Η γιορτη της δημοκρατιας....τι να σου πω...θα φορεσω τα γιορτινα μου.

Link to comment
Share on other sites

Αποφασισα λοιπον να λειτουργω σαν ανθρωπος (Περισσότερο γνωστή είναι η εικαζόμενη αναγωγή σε ἄνω + θρώσκω (αναπηδώ) + ὄπωπα (αρχαϊκός παρακείμενος του ὁρῶ, βλέπω), βάσει της οποίας ο άνθρωπος είναι το ον που κοιτάζει και κινείται προς τα εμπρός, άρα είναι γεμάτος αισιοδοξία και στόχους.).

Μεσα σε αυτα τα πλαισια δεν ενισχυω-επικροτω της προσπαθειες-ενεργειες της νεας ταξης πραγματων που προσπαθει μεσα απο τα κομματα και τα μμε να με μετατρεψει σε γιδι ή σε οπαδο ή σε ενα φανατισμενο ανοητο που τον καλουπωνεις-καπελωνεις και αυτος τρεχει και αγωνιζεται για εσενα και για τις μεγαλες αληθειες και ιδεες του κομματος και του καθε πατριδεμπορα.

Επειδη λοιπον δεν κατανοησες λεξη απο το κειμενο που εγραψα περι των μμε (και ουτε θα κατανοησεις διοτι ο εγωισμος σου και ο φανατισμος που παραγεται απο αυτον δεν σε αφηνει να δεχτεις οτι μπορει και καποιος αλλος να εχει μερος της αληθειας) μου ειναι πολυ δυσκολο να σου εξηγησω το πλεον απλο πραγμα.

Το οτι πρωτα με καποιο τροπο (μμε-σινεμα-μουσικη βιομηχανια-πολιτικη-"παιδεια"-"επιστημη") καταστρεφεις ψυχικα-βιολογικα τις μαζες και μετα τους ελεγχεις.

Κανε ερευνα περι ευγονικης-ψυχιατρικης και πως εγινε αποδεκτη στις ιατρικες σχολες και απο ποιους και θα κατανοησεις κατι απο ολα αυτα που θελω να σου πω.

Διαβασε περι "κοινωνικης μηχανικης" και θα καταλανεις ακομα πιο πολλα.

Διαβασε περι ελεγχου της μαζας. Διαβασε περι σατανισμου-μασωνιας.

Οταν διαβασεις...τοτε ισως συντονιστεις στην ιδια συχνοτητα και συνενοηθουμε.

Μεχρι τοτε καλο βολι στις 17....για την Ελλαδα ρε γαμωτο...βουρ ο καθενας να δηλωσει υποταγη στο δικο του μαντρι...διοτι αν δεν ανηκεις σε μαντρι τοτε εισαι σε λαθος κατευθυνση...αυτο καταφεραν να σε πεισουν...και να παπαγαλιζεις και εσυ με τη σειρα σου σε οποιον ειναι εξω ή παει να βγει απο το μαντρι-καπελωμα.

Εχει κανει μεγαλη προοδο η ευγονικη και τα μμε...και γενικα ολο το συστημα πανω στις μαζες...πως να τα νικησω αδελφε μου και να σε πεισω...;

Αφου σου τα εχουν φυτεψει στο υποσυνειδητο απο τοτε που εισαι μηνων (με τα εμβολια..ψαξτε το τι περιεχουν αν εχουν υδραργυρο) μεχρι σημερα με χιλιους τροπους...και αυτο σου το υποσυνειδητο ([που ως γνωστο δεν εχει "φιλτρα") ελεγχει πλεον το συνειδητο και τις αποφασεις σου.

Νομιζεις οτι ενδιαφερθηκαν ποτε για την υγεια-παιδεια-διασκεδαση σου και σου εδωσαν ολα αυτα τα εμβολια-φαρμακα-βιβλια-εκπαιδευτικα συστηματα-καρτουν-εκπομπες-τραγουδια-ταινιες κτλπ;;;

Για να σε μετατρεψουν σε ενα υπακουο σκλαβο που θα τους υπηρετεις εντος του κουβα...για αυτο σου τα εδωσαν...και οποιος βγει απο αυτο το κουβα...εχει βρει πολλες ονομασιες για αυτον το συστημα και πολλες τακτικες αντιμετωπισης...μην τυχον βγαλει και αλλους...

Ξερεις γιατι κανουν τα παντα για να δεσμευσουν τον χρονο σου μεσω δουλειας-μμε; Για να μην φιλοσοφεις...και αρχισεις και νοεις...και τους χαλασεις τη συνταγη με το κουβα....

Δουλευε...βλεπε οτι θελουμε να δεις...διασκεδασε οπως θελουμε να διασκεδασεις...φαε οτι θελουμε....καπνισε οτι θελουμε...μαθε στα σχολεια οτι θελουμε....πολεμα οπου θελουμε...ασθενησε απο οτι θελουμε...και πεθανε οποτε και οπως το θελουμε....γιατι; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...

