elritsa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Γεια σας!εχω εγκαταστήσει στο pc μου το office 20007 enterprise greek και έχω πρόβλημμα με όλα τα παλια αρχεια που ειχα δημιουργήσει με το office xp και παλαιότερα! δεν τα ανοιγει ούτε με διπλο κλικ ούτε κάνοντας δεξι κλικ browse, βρίσκω το winword - επιλογη - είναι σαν να μην κανω τίποτα! δεν το ανοιγει! ο μονος τρόπος για να ανοιξω ενα παλιο αρχειο ειναι: να ανοιξω την εφαρμογη και απο κει με το open να βρω το αρχειο και να ανοιξει! το ίδιο ισχυει και στο excel ενώ στο power point & access όλα καλα!καταλαβαινεται οτι ειναι λιγο κουραστικο! εχω κανει ολα τα πιθανα updates! αλλα τίποτα!ενημερωτικα στα νέα αρχεία που δημιουργούνται οι καταλήξεις δεν ειναι *.doc και *.xls αλλά *.docx και *.xlsx έχω τα windows vista ultimate! αλλα δεν νομιζω να είναι αυτό το πρόβλημα!ελπίζω να με βοηθήσετε!
SHOG Φεβρουάριος 24, 2009 #2 Φεβρουάριος 24, 2009 Το προβλημα που εχεις ειναι συμβατοτητας του office 07 με τα υπολοιπα...Δεν παιζει ρολο το λειτουργικο σου συστημα ουτε τιποτα παει στραβα!Απο εδώ μπορεις να κατεβάσεις το πακετο συμβατότητας για word,excel & powerpoint!!
elritsa Φεβρουάριος 24, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 24, 2009 το είχα ήδη τρέξει αυτό το update! το ξαναετρεξα αλλα τζιφος! το power point δουλευει μια χαρα τα υπόλοιποα εχουν το πρόβλημα!
neuromancer Φεβρουάριος 24, 2009 #4 Φεβρουάριος 24, 2009 Μήπως άλλαξες UAC κατάσταση στο μεταξύ? Εμένα πάντως τα ανοίγει μια χαρά όλα, παλιά και καινούρια. Με παίδεψε λίγο με τα proofing tools (έχω αγγλική έκδοση - πάντα) αλλά όλα καλά. Βέβαια είναι στο laptop και δεν το πολυχρησιμοποιώ. Spellcheck και Συλλαβισμό δοκίμασες να κάνεις...
elritsa Φεβρουάριος 24, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 24, 2009 Μήπως άλλαξες UAC κατάσταση στο μεταξύ?τι είναι αυτο? μπορει να το αλλαξα χωρις να το καταλαβω!
neuromancer Φεβρουάριος 24, 2009 #6 Φεβρουάριος 24, 2009 Αυτή η π@π@ρ1@ μωρέ που έχουν τα Vista και πετάγεται κάθε 3 και λίγο... πώς το λένε...
venom7 Φεβρουάριος 24, 2009 #8 Φεβρουάριος 24, 2009 Για δοκίμασε και κάνε ένα uninstall και μία επανεγκατάσταση και πρόσεξε και τις επιλογές που σου βγάζει κατά την εγκατάσταση.Ίσως με κάτι τέτοιο λυθεί!
elritsa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #10 Φεβρουάριος 25, 2009 το εβγαλα το ξαναβαλα, εβαλα και το update της συμβατότητας τιποτα! μονο για word και excel τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα
venom7 Φεβρουάριος 25, 2009 #11 Φεβρουάριος 25, 2009 Τα αρχεία που δεν στα ανοιγει όπως παλιά, τώρα σε τη μορφή είναι?Σαν τι τα διαβάζει δλδ?
elritsa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #12 Φεβρουάριος 25, 2009 τα παλια αρχεία είναι *.doc και *.xls εβαλα και τα xp χωρις να βγάλω τα 2007 και τωρα δεν τα ανοιγει ουτε απο τα xp!!! απίστευτο?
neuromancer Φεβρουάριος 25, 2009 #13 Φεβρουάριος 25, 2009 Αν δεν τα ανοίγει, τότε θα σου ωγάζει να επιλέξεις εφαρμογή. Γιατι δεν επιλέγεις εκεί το Office ςστε να γίνουν νεες συσχετίσεις και να επισκευαστεί το σκηνικό ?Ακόμη και απ'ευθείας αλλάζουν τα associations.
elritsa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #14 Φεβρουάριος 25, 2009 δεν τα ανοιγει ούτε με διπλο κλικ ούτε κάνοντας δεξι κλικ browse, βρίσκω το winword - επιλογη - είναι σαν να μην κανω τίποτα! δεν το ανοιγει! ο μονος τρόπος για να ανοιξω ενα παλιο αρχειο ειναι: να ανοιξω την εφαρμογη και απο κει με το open να βρω το αρχειο και να ανοιξει! το ίδιο ισχυει και στο excel ενώ στο power point & access όλα καλα!καταλαβαινεται οτι ειναι λιγο κουραστικο! τα έχω κάνει ολα!
whitesnake Φεβρουάριος 25, 2009 #15 Φεβρουάριος 25, 2009 Winword σου το εμφανίζει το Microsoft Office Word?
elritsa Φεβρουάριος 26, 2009 Author #17 Φεβρουάριος 26, 2009 καμια ιδεα ρε παιδια εχω απογοητευτει!!:suicide2:
Fireman1234 Φεβρουάριος 26, 2009 #18 Φεβρουάριος 26, 2009 Εχεις βρει τη σωστη εφαρμογη της Word με το οποιο προσπαθεις να το ανοιξεις? Δοκιμασε να το βρεις απο το Program Files
elritsa Φεβρουάριος 26, 2009 Author #19 Φεβρουάριος 26, 2009 ναι απο το program files - msoffice - winword.exe αυτο δεν ειναι το word?
neuromancer Φεβρουάριος 26, 2009 #20 Φεβρουάριος 26, 2009 Αυτό είναι. Δοκίμασες να κάνεις νέα associations για τα DOC και τα DOCX file types ? Αυτός έιναι ο επίσημος δρόμος για το πρόβλημά σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.