Jump to content

Πρόβλημα με office 2007 sos!!

elritsa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας!

εχω εγκαταστήσει στο pc μου το office 20007 enterprise greek και έχω πρόβλημμα με όλα τα παλια αρχεια που ειχα δημιουργήσει με το office xp και παλαιότερα! δεν τα ανοιγει ούτε με διπλο κλικ ούτε κάνοντας δεξι κλικ browse, βρίσκω το winword - επιλογη - είναι σαν να μην κανω τίποτα! δεν το ανοιγει! ο μονος τρόπος για να ανοιξω ενα παλιο αρχειο ειναι: να ανοιξω την εφαρμογη και απο κει με το open να βρω το αρχειο και να ανοιξει! το ίδιο ισχυει και στο excel ενώ στο power point & access όλα καλα!

καταλαβαινεται οτι ειναι λιγο κουραστικο! εχω κανει ολα τα πιθανα updates! αλλα τίποτα!

ενημερωτικα στα νέα αρχεία που δημιουργούνται οι καταλήξεις δεν ειναι *.doc και *.xls αλλά *.docx και *.xlsx

έχω τα windows vista ultimate! αλλα δεν νομιζω να είναι αυτό το πρόβλημα!

ελπίζω να με βοηθήσετε!

Το προβλημα που εχεις ειναι συμβατοτητας του office 07 με τα υπολοιπα...Δεν παιζει ρολο το λειτουργικο σου συστημα ουτε τιποτα παει στραβα!

Απο εδώ μπορεις να κατεβάσεις το πακετο συμβατότητας για word,excel & powerpoint!!

το είχα ήδη τρέξει αυτό το update! το ξαναετρεξα αλλα τζιφος! το power point δουλευει μια χαρα τα υπόλοιποα εχουν το πρόβλημα!

Μήπως άλλαξες UAC κατάσταση στο μεταξύ?

Εμένα πάντως τα ανοίγει μια χαρά όλα, παλιά και καινούρια. Με παίδεψε λίγο με τα proofing tools (έχω αγγλική έκδοση - πάντα) αλλά όλα καλά. Βέβαια είναι στο laptop και δεν το πολυχρησιμοποιώ.

Spellcheck και Συλλαβισμό δοκίμασες να κάνεις... :pleasantry:

Μήπως άλλαξες UAC κατάσταση στο μεταξύ?

τι είναι αυτο? μπορει να το αλλαξα χωρις να το καταλαβω!

Για δοκίμασε και κάνε ένα uninstall και μία επανεγκατάσταση και πρόσεξε και τις επιλογές που σου βγάζει κατά την εγκατάσταση.Ίσως με κάτι τέτοιο λυθεί!

το εβγαλα το ξαναβαλα, εβαλα και το update της συμβατότητας τιποτα!

μονο για word και excel τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα :(

Τα αρχεία που δεν στα ανοιγει όπως παλιά, τώρα σε τη μορφή είναι?Σαν τι τα διαβάζει δλδ?

τα παλια αρχεία είναι *.doc και *.xls

εβαλα και τα xp χωρις να βγάλω τα 2007 και τωρα δεν τα ανοιγει ουτε απο τα xp!!!

απίστευτο?

Αν δεν τα ανοίγει, τότε θα σου ωγάζει να επιλέξεις εφαρμογή. Γιατι δεν επιλέγεις εκεί το Office ςστε να γίνουν νεες συσχετίσεις και να επισκευαστεί το σκηνικό ?

Ακόμη και απ'ευθείας αλλάζουν τα associations.

δεν τα ανοιγει ούτε με διπλο κλικ ούτε κάνοντας δεξι κλικ browse, βρίσκω το winword - επιλογη - είναι σαν να μην κανω τίποτα! δεν το ανοιγει! ο μονος τρόπος για να ανοιξω ενα παλιο αρχειο ειναι: να ανοιξω την εφαρμογη και απο κει με το open να βρω το αρχειο και να ανοιξει! το ίδιο ισχυει και στο excel ενώ στο power point & access όλα καλα!

καταλαβαινεται οτι ειναι λιγο κουραστικο!

τα έχω κάνει ολα!

Αυτό είναι.

Δοκίμασες να κάνεις νέα associations για τα DOC και τα DOCX file types ? Αυτός έιναι ο επίσημος δρόμος για το πρόβλημά σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.