Σκασε λοιπον....και κολυμπα μες στο κουβαδακι σου.

Link to comment
Share on other sites

!

Καλη θεαση σε ολους οσους αφιερωσουν λιγο απο το χρονο τους δουν το βιντεο, παρατηρησουν τι συμβαινει γυρω τους και οδηγηθουν στα συμπερασματα τους μεσα απο τα οποια πρεπει να λαβουν αποφασεις ΤΩΡΑ διοτι δεν υπαρχει πλεον αρκετος χρονος δια την αφυπνιση.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1086]Hero[/MENTION]

Α. ο alej από ότι δείχνει είναι μάλλον κομμουνιστής απο αυτά που λέει. Ο άλλος κατηγορεί τον κομμουνισμό. Πως ακριβώς τους συνδέεις?

Β. Διαφωνείς στην χειραγώγηση που υπάρχει στην ζωή του καθημερινού ανθρώπου;

Γ. Αν οι wise men κάνανε αυτά που λέει ο άλλος...ο wise, o William Scott Downey, δεν θα είχε γραφτεί ποτέ κανένα βιβλίο....;).

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι για πολλούς ισχύει το εξής : Προκειμένου να έχει κάποιος το δικαίωμα να διατυπώσει άποψη, πρέπει να ανήκει σε κάποιο στρατόπεδο. Αρχίζει να διατυπώνεται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω κατά πόσο υγιές είναι.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1086]Hero[/MENTION]

Α. ο alej από ότι δείχνει είναι μάλλον κομμουνιστής απο αυτά που λέει. Ο άλλος κατηγορεί τον κομμουνισμό. Πως ακριβώς τους συνδέεις?

Β. Διαφωνείς στην χειραγώγηση που υπάρχει στην ζωή του καθημερινού ανθρώπου;

Γ. Αν οι wise men κάνανε αυτά που λέει ο άλλος...ο wise, o William Scott Downey, δεν θα είχε γραφτεί ποτέ κανένα βιβλίο....;).

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι για πολλούς ισχύει το εξής : Προκειμένου να έχει κάποιος το δικαίωμα να διατυπώσει άποψη, πρέπει να ανήκει σε κάποιο στρατόπεδο. Αρχίζει να διατυπώνεται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω κατά πόσο υγιές είναι.

Βεβαίως και θα σου απαντήσω.

Χειραγώγηση και αποπροσανατολισμό υπάρχει, όχι μόνο τα ΜΜΕ αλλά και στη κοινωνική ζωή του μέσου πολίτη. Σε αυτό συμφωνώ. Ως σύνολο, επηρεάζουν και συγκροτούν την καθημερινότητά ενός ανθρώπου στο παρόν.

Με τον alej υπάρχουν κοινά σημεία τα οποία δεν είναι οι απόψεις. Μπορείς να το δεις από σατυρική σκοπιά (με μία κατεύθυνση προς την ειρωνική)

Υπάρχουν πάρα πολλά quotes από σοφούς ανθρώπους που δίνουν γνώση. Αυτό είναι ένα βήμα γενικότερα.

Για το τελευταίο, τοποθετούμαι σε διαφορετική σκοπιά. Κάποιος που διατυπώνει μια άποψη με μεγάλου μήκους δημοσιεύσης της τάξεως των χιλιάδων λέξεων και εμπεριέχει λέξεις κλειδιά όπως "αφύπνιση", "πλύση εγκεφάλου", "συνωμοσίες", έντονη προτροπή σε αυτά που πρεσβεύει και απόπειρα κατηγοριών στην άλλη αντίληψη, τότε δεν νομίζω ότι συζητάμε απλά για μια διατύπωση άποψης αλλά για μια καθαρά έμμεση επιβολή πεποίθησης υπό την παρουσία του πλούσιου λεκτικού λόγου (η οποία δεν διαφέρει και πολύ από τις μεθόδους των ΜΜΕ) που για να εισχωρήσει στο ανόητο κεφάλι μου θα πρέπει να φιλτραριστεί και να κριθεί. Φαντάζομαι ότι κι εσύ θα δρούσες ανάλογα.

Link to comment
Share on other sites

Και για να συνεχίσω αγαπητέ [MENTION=1143]Snips[/MENTION], πες μου σε παρακαλώ πως μπορώ να ανταποκριθώ σοβαρά σε καταστάσεις που υπάρχουν εμφανή σημάδια μονόπλευρης στάσης αλλά και ενδείξεις αυτο-αναίρεσης?

Τι θα έκανες στη θέση μου ή θεωρείς ότι η αντίληψή μου δεν είναι βάσιμη?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